Skocz do zawartości
Gość

Czy masz dziewczyne/żone :)

Czy masz dziewczyne/zone :)  

1. 1. Czy masz dziewczyne/zone :)

• Mam
      38
    • Nie mam
      16
    • Mialem
      11
    • Zamierzam miec :)
      26

Rekomendowane odpowiedzi

mam, zone

Łączę sie z Tobą w bólu :? :( ,- /ja też :( :cry: /

Witaj w klubie 8O :?

Sami sobie taki los zgotowalisci :lol:

Ale nie przesadzajcie - sa tez zapewne dobre strony tego stanu rzeczy :wink:

Podaj mi choc jeden to cie ozłoce :lol: :D.

Dla wszystkich, którzy mają żone moje szczere kondolencje, i wyrazy współczucia. Panowie nie poddawajcie się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.... no to chyba pierwszy wypalę - jestem żonaty

zgłaszam się jako drugi :D

żonaty od roku, cała znajomość uwaga :!: :!: :!: 7 lat

jedyne co mnie martwi to że wszystkie znane mi kobiety łącznie z moją :( kompletnie nie kumają mojej komputerowej pasji.

A ja trzeci;

od roku

Jak na mój gust to brakuje w ankiecie chyba odpowiedzi: nie zamierzam mieć 8O :? :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.... no to chyba pierwszy wypalę - jestem żonaty

zgłaszam się jako drugi :D

żonaty od roku, cała znajomość uwaga :!: :!: :!: 7 lat

jedyne co mnie martwi to że wszystkie znane mi kobiety łącznie z moją :( kompletnie nie kumają mojej komputerowej pasji.

Hihi no to masz pecha :P Ja poznałem moją dziewczynę jakiś rok temu na grillu u kumpla, potem przez pół roku spotykaliśmy się niby przypadkiem (koleś ma u mnie kratę piwa :) ) u niego, a od walentynek (będę ten dzień pamiętał do końca życia... trzy razy dookoła bloku sprintem żeby się uspokoić, zdygany przed jej drzwiami, paniczne pukanie, uczucie zdeptania gdy mówi, że nie ma czasu iść na spacer i WIELKA radość gdy pyta czy możemy jutro :D Yesoo jak mi serce waliło :P Zresztą jej też :) ) spotykamy się na nieco innych zasadach :) Wczoraj właśnie byliśmy wspólnie w Bartoszycach (60 km odemnie) na osiemnastce mego brata i cóż mogę powiedzieć. Impreza była taka sobie, ale to cośmy wyrabiali we dwoje po niej... :wink: :D A wracając do cytatu z góry chcę tylko powiedzieć, że ona w ogóle nie zna się na kompach (chociaż ostro zagrywa się w Heroesa IV i ostatnio w Warcrafta) ale kiedy dziś składałem sobie nowszego niż ten w opisie kompa (opis mi się jutro zmieni :) ) siedziała obok mnie i z uwagą wszystko obserwowała i pytała co jest do czego :-) (jak ja się namęczyłem żeby wytłumaczyć po co w komputerze jest ram tak na kobiecy rozum... :P ) Cóż mogę więcej powiedzieć jak tylko KOCHAM ją :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siedziała obok mnie i z uwagą wszystko obserwowała i pytała co jest do czego :-) (jak ja się namęczyłem żeby wytłumaczyć po co w komputerze jest ram tak na kobiecy rozum... :P )

Hehe jestem ciekaw jak jej ten ram objaśniłeś :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sami sobie taki los zgotowalisci  :lol: 

Ale nie przesadzajcie - sa tez zapewne dobre strony tego stanu rzeczy  :wink:

Podaj mi choc jeden to cie ozłoce :lol: :D.

Dla wszystkich, którzy mają żone moje szczere kondolencje, i wyrazy współczucia. Panowie nie poddawajcie się.

Hmmmm... No nie wiem... Moze cos ugotowac na przyklad :roll: Albo posprzatac... No takie prace domowe zeby nie trzeba bylo nic robic i mozna bylo lezec przed TV z pifkiem albo siedziec przed kompem :P

O wlasnie... jeszcze piwo moze podac :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siedziała obok mnie i z uwagą wszystko obserwowała i pytała co jest do czego :-) (jak ja się namęczyłem żeby wytłumaczyć po co w komputerze jest ram tak na kobiecy rozum... :P )

Hehe wyjaśniłem tak: jest sobie lokomotywa jeżdżąca zawsze z tą samą prędkością (procesor) która ma przewozić węgiel w wagonach (ram) więc jak będzie miała mało wagonów to choćby była bardzo szybka to i tak niewiele zdziała. Prawda, że jestem genialny? :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze, ze temat rozgorzal. co wy na to: zenie sie we wrzesniu  (po 10 latach znajomosci...)

Szczęść Boże na nowej drodze życia, a tak na serio to składam kondolencje,- oczywiście Tobie, bo Panna młoda może się cieszyć :):):)

/no może nie bedzie tak źle, tylko popracuj nad tym od początku w małżeństwie są nieco inne układy niż w narzeczeństwie :):):) acha i w życiu nie zgadzej się na mieszkanie z rodzicami lub teściami już lepiej coś wynajmij, bo zwarjujesz po paru miesiącach zresztą Twoja Pani też :):):)/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze, ze temat rozgorzal. co wy na to: zenie sie we wrzesniu  (po 10 latach znajomosci...)

Szczęść Boże na nowej drodze życia, a tak na serio to składam kondolencje,- oczywiście Tobie, bo Panna młoda może się cieszyć :):):)

/no może nie bedzie tak źle, tylko popracuj nad tym od początku w małżeństwie są nieco inne układy niż w narzeczeństwie :):):) acha i w życiu nie zgadzej się na mieszkanie z rodzicami lub teściami już lepiej coś wynajmij, bo zwarjujesz po paru miesiącach zresztą Twoja Pani też :):):)/

heh :mrgreen:, odkad skonczylem technikum, mieszkam z nia w wynajmowanej chacie... pare latek to juz jest, w miedzyczasie studia sie udalo skonczyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe wyjaśniłem tak: jest sobie lokomotywa jeżdżąca zawsze z tą samą prędkością (procesor) która ma przewozić węgiel w wagonach (ram) więc jak będzie miała mało wagonów to choćby była bardzo szybka to i tak niewiele zdziała. Prawda, że jestem genialny? :lol: :lol:

Hehe ledwie to zrozumialem :) Masz bardzo madra kobiete gdzie ty ja znalazles?? :lol: ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze, ze temat rozgorzal. co wy na to: zenie sie we wrzesniu :mrgreen: (po 10 latach znajomosci...)

Tracimy kolejnego fajnego goscia na tym forum - już przepadłeś, radze ci zastanow sie jeszcze :D. Po co ci kobita?? Masz Kompa - on ma wiecej dziurek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe ledwie to zrozumialem :) Masz bardzo madra kobiete gdzie ty ja znalazles?? :lol: ;).

Pewnie, że mądrą mam, ale to nie o to chodzi. Ty jesteś ścisłym mózgiem więc Tobie trzeba podać wzór to załapiesz :D , a dziewczynie która rozumie każdy (dla mnie bezsensowny :P ) wiersz podasz przenośnią, a zrozumie od razu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że mądrą mam, ale to nie o to chodzi. Ty jesteś ścisłym mózgiem więc Tobie trzeba podać wzór to załapiesz  :D , a dziewczynie która rozumie każdy (dla mnie bezsensowny :P ) wiersz podasz przenośnią, a zrozumie od razu  :lol:

Jestes genialny :). Kurcze, ale to skompliokowane jest :) ... teraz juz wiem czemu moja nic co z kompem zwiazane nie kuma :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jeszcze nie trafiłem na tą właściwą bo każdy mój związek rozpadał się po max 3 miesiącach. Co do małżeństwa to nie wyobrażam sobie tego..... (spędzić całe życie z jedną kobietą) Teraz pracuje nad znalezieniem właściwej osoby, ale sprawia to ostatnio duże problemy. Często piszą do mnie nieznajome dziewczyny na GG, ale nie doszło jeszcze do żadnego spotkania :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no qrcze, ja mam problema, bo ejstem wybredny i kce metalke (jako, ze sam metalem z krwi i kosci ejstem :P ), ale qrde nigdzie jeszcze nie znalazlem tej wlasciwej, a qrcze tak mi na ty zalezy.

nie kce pierwszej lepszej dyskotekowej panienki, na jedna noc itp. tylko kce stalego zwiazq z dirzala i inteligentna kobieta

hyhy, ale jestem szczery :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi