Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Jak w temacie:). Ja...mam :). Chyba są wszystkie możliwe możliwości :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 A jak już oddajecie głos to napiszcie jakiegoś komentarza :). Co by było wiadomo kto jest taki kochliwy na forum :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 a jezeli ktos ma wiecej niz jedna dziewczyne................ups.........lepiej zeby jedna z nich tego nie czytała :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja zamierzam mieć dziwczyne :D Ale nie wiem kiedy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja zamierzam mieć dziwczyne :D Ale nie wiem kiedy :?Hehe. Stary masz najlepszą okazje :). Wakacje, słoneczko dziewczyny zdejmuja to i tamto :) Stary to jest najlepszy czas na overclocking dzieewczyn :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 a jezeli ktos ma wiecej niz jedna dziewczyne................ups.........lepiej zeby jedna z nich tego nie czytała Nieprawda ;) czasem trafiaja sie tolerancyjne...(sic!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Mam i ja :D (już 4 lata), a wkrotce.... hmm, kto wie :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja zamierzam mieć dziwczyne :D Ale nie wiem kiedy :?Hehe. Stary masz najlepszą okazje :). Wakacje, słoneczko dziewczyny zdejmuja to i tamto :) Stary to jest najlepszy czas na overclocking dzieewczyn :). to nie takie hop-hop :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja narazie nie byłem zaangażowany w związek na serio. Hehe, ale zbliżają się studia ,tak więc... Dreggo wyruszy się na łowy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Witam Poszla sobie - juz dawno, a scisle, to ja wrocilem - moja ex jest Niemka. -- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 yyyy... Lara Croft :D jak kazdy kilka znam dobrze, inne gorzej, niektóre z widzenia.... mam ale 170 km ode mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Mam 1 sztukę i mi wystarczy (narazie). Jesteśmy razem już 2,5 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 to nie takie hop-hopStary dobra gatka, zamydlisz oczy to po pierwszym spotkaniu jest twoja :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Witam.Ja też mam dziewczyne i zamierzam sie z nia za 3 miesiace ożenić jesteśmy już ze sobą troche czasu. Moja Monika to jest temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo ją kocham :D _______________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 to nie takie hop-hopStary dobra gatka, zamydlisz oczy to po pierwszym spotkaniu jest twoja :D. pożyjemy, zobaczymy...... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Heh jak na razie w zyciu mialem 2 dziewczyny. Ta druga odeszla ode mnie jakies poltora miesiaca temu, a w tym czasie miala juz jednego kolesia ktorego rzucila i teraz ma trzeciego [nawiasem mowiac jednego z moich najlepszych kumpli]. Najgorsze jest to ze nadal ja kocham :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Heh jak na razie w zyciu mialem 2 dziewczyny. Ta druga odeszla ode mnie jakies poltora miesiaca temu, a w tym czasie miala juz jednego kolesia ktorego rzucila i teraz ma trzeciego [nawiasem mowiac jednego z moich najlepszych kumpli]. Najgorsze jest to ze nadal ja kocham :cry: Nie pękaj, spotkasz napewno kogoś na całe życie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja nie mam. :? Jak na razie trafiają same za przeproszeniem ,,suki" i to mnie dobija. Na wakacjach kręciłem już z takimi 2 -cokolwiek mówią laski to ściema. Pojawi się jakiś byk a te ślinią się już...a potem się żalą, że je taki ,,oszukał" :lol: :lol: W takiej jednaj kochałem się przez 13 lat 8O ale mi nie dawno przeszło- po prostu wypaliłem się :evil: Ile można??!?!?!?!? Ale trzeba szukać.... 8) na pewno nie zostanę gejem ani tymbardziej- o zgrozo KSIĘDZEM :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja nie mam. :? Jak na razie trafiają same za przeproszeniem ,,suki" i to mnie dobija. Na wakacjach kręciłem już z takimi 2 -cokolwiek mówią laski to ściema. Pojawi się jakiś byk a te ślinią się już...a potem się żalą, że je taki ,,oszukał" :lol: :lol: W takiej jednaj kochałem się przez 13 lat 8O ale mi nie dawno przeszło- po prostu wypaliłem się :evil: Ile można??!?!?!?!? Ale trzeba szukać.... 8) na pewno nie zostanę gejem ani tymbardziej- o zgrozo KSIĘDZEM :lol: :lol: 8) Wiem o co Ci chodzi :cry: - na szczęście z obecną jestem już 14 miesięcy - i z Nią to już zupełnie inna bajka. A o laskach "wakacyjnych" wyrobiłem sobie zdanie - góra 10-20% nie zostawi cię dla jakiegoś "byczka" :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja nie mam. :? Jak na razie trafiają same za przeproszeniem ,,suki" i to mnie dobija. Na wakacjach kręciłem już z takimi 2 -cokolwiek mówią laski to ściema. Pojawi się jakiś byk a te ślinią się już...a potem się żalą, że je taki ,,oszukał" :lol: :lol: W takiej jednaj kochałem się przez 13 lat 8O ale mi nie dawno przeszło- po prostu wypaliłem się :evil: Ile można??!?!?!?!? Ale trzeba szukać.... 8) na pewno nie zostanę gejem ani tymbardziej- o zgrozo KSIĘDZEM :lol: :lol: 8) Wiem o co Ci chodzi :cry: - na szczęście z obecną jestem już 14 miesięcy - i z Nią to już zupełnie inna bajka. A o laskach "wakacyjnych" wyrobiłem sobie zdanie - góra 10-20% nie zostawi cię dla jakiegoś "byczka" :evil: co masz na mysli mówiac 'byczka'..........? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja nie mam. :? Jak na razie trafiają same za przeproszeniem ,,suki" i to mnie dobija. Na wakacjach kręciłem już z takimi 2 -cokolwiek mówią laski to ściema. Pojawi się jakiś byk a te ślinią się już...a potem się żalą, że je taki ,,oszukał" :lol: :lol: W takiej jednaj kochałem się przez 13 lat 8O ale mi nie dawno przeszło- po prostu wypaliłem się :evil: Ile można??!?!?!?!? Ale trzeba szukać.... 8) na pewno nie zostanę gejem ani tymbardziej- o zgrozo KSIĘDZEM :lol: :lol: 8) Wiem o co Ci chodzi :cry: - na szczęście z obecną jestem już 14 miesięcy - i z Nią to już zupełnie inna bajka. A o laskach "wakacyjnych" wyrobiłem sobie zdanie - góra 10-20% nie zostawi cię dla jakiegoś "byczka" :evil: co masz na mysli mówiac 'byczka'..........? Byczek to przewaznie: Przypakowany, łysy z komorą, furą itd... :). Jak taka [gluteus maximus] zobaczy bicepsa to chocby goscio mial IQ -100 to ona i tak z nim..no wiecie :). PS: Macho to ty jestes na emblemacie?? :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 "Byczek" - taki typek np. jak na Twoim avku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 tak ja jestem na emblemacie...........ale ludzie nie oceniajcie ludzi potym jak wyglodaja bo ja np:nie mam komórki........co prawda mam BMW.........ale nie jestem łysy co prawda(widac na zdjeciu)......a wiezcie mi sa panienki które nie lubia takich 'byczków'.......ale i sa tez takie które lubia :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Mialem, a czy zamierzam miec? :) yhmm... moze jak cos sie trafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Hmm.... no to chyba pierwszy wypalę - jestem żonaty od 5-lat proszę kondolencje składać w kolejności i bez przepychanek :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Buuhuuu, a ja się właśnie przeprowadzam z Krakowa do Wawy - czy muszę pisać coś więcej. A te dziewczyny z wakacji są raczej tymczasowe (tylko na wakacje, a czasami nawet nie całe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 tak ja jestem na emblemacie...........ale ludzie nie oceniajcie ludzi potym jak wyglodaja bo ja np:nie mam komórki........co prawda mam BMW.........ale nie jestem łysy co prawda(widac na zdjeciu)......a wiezcie mi sa panienki które nie lubia takich 'byczków'.......ale i sa tez takie które lubia :P. ok - zgadzam się w punkcie 1. -znam kogoś , kto tak wygląda a jest naprawdę w porządku(nawet łysy :D ) w punkcie 2. mam właśnie dziewczynę,która nie lubi byczków ALE nie jest wakacyjną znajomością- tzn . znam już JĄ gdzieś z 3 lata. Tak na marginesie - kiedyś miałem nieprzyjemność poznać się z takim panem , który był cool dla dziewczyny póki jej nie przyłożył na dyskotece i nikt się nie odważył zareagować :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 tak ja jestem na emblemacie...........ale ludzie nie oceniajcie ludzi potym jak wyglodaja bo ja.... Zgadzam sie. Sam poznalem pare "duzych osob" :) ktore w momencie gdy zblizaly sie (to cala historia)...przyprawialy ludzi o drgawki...okazali sie jednymi z fajniejszych i bardziej pokojowych ludzi jakich znam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja niestety też mam :lol: , i dokładnie wczoraj stukło nam 5 latek bycia razem. :lol: Czas chyba się ustatkować, co nie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Hmm.... no to chyba pierwszy wypalę - jestem żonaty zgłaszam się jako drugi :D żonaty od roku, cała znajomość uwaga :!: :!: :!: 7 lat jedyne co mnie martwi to że wszystkie znane mi kobiety łącznie z moją :( kompletnie nie kumają mojej komputerowej pasji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...