easy Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Witam, Mam pytanie poszukuje dobrych serwerów hostujących. Mniej wiecej mam takie wymagania: :arrow: Koło 100MB miejsca moze być wiecej :arrow: PHP + Mysql :arrow: Mozliwość rejestracji własnej domeny :arrow: Dobry szybki serwer i szybkie łącza :arrow: Kopia bezpieczenstwa, konta :arrow: poczta :arrow: Dobra bezplatna pomoc techniczna :arrow: Statystki Jeśli ktoś ma doświadczenie w tym to prosił bym od pomoc, z ciekawszych ofert znalazłem home.pl, moze ktoś co wie na ten temat?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ech. Było wałkowane. Moim zdaniem home.pl jest najlepszym rozwiązaniem w tym momencie w polsce - dużo znajomych /firm/ się tam hostuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ech. Było wałkowane. Moim zdaniem home.pl jest najlepszym rozwiązaniem w tym momencie w polsce - dużo znajomych /firm/ się tam hostuje.ok thx to chyba zostane przy tym wyborze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 www.top100.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Polecam: www.sisco.pl - nie miałem nigdy żadnych problemów :D odradzam: www.iserwer.pl - chcesz ośiwieć, prosze bardzo - pad serwera średnio co 2-3 dni 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 odradzam: www.iserwer.pl - chcesz ośiwieć, prosze bardzo - pad serwera średnio co 2-3 dni 8ORacja :( :cry: Niby taniocha ale co chwile sie cos wali :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 www.incenti.pl - troche bardziej na wiekszych klientow nastawiona firma, ale zapytac nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...