Skocz do zawartości
Gość

pad Neostrady i Neo+ 720Kbps/196Kbps

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiedzialem gdzie zalozyc ten topic ale w koncu zdecydowalem sie na osla laczke bo bardziej to tu pasuje

czy wczoraj tez nie mieliscie netu??? bo mi padla neostrada...dzwonilem do nich ale mieli problemy z autoryzacja uzytkownikow...wkurzylem sie...ale patrze dzisiaj....neo juz jest naprawione...i co wiecej chodzi mi teraz 720Kbps down. i 196Kbps Upload :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: nie wiem o co biega ale zajefajnie!! mialiscie tez cos takiego???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]warszawa bródno - miałem to samo i 2 moich kolegów to samo,nie działało neo+

czyli nie tylko u mnie (apropos Bydgoszcz) padla neostrada....no dobra a co z tym przyspieszeniem??? do tej pory mialem 520Kbps a teraz taki skok...ma ktos wogole tyle???

btw. przyspieszyla naprawde(nie ze sie progs myli)...sciagalem cos z BT i wyciagnela 70KB/s 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KUŹWA ile ja wczoraj zjebów w pracy odebrałem bo NEO poszło na wagary. A żeby do tej, w morde walonej TEPSY, się dodzwonić to można było sobie pomażyć.Moja firma bazuje na internecie, więc każdy psioczył a mi się obrywało. Jestem ciekaw czy tepsa cokolwiek zrobi w celu przeproszenie, czy zadość uczynienia poniesionych ewentualnie strat firmom, czy wogóle z tego tytułu, że nie dostarczała swego produktu. Przecież Abonament się płaci, a NEO nie było pół dnia. Powinni automatycznie o te pół dnia pomniejszyć abonament. Ale pewnie znając życie to jak komuś się chce wojować to dopiero coś wskóra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wa-wa bemow tp samo :-(. a cp dp pretkosci to nie wiem- zaraz sprawdze.

Z innej beczki - slyszelisci o ty, ze nie mozna stoswac neo na abonamecie tym najmnijszym (nie pamietam nazwy) Ja mam wlasnie taki, a nie chce zmieniac na inny. Lecz z tego co slyszalem to maj wylaczac tym co cnie zmienia - czy jest to jakas podstawa do zerwania umowy ktora zostalaz awarta na 12 miesiecy ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzicie ja to mam dobrze mieszkam w takiej ładnej dziurze gdzie nie ma neo (oraz innego rodzaju dostępu do inetrnetu szeroko pasmowego) i jade na zwykłym modemie za 220zł/mies 8O 8) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wa-wa bemow tp samo :-(. a cp dp pretkosci to nie wiem- zaraz sprawdze.

Z innej beczki - slyszelisci o ty, ze nie mozna stoswac neo na abonamecie tym najmnijszym (nie pamietam nazwy) Ja mam wlasnie taki, a nie chce zmieniac na inny. Lecz z tego co slyszalem to maj wylaczac tym co cnie zmienia - czy jest to jakas podstawa do zerwania umowy ktora zostalaz awarta na 12 miesiecy ??

Nie bój nic, szczegóły tutaj :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi