Gość Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 nie wiedzialem gdzie zalozyc ten topic ale w koncu zdecydowalem sie na osla laczke bo bardziej to tu pasuje czy wczoraj tez nie mieliscie netu??? bo mi padla neostrada...dzwonilem do nich ale mieli problemy z autoryzacja uzytkownikow...wkurzylem sie...ale patrze dzisiaj....neo juz jest naprawione...i co wiecej chodzi mi teraz 720Kbps down. i 196Kbps Upload :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: nie wiem o co biega ale zajefajnie!! mialiscie tez cos takiego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 warszawa bródno - miałem to samo i 2 moich kolegów to samo,nie działało neo+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 "]warszawa bródno - miałem to samo i 2 moich kolegów to samo,nie działało neo+ czyli nie tylko u mnie (apropos Bydgoszcz) padla neostrada....no dobra a co z tym przyspieszeniem??? do tej pory mialem 520Kbps a teraz taki skok...ma ktos wogole tyle??? btw. przyspieszyla naprawde(nie ze sie progs myli)...sciagalem cos z BT i wyciagnela 70KB/s 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Tez zaliczylem wczoraj pad neo. Myslalem ze mi sie modem skaszanil (SAGEM) :) Ale dzis juz wszytko smiga jak dawniej. Mam tak jak dawniej tj. 640 Kbps / 160 Kbps @ cFos'ie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 U mnie tez wczoraj nie bylo :( wawa-->bielany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 KUŹWA ile ja wczoraj zjebów w pracy odebrałem bo NEO poszło na wagary. A żeby do tej, w morde walonej TEPSY, się dodzwonić to można było sobie pomażyć.Moja firma bazuje na internecie, więc każdy psioczył a mi się obrywało. Jestem ciekaw czy tepsa cokolwiek zrobi w celu przeproszenie, czy zadość uczynienia poniesionych ewentualnie strat firmom, czy wogóle z tego tytułu, że nie dostarczała swego produktu. Przecież Abonament się płaci, a NEO nie było pół dnia. Powinni automatycznie o te pół dnia pomniejszyć abonament. Ale pewnie znając życie to jak komuś się chce wojować to dopiero coś wskóra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 w elblagu tez nie dzialalo :) sasiedzi do mnie biegali zeby im naprawic bo cos przestalo dzialac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ja tez nie mialam :( kurcze mi sie juz lucent raz zawiesil, wiec sie balam ze znowu to samo ale naszczescie to z ich winy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A mi dopiero dzis po poludniu właczyli :/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 wa-wa bemow tp samo :-(. a cp dp pretkosci to nie wiem- zaraz sprawdze. Z innej beczki - slyszelisci o ty, ze nie mozna stoswac neo na abonamecie tym najmnijszym (nie pamietam nazwy) Ja mam wlasnie taki, a nie chce zmieniac na inny. Lecz z tego co slyszalem to maj wylaczac tym co cnie zmienia - czy jest to jakas podstawa do zerwania umowy ktora zostalaz awarta na 12 miesiecy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 a u mnie dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 a mi neo+ caly czas dziala, wczoraj rowniez. Poznan pozdrawia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 to jednak lepiej miec SDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A widzicie ja to mam dobrze mieszkam w takiej ładnej dziurze gdzie nie ma neo (oraz innego rodzaju dostępu do inetrnetu szeroko pasmowego) i jade na zwykłym modemie za 220zł/mies 8O 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 wa-wa bemow tp samo :-(. a cp dp pretkosci to nie wiem- zaraz sprawdze. Z innej beczki - slyszelisci o ty, ze nie mozna stoswac neo na abonamecie tym najmnijszym (nie pamietam nazwy) Ja mam wlasnie taki, a nie chce zmieniac na inny. Lecz z tego co slyszalem to maj wylaczac tym co cnie zmienia - czy jest to jakas podstawa do zerwania umowy ktora zostalaz awarta na 12 miesiecy ?? Nie bój nic, szczegóły tutaj :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 to jednak lepiej miec SDItiaaa jasne u mnie wczoraj padło wczesnym wieczorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 u mnie tez noezdrada zaliczyla pad ok 20.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ja tam mam stały modem 64 Kb/s i normalnie mam upload +-20 Kb a często coś pada to mam po od 100 do 2 mb :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Tak oft podajcie stronki gdzie można sprawdzić prędkość netu swojego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 mi też wczoraj neo niedziałała od ok. 20.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 w calej polsce chyba... tak samo w jaworznie ( u mnie :D ) i na neo i na zwylkym modemie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 mo a co z ta predkoscia??? modem mam Sagema od tepsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A mi siadł o 24:00 równo czyli o 0:00:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 no i znowu przed chwila nie mialem netu...niby tylko0 20 minut ale zaczyna byc to wkurzajace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 A ja miałem przedwczoraj, wczoraj, dziś i .... nie wiem czy jutro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...