erbs Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Witam. Mam możliwość zamiany mojego HDD na Maxtor'a 40GB 7200 lub ew 80GB 7200 i mam z tym związane pytanko, a mianowicie czy moja płyta główna [ASUS P3V4X] obsłuży taki dysk /myślę o tym 80GB/ :?: Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie sugestie. Aha możecie jeszcze napisać co sądzicie o Maxtorze, bo ja niegdy nie miałem dysku tego producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Moj ASUS P3B-S sprawnie(w miare ;) ) obsługuje 80GB dsk więc z twoim(nowszym ? ;)) nie powinno byc problemu. Jak masz mozliwosc kupna maxtora to nie zastanawiaj sie bo to bardzo dobre dyski.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A co to znaczy w miare :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A co to znaczy w miare :?:płyta nie widzi wszystkich GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A jakbym go jakoś zmyślnie podzielił na partycje :?: Myślałem o tym tylko nie wiem na jakie żeby widziała wszystkie GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 jak udma 66 to bez problemu z obsluga 80 bedzie a te maxtory sa dobre bo szybkie i tanie, look my podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Jak maja być jakieś probemy z 80Gb to polecam zostanie z maxtorem, dysk naprawde dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Mam DMA66, czyli z tego co widzę powinien pójść - nic dzięki za porady, zobaczymy czy tą 80tke się uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...