Darcon Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 witam jak wylonczyc logo operatora zeby nic nie pokazywało mój telefunkent to SE T310 a oprator to IDEA zgóry thx pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 witam jak wylonczyc logo operatora zeby nic nie pokazywało mój telefunkent to SE T310 a oprator to IDEA zgóry thx pozdro Nie mogles do BOKu zatelefonic i spytac ? BTW w instrukcji tez nie ma ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 nie da sie wylaczyc bo jest na sale zapisane na karcie sim ... :/ mam ten sam problem idea milego dnia na pol wyswietlacza ja u siebie wlaczylem info stacji bazowej to zamiast milego dnia mam elblag. Juz kiedys sie na to wk... jak sobie logo chcialem wgrac do siemensa c35i i po kazdym restarcie idea milego dnia mi je nadpisywala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnjack Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 trza było brać w erze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 trza było brać w erze :D Albo innego fona :) Czy w Erze na kazdym fonie tak jaja sa ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 W era tak tak na SET310 mozna zmienic "tapetke", wygaszacz nawet ekran powitalny, logo ery pojawia sie tylko podczas wylaczania fona :) jednak idea potrafi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Mnie się udało to zmienic w Siemensie MC60, nie dawno kupiłem... poprostu w ustawiniach sieci nalezy zmienić nazwę uzywanej sieci nic nie wpisując.... oczywscie nalezy zostawic numer operatora, numer kraju, ale w nazwie sieci skasować napis, np. idea, era, czy plus i zostawić tampuste pole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 rumun_666 ---niestety mój sonyericsson T310 nie udostepnia opcji zmiany nazwy sieci S.Youth umnie aktualnie wyswietla GDYNIA ale ja chce zlikwidowac bo mi zasłania napis BORN TO FRAG wiec jezeli sa jakies inne propozycje to z chęcią sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A możesz wgrać przezroczysle logo operatora ? W plusie przynajmniej nie ma zadnych &$#%@ logow podczas wlaczania i wylaczania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 no ja mialem przedtem tak taka i przynajmiej tapetki bylo widac a teraz polowa wyswietlacza zaslonieta :/ No ale pop ma lepsza oferte zreszta karte mam juz w popie od 2 lat a ere mialem czasowo - do sciagniecia simlocka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...