M@łpa Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Znalazłem dzisiaj opis w prolinie http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4e41...0434d5f504c5553 zastanawiam się, czy warto to kupić do chłodzenia wodnego :roll: Bo wygląda zachęcająco :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 1. to był niewypał - brzydkie naloty na procu i radiatorze zostawały, za to o 2. słyszałem same dobre rzeczy. Mówią, że to bardzo dobry płyn termoprzewodzący. Dobrze by jednak zrobić trochę rozeznania żeby nie załątwićsiętak jak użytkownicy "jedynki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Dzięki 8) Będe królikiem doświadczalnym :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 królikiem to ja byłem ;p http://www.overcooled.com/shop/index.php?cPath=25_32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ta guma wyglada jak prosty, polski, najlepszy, niewygodny, i kijowy KONDOM :D :D ... buahahahaha ps dziala to?? lepsze od ceramique?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Jeśli ktoś się w to mieści to współczuję :lol: Zaraz przetestuję tą "pastę" na mojej bestyjce i zdam świeżą relację z akcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Jeśli ktoś się w to mieści to współczuję :lol: Zaraz przetestuję tą "pastę" na mojej bestyjce i zdam świeżą relację z akcji :D mówiąc bestyjka miałeś na myśli testowanie "pasty" jako pasty czy tego gumowego czegoś jako kondoma? ;) ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Jeśli ktoś się w to mieści to współczuję :lol: Zaraz przetestuję tą "pastę" na mojej bestyjce i zdam świeżą relację z akcji :D mówiąc bestyjka miałeś na myśli testowanie "pasty" jako pasty czy tego gumowego czegoś jako kondoma? ;) ;p ciekawe jak by ochlodzil ten kondom .... stosunek ... ale plciowy :D... IMO CERAMIQUE THE BEST ( BO JA JA MAM :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Hehe - skoro się zrobiło tak sprośnie to powiem, że za pierwszym razem dałem d##y i nie odczekałem pięciu minut zanim nałożyłem radiator na proca, efekt - wydajność gorsza o 1 stopnień od Arctic Silver 5, ale za drugą próbą, odczekałem i tym razem było o 1.5st lepiej przy stresie i 2.5 w idle 8) Ale to draństwo niestety trzeba się nauczyć nakładać. Ważne aby dać naprawdę mało na radiator (najlepiej posmarować cieiuchno cały, bo zaiwera związki antykorozyjne) i ciut grubiej na procu (jeszcze mniej niż arctic silver). Przyznam, że pomimo przeczytania wielu testów miałe serce w przełyku, jak posmarowałem za pierwszym razem mojego kochanego 0315 MPMW, nie wierzyłem, że to może działać :? ale działa - i to jak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...