Skocz do zawartości
sliqe

DARMOWE SMS'y !

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie ! Sam się zdziwiłem :) Nie mam zamiaru robić tutaj reklamy ale znalazłem strone z darmową bramką na WSZYSTKIE SIECI:) Testowałem ją już na ERA , PLUS , IDEA wszystkie dochodziły ale jest wada bo po około 15 minutach :/ . ALe dochodzi :P i to się liczy , nawet za granice można co jest dosyć dużym plusem . I mianowicie albo ja źle szukałem bramek darmowych , albo ich jest tak mało .

Dla zainteresowanych adres strony www.esemesy.os.pl

NIE MA TO NA CELU ROBIENIA REKLAMY TYLKO UDOSTĘPNIAM WAM DOSTĘP DO DARMOWEJ BRAMKI

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nessy nie wiem jak udało sie tobie z GG wysłać bramke na ERA ? :| CZARODZIEJ ?

Bramka jest darmowa zaznaczona na czerwono - nie bierzcie pod uwage tej bramka sms bo jest płatna

reed z tej strony co podałem doszły ? :>

Opolion - kolega :D :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1rstwap ludziska. wszystkie sieci - nawet zagraniczne. 100% free. tylko trzeba sie zarejestrowac (od 2 miesiecy spamu nie dostalem, ani 1 email). ale za to smsy dochadza nie z jakiegos lipnego numeru ale jako nadawca jest twoj nick!!!

ale nie ma rozy bez kolcow - niektore prefixy nie sa poprostu dodane (np 692) no i wiecej niz 160 literek za chol... sie nie da :(

ale smsy dochadza... zawsze (chyba ze destination number is not covered yet)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1rstwap ludziska. wszystkie sieci - nawet zagraniczne. 100% free. tylko trzeba sie zarejestrowac (od 2 miesiecy spamu nie dostalem, ani 1 email). ale za to smsy dochadza nie z jakiegos lipnego numeru ale jako nadawca jest twoj nick!!!

ale nie ma rozy bez kolcow - niektore prefixy nie sa poprostu dodane (np 692) no i wiecej niz 160 literek za chol... sie nie da :(

ale smsy dochadza... zawsze (chyba ze destination number is not covered yet)

Zainteresował mnie ten wlasny nick wiec zarejestrowalem sie. Wszystko chodzi OK. SMSy szybka dochodza ale do mojego kumpla nie moge wyslać bo wyskakuje mi wlasnie ten komunikat "destination number is not covered". Co on oznacza? Kolejny minus to to ze dolaczaja reklame do kazdego smsa.

deeejot niestety nie podam linka bo obiecałem kumplowi że nie bede robil reklamy tej bramce. Jezeli jednak naprawde Ci na tym adresie zależy odezwij się na priva.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sprawdzales, czy aby np. po wyslaniu 20 smsow bramka sie nie blokuje?

ja tam uzywam swojego miasta plusa i looz - 29 groszy mnie kosztowala aktywacja, a teraz mam 60 smsow na dzien za friko :)

Ja tak samo, tylko że to nie mnie kosztowała aktywacja, tylko qmpla, bo niestety mając komórkę w sieci Idea, za nic sie nie zarejestrujesz :? Mogliby to zmienić ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nessy nie wiem jak udało sie tobie z GG wysłać bramke na ERA ? :| CZARODZIEJ ?

Bramka jest darmowa zaznaczona na czerwono - nie bierzcie pod uwage tej bramka sms bo jest płatna

reed z tej strony co podałem  doszły ? :>

Opolion - kolega  :D  :wink:

Tak, z tej strony (czerwony link) posylalem na PLUSa i Idee, na Ere nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kolega wyzej mowil:

www.miastoplusa.pl

sa 3 ale:

1. Nie można wysyłać SMS-ów na jeden numer częściej, niż raz na 30 sekund;

2. Nie można wysłać więcej, niż 30 SMS-ów w ciągu godziny;

3. Nie można wysłać więcej, niż 60 SMS-ów w ciągu 24 godzin.

Ale mi to pasuje :) i pisza ze na wszystkie siecie mozna wysylac wiec wypasik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1rstWAP nie wysyla juz do idei i wyzszych (nowszych) numerow plusa (chyba cos z umowami roamingowymi, do idei nie ida mniej wiecej odkad idea wprowadzila tokeny i nazmieniali cos w systemie) :( wiec nawet zarejestrowac sie na taki numer nie mozna poniewarz nie da rady przyslac hasla...

ja uzywam tego juz tylko do ery, szybko dochodzi i wyglada jakbym wyslal z komorki.

Co do GG to ono wysyla do ery ale haselko na darmowa bramke trzeba miec, a do idei juz nie idzie... dlatego uzywam semsms'a, obsluguje duzo bramek i przynajmniej haselka zapamietuje...

Mozna sie w mBox idei zarejestrowac za free i jest 30 sms i 5 mms na miech do kazdej sieci (przynajmniej pl) bez tokenow, reklam itp :) a niewykorzystane przechodza na nastepny miech :) nie jest to duzo ale zawsze cos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi