sliqe Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ludzie ! Sam się zdziwiłem :) Nie mam zamiaru robić tutaj reklamy ale znalazłem strone z darmową bramką na WSZYSTKIE SIECI:) Testowałem ją już na ERA , PLUS , IDEA wszystkie dochodziły ale jest wada bo po około 15 minutach :/ . ALe dochodzi :P i to się liczy , nawet za granice można co jest dosyć dużym plusem . I mianowicie albo ja źle szukałem bramek darmowych , albo ich jest tak mało . Dla zainteresowanych adres strony www.esemesy.os.pl NIE MA TO NA CELU ROBIENIA REKLAMY TYLKO UDOSTĘPNIAM WAM DOSTĘP DO DARMOWEJ BRAMKI Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no a mało takich? :? reklama jak nic ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 To podaj mi strone z bramką na ere cwaniaku :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 a sprawdzales, czy aby np. po wyslaniu 20 smsow bramka sie nie blokuje? ja tam uzywam swojego miasta plusa i looz - 29 groszy mnie kosztowala aktywacja, a teraz mam 60 smsow na dzien za friko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 To podaj mi strone z bramką na ere cwaniaku :Fz gg (chociazby)wysylasz bez problemowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 jak to jest darmowe qrde to ja też jestem darmowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 jak to jest darmowe qrde to ja też jestem darmowy :P Przeciez za neta i tak placisz. Wyslalem wlasnie pare sztuk i dziala, doszly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no na Ere malo bramek jest ktore wysylaja za free bez zadnego aktywowania koolega sl!qe ma racje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Nessy nie wiem jak udało sie tobie z GG wysłać bramke na ERA ? :| CZARODZIEJ ? Bramka jest darmowa zaznaczona na czerwono - nie bierzcie pod uwage tej bramka sms bo jest płatna reed z tej strony co podałem doszły ? :> Opolion - kolega :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 bardzo ciekawe musze sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Wysłałem smsa na ere z tej bramki, mineła godzina i jeszcze nie doszedł :( Dobrze że ja mam już jedną sprawdzoną bramke. Też można wysyłać za granice, zero limitów i reklam, smsy zawsze dochodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Rzeczywiście działa. SUPER doszlo po 30 sek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Wysłałem smsa na ere z tej bramki, mineła godzina i jeszcze nie doszedł :( Dobrze że ja mam już jedną sprawdzoną bramke. Też można wysyłać za granice, zero limitów i reklam, smsy zawsze dochodzą. podziel sie linkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 1rstwap ludziska. wszystkie sieci - nawet zagraniczne. 100% free. tylko trzeba sie zarejestrowac (od 2 miesiecy spamu nie dostalem, ani 1 email). ale za to smsy dochadza nie z jakiegos lipnego numeru ale jako nadawca jest twoj nick!!! ale nie ma rozy bez kolcow - niektore prefixy nie sa poprostu dodane (np 692) no i wiecej niz 160 literek za chol... sie nie da :( ale smsy dochadza... zawsze (chyba ze destination number is not covered yet) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 1rstwap ludziska. wszystkie sieci - nawet zagraniczne. 100% free. tylko trzeba sie zarejestrowac (od 2 miesiecy spamu nie dostalem, ani 1 email). ale za to smsy dochadza nie z jakiegos lipnego numeru ale jako nadawca jest twoj nick!!! ale nie ma rozy bez kolcow - niektore prefixy nie sa poprostu dodane (np 692) no i wiecej niz 160 literek za chol... sie nie da :( ale smsy dochadza... zawsze (chyba ze destination number is not covered yet) Zainteresował mnie ten wlasny nick wiec zarejestrowalem sie. Wszystko chodzi OK. SMSy szybka dochodza ale do mojego kumpla nie moge wyslać bo wyskakuje mi wlasnie ten komunikat "destination number is not covered". Co on oznacza? Kolejny minus to to ze dolaczaja reklame do kazdego smsa. deeejot niestety nie podam linka bo obiecałem kumplowi że nie bede robil reklamy tej bramce. Jezeli jednak naprawde Ci na tym adresie zależy odezwij się na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 jeśli chodzi o bramke z 1rstwap to jestem tam zarejestrowany i wysyłając smsy dochodzą one jak by z mojego numeru, tak jak bym wysłał z komórki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 a sprawdzales, czy aby np. po wyslaniu 20 smsow bramka sie nie blokuje? ja tam uzywam swojego miasta plusa i looz - 29 groszy mnie kosztowala aktywacja, a teraz mam 60 smsow na dzien za friko :) Ja tak samo, tylko że to nie mnie kosztowała aktywacja, tylko qmpla, bo niestety mając komórkę w sieci Idea, za nic sie nie zarejestrujesz :? Mogliby to zmienić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 1rstwap brameczka spoko, ale cos sie z idea chrzani :? mam bole z wysylaniem na 505 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 1rstwap brameczka spoko, ale cos sie z idea chrzani :? mam bole z wysylaniem na 505 :( Mi sie nie wyswietla wogole to pokopane haselko na Idee, a kiedys smigala mi spoks :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Nessy nie wiem jak udało sie tobie z GG wysłać bramke na ERA ? :| CZARODZIEJ ? Bramka jest darmowa zaznaczona na czerwono - nie bierzcie pod uwage tej bramka sms bo jest płatna reed z tej strony co podałem doszły ? :> Opolion - kolega :D :wink: Tak, z tej strony (czerwony link) posylalem na PLUSa i Idee, na Ere nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 jak kolega wyzej mowil: www.miastoplusa.pl sa 3 ale: 1. Nie można wysyłać SMS-ów na jeden numer częściej, niż raz na 30 sekund; 2. Nie można wysłać więcej, niż 30 SMS-ów w ciągu godziny; 3. Nie można wysłać więcej, niż 60 SMS-ów w ciągu 24 godzin. Ale mi to pasuje :) i pisza ze na wszystkie siecie mozna wysylac wiec wypasik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Kurde, używajcie komórki. IMO za dużo roboty z tymi bramkami. Jeżeli już wysyłam to z konta na www.idea.net.pl . Tam jest fajnie można MMS wysyłać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 1rstWAP nie wysyla juz do idei i wyzszych (nowszych) numerow plusa (chyba cos z umowami roamingowymi, do idei nie ida mniej wiecej odkad idea wprowadzila tokeny i nazmieniali cos w systemie) :( wiec nawet zarejestrowac sie na taki numer nie mozna poniewarz nie da rady przyslac hasla... ja uzywam tego juz tylko do ery, szybko dochodzi i wyglada jakbym wyslal z komorki. Co do GG to ono wysyla do ery ale haselko na darmowa bramke trzeba miec, a do idei juz nie idzie... dlatego uzywam semsms'a, obsluguje duzo bramek i przynajmniej haselka zapamietuje... Mozna sie w mBox idei zarejestrowac za free i jest 30 sms i 5 mms na miech do kazdej sieci (przynajmniej pl) bez tokenow, reklam itp :) a niewykorzystane przechodza na nastepny miech :) nie jest to duzo ale zawsze cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...