Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 No i wkocu sie stalo!!! przeszedlem test na Overclockera w koncu Overclocker bez spalonego proca to jak zolniez bez karabinu :-). Jak ktos chce kpuic spalonego D700 to niech da znac , mozecie sie licytowac na forum. A spalielm go w nastepujacy sposob : Pojechalem na gielde i zostawilem wlaczonego kompa , moja mama odkurzala wiec podlaczyla pompke od Watercoolingu blok sie nagrzal tak ze odlutowalo sie pokretlo od zapiecia (takie jak jest na zapinkach mata). Przyjezdzam i komp nie staje :-( poniej do kumpla z prcem i nie dziala :-(. przy okazji jebnol jeszcze zasilacz Rubikon 300W ale jego udalo sie naprawic :-). Obecnie jade na pozyczonym procku D600. Bylbym bardzo wdzieczny gdyby jakas firma udostepnila mi ajkis procek na Socket A zato gwarantuje dozywotnia reklame na www.overclockers.prv.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 No to gratulacje :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Szkoda ze to nie byl celeron bo by sie tylko winda zawiesila :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 to co chce ktos tego uszkodzonego d700 kupic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 za dyszke mogę go wziąć :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Ja bym nie sprzedawal, super breloczek bym mial :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Ja bym nie sprzedawal, super breloczek bym mial :) No co Ty Kaeres ? takich rzeczy sie nie sprzedaje ! Pamiatka jak s............. ! To jak pierwszy raz ! (dobrze kojarzysz, o to mi chodzi :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Ja mam breloczek z Athlona XP1500+ :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 no nie powiem ze tak trzymac :) oby takich sytuacji jak najmniej. a co do procka to faktycznie super wyglada przy kluczach 8) mam w tej chwili wlasnorecznie spalonego p3 600 i rowniez spalonego p3 333 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...