Vadeer Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Zaraz ktoś sie pewnie czepi abym przeczytał topic Wszystko o AbitNF7 ale ja już zgłupiałem. Jak to jest z tymi sterownikami? One są w driverach od nVidia 3.13? Czy może lepiej instalować inne sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 tak sa obecne w 3.13 stery do sstorma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ale instalowac je czy moze instalowac cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 nie rozumiem o co ci chodzi, qrcze jak instalujesz packa nvidii to od razu instaluje sterki do systemów: agp, pamieci, lanu..... i soundstorma. zainstaluj i zapomnij. poza tym szukaj zanim zapytasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 szukalem, czytalem i sie pogubilem. chodzi o to ze troche osob narzeka na SoundStorma i instaluje inne sterowniki. ja mam zamiar sie przesiasc na niego wiec chce wiedziec co zainstalowac gdybym mial klopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Wiesz, trudno do SoundStorma zainstalować inne sterowniki, niż do SoundStorma, co najwyżej inne, niż nVidii. Może te 'troche osób' nie używa SS na płycie, a innej karty? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Wiesz, trudno do SoundStorma zainstalować inne sterowniki, niż do SoundStorma, co najwyżej inne, niż nVidii. Może te 'troche osób' nie używa SS na płycie, a innej karty? mozna uzywac innych sterownikow do SoundStorma niz do SoundStorma bo widzialem ze niektorzy instaluja np stery od Realteka. chodzi o to ze troche osob narzeka na SoundStorma i instaluje inne sterowniki zreszta mi nie chodzilo o inne jako inne, tylko inne jako starsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edi730 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Drogi Panie Vadeer... Wydaje mi sie ze na Twojej plycie NF7v2.0 nie ma chipa MCP2-T. SS istnieje tylko w drozszej odmianie plytki Abita NF7-S. To po co Ci te sterki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 chyba jest bo ja mam wersje 2.0. mam jakas karte muzyczna i to chyba soundstorm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jak masz NF7 nawet rev.2.0 to nie masz SS - zreszta rzuc okiem na SB jak masz mostek MCP2 to nie masz SS jesli MCP2-T to masz plyte z SS (w przypadku Abita) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ale porazka a ja sie teraz dopiero dowiedzialem. a co to za karta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marechi Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Proponuję przeczytać te informacje o Twojej płycie: http://www.abit-poland.com/prod_mb_show.php?id=78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ja myslalem ze to wlasnie wersja 2.0 ma soundstorma niezaleznie cz z s czy bez niego. no a teraz na wymiane za pozno. a pytalem sie sprzedawcy czy oprocz serial ata czyms jeszcze sie rozni to powiedzial ze nie. tak sie wlasnie wszyscy znaja. szkoda. a czy ten kodek Realtek ALC650 bedzie lepszy od SB Live :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...