mlun Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 jak morzna odpalac gry z win 98 na xp oile to morzliwe jest jakis emulator bo ja szukalem i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 hmm , dziwne pytanie dobrze zrozumiałem , gry z czasów 98 nie chodzą ci pod XP i potrzebujesz do tego emulatora 8O :?: będa chodzić bez tego ustaw tylko tryb zgodności ( prawym przyciskiem myszy na skróecie do gry , ew. exe w katalogu =>właściwości => zgodność i ustaw tam zgodnośc z WIN98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 to to ja wiem ale i tak nie dziala bo mi chodzi dokladnie o nfsa high stakes morze jest jakis inny sposub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...