Skocz do zawartości
Liskoski

Subiektywne oceny plyt muzycznych ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja gustuje w gatunku hardcore, nu metal, rock, punk... wiec posluchalem se ostatnio plytek:

:arrow: Linkin Park Live in Texas i jestem bardzo zawiedziony... kurcze plytka stoi po ok 60-70 pln i jak dla mnie gniot... 41:38 min <-- to zbyt mało, wg mnie zbyt malo dali siebie na tej plycie, lp staje sie coraz bardziej komercyjny, nieladnie... ocenka 5/10 [w koncu to lp]

:arrow: oraz Guano Apes "LIVE". Na tej drugiej sie nie zawiodlem! Trzyma wysoki poziom, niesamowity klimat, chcialbym tam po prostu byc!! Ach umieja pojechac na zywca jak malo kto, maja wiekszy dorobek plytowy i po prostu "mieli co zagrac"... Przy kawalkach takich jak np Dodel up, Big in Japan az chce sie pogowac. Super 9/10

Jak by tak chcial sie podzielic wrazeniami z w/w plyt lub jakich kolwiek innych to zapraszam, piszcie w tym topicu...

Jak by tak ktos juz se sluchal T.love "T.Live" to prosze o sugestie, bo sie zastanawiam nad zakupem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio dorwałem nowego korn'a "take a look in the mirror" i po paru przesłuchaniach przyzwyczaiłem się do tej płytki Dołączona grafika ale nie jest to nic powalającego ale nawet fajnie sie tego słucha, ale i tak pierwsza płyta korn'a "korn" jest najlepsza!!! inne płyta korn'a to takie sobie Dołączona grafika więc jeśli mam ocenić nową płytę korn'a to dam hmmm.... a niech będzie 8/10 Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by tak ktos juz se sluchal T.love "T.Live" to prosze o sugestie, bo sie zastanawiam nad zakupem...

Tez poluję na tą płytę, moze niedługo będę miał to się podzielę wrażeniami. :)

A niebawem będzie T. Love live w Krakowie :D Oj się będzie działo! :twisted:

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi