Skocz do zawartości
Spanky000

Jak to jest z nowymi Durniami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem dzisiaj w sklepie "........." zapytac sie o cene zestawu ! no i zaczynam wyliczac : Soltek (n-force 2 ) ... dalej Duron 1600 MHz ......zaczynam grafe a koles mówi ze Duren nie pojdzie na tej płycie ! Tzn pójdzie ale na magistrali 100 MHz i nie bedzie można przestawic na 133 MHz '8O'? Niestety ostatnio u mnie z hardware jest kiepsko :oops: wiec sie nie kłócilem tylko wyszedłem . Albo ja czegos nie wiem albo koles !!! PYTANIE : Czy miał rację ? (czy nowe durnie chodzą bezproblemowo na mobo nf2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czemu niby nie miały by chodzic??? gosciowi sie poje***o z tymi starymi mornagami co chodziły na fsb 200mhz a te nowe to sa na 266 fsb i do tego 0.13u czyli tak jak antki t-bird:D patrz podpis :D

temp 45-50*C i mam jeszcze spory zapas:D a co do piero bedzie na nforce 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gosćiu miał blade pojecie niestety, ja dzisiaj cały dzień męczyłem durnia 1400 na Epoxie nforce2 i na zwykłej zasiłce codegena i wiatr tytan wykręciłem go bez problemu na 2000mhz czyli mniej więcej Athlon 2400+ za darmoche..dla mnie rewelacja za grosze. Instalowałem 1400 i 1600 nawet na Kt266A i bez problemu działają,oczywiście po flashu biosa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...