xenik Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no już sam nie wiem jak to zrobić ponieważ w paincie zapisuje w formacie GIF i wychodzi mi ponad 7kb i nie chce dodać mi obrazka jakim programem zapisywać obrazki i w jakim formacie bo już zgłupiałem !!!! zawsze wychodzi powyżej 6kb jak zejść poniżej pomocy!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 IrfanView potrafi zmieniać rozmiar, rozdzielczość i typ obrazka- powinno wystarczyć a jak nie to każdy inny program graficzny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 mam infan view i coś mi sie nie udaje tego skombinować ale jeszcze poprubuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 otwórz obrazek irfanem i daj ctrl+r tam wszystko zmieniasz pożniej zapisz jako jpg, w okienku zapisu możesz dać opcje i zwiększyć stopień kompresji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Wielkie dzięki udało sie chyba sam widzisz !!! Naprawde bardzo ci dziękuje!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...