szymen23 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Jakie są wasze spostrzezenia na temat tej płyty, jaka jest wydajność na tym kt 266, czy jest problemowa? Nie mam dużo kazy na nową płytę i chce sie przesiąść z mojego starego Gigabyta Ga7Zm (kt 133) i zachować narazie stare Sdramy a potem przejde na DDry. procek to Duron 1,3 Jesli ktoś ma taką płytkę uzywana i che ją sprzedac to jestem bardzo zainteresowany. Pozdrawiam. Sz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Płytka jest na chipsecie KT266a, nie najnowszy chip ale wszytko zależy od tego ile za takie mobo zapłacisz. AsRock to jak dla mnie to taki dobry standard, bez fajerwerków i full wypasu ale jak się chce troche zaoszczędzić to warto się zastanowić. Miałem możliwość składania zestawu na K7VT3, chipset KT333 i nie powiem złego słowa na tą plytę. Jak cena jest okazyjna to bym brał. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 szymen23 IMO nie warto sie w to pchac - moze i cene mialo dobra ale nic poza tym - wiem bo mam :P - IMO lepiej dozbieraj kasy na DDR i od razu zmien plyte i pamieci (bo rozne "jajca" ludzie mieli na SDR) :!: nie chodzi o firme - choc cudow sie nie spodziewaj ale o ten model - wolabym cos na SIS lub KT 333CF/400 a o plycie (o wadach i zaletach) bylo kilka razy na forum cobex pierwsze slysze o ASRocku K7VT3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Pomyłka przy wpisywaniu, oczywiście K7VT4. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 plytke mialem na duronku 1.3 i chodzila b.dobrze zadnych zwisow i problemow ;) moj drugi asrock (nr1 w podpisie) takze chodzi dobrze ;P dobra plytka za male pieniadze ;) plyta dopiero niedawno wyszla z produkcji o ile sie nie myle wiec moze jeszcze w jakims sklepie komputerowym ja znajdziesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Płytka jest jak na swoją cene spox ale są 2 ale: :arrow: mogą być problemy z jej dostaniem, :arrow: lepiej kupić K7VT4-4X i do tego ddr'y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Płyty na k266a są idealne dla sdramów i durona a włożenie do nich ddr i tak nic nie daje dlatego dziwi mnie jakie wielkie halo robili z tym chipsetem UWAGA UWAGA Super chipset specjalnie dla ddr.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Moim zdaniem płyta bezproblemowa. Gadanei w stylu "mam zwiechy na tej płycie na SDRamah" - są, ale nie na każdej, zależy od kości pamięci. Ja osobiście nie mam żadnych problemów, i na dodatek FSB chodzi u mie nawet na 155 MHz. Ale powiem ci coś, lepiej byś zrobił jak byś dozbierał do DDR'amów i Płytki razem. Taki zakup bardziej się opłaca. Na tej płycie przesiadka z SD na DDR daje mały wzrost wydajności. Ja na twoim miejscu kupiłbym jakieś DDR'ki i Asrocka K7VT4-4X. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...