Liskoski Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ja gustuje w gatunku hardcore, nu metal, rock, punk... wiec posluchalem se ostatnio plytek: :arrow: Linkin Park Live in Texas i jestem bardzo zawiedziony... kurcze plytka stoi po ok 60-70 pln i jak dla mnie gniot... 41:38 min <-- to zbyt mało, wg mnie zbyt malo dali siebie na tej plycie, lp staje sie coraz bardziej komercyjny, nieladnie... ocenka 5/10 [w koncu to lp] :arrow: oraz Guano Apes "LIVE". Na tej drugiej sie nie zawiodlem! Trzyma wysoki poziom, niesamowity klimat, chcialbym tam po prostu byc!! Ach umieja pojechac na zywca jak malo kto, maja wiekszy dorobek plytowy i po prostu "mieli co zagrac"... Przy kawalkach takich jak np Dodel up, Big in Japan az chce sie pogowac. Super 9/10 Jak by tak chcial sie podzielic wrazeniami z w/w plyt lub jakich kolwiek innych to zapraszam, piszcie w tym topicu... Jak by tak ktos juz se sluchal T.love "T.Live" to prosze o sugestie, bo sie zastanawiam nad zakupem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ostatnio dorwałem nowego korn'a "take a look in the mirror" i po paru przesłuchaniach przyzwyczaiłem się do tej płytki ale nie jest to nic powalającego ale nawet fajnie sie tego słucha, ale i tak pierwsza płyta korn'a "korn" jest najlepsza!!! inne płyta korn'a to takie sobie więc jeśli mam ocenić nową płytę korn'a to dam hmmm.... a niech będzie 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Jak by tak ktos juz se sluchal T.love "T.Live" to prosze o sugestie, bo sie zastanawiam nad zakupem...Tez poluję na tą płytę, moze niedługo będę miał to się podzielę wrażeniami. :) A niebawem będzie T. Love live w Krakowie :D Oj się będzie działo! :twisted: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 a to nie był kiedyś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ano byl,byl ale tera to juz przegiecie na maxiora :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...