cannabis Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Witam wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post: Mam nowego kompa z podpisu (ABIT IC7-G + 2x256 HyperX 400 CL2) i wydaje mi się, że mam za niską przepustowość pamięci w Sandrze, która wynosi 3000. Dla porównania Sandra dla chipsetu 875p i pamięci 3200 CL2 pokazuje około 5000. Czy ktoś wie dlaczego mój wynik jest tak niski? HELP! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Nie wiem czy taka opcja w biosie tej płyty istnieje ale jeżeli tak to musisz włączyć tryb DualDDR (poczytaj w manualu jak to zrobić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 twoj test to byl odczyt czy zapis ??? porownywales do tego samego co ty robiles?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannabis Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 twoj test to byl odczyt czy zapis ??? porownywales do tego samego co ty robiles??jaki odczyt i zapis :?: chodzi o memory bandwith benchmark, pierwszy to float drugi to int, oba po 3000. Oczywiscie ze porownywalem do tego samego. A odnosnie duala, to wlasnie grzebie w instrukcji czy jest tam taka opcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ustaw pamieci w bankach co drugi (te same kolory maja) i bedzie dual ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...