Spanky000 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Byłem dzisiaj w sklepie "........." zapytac sie o cene zestawu ! no i zaczynam wyliczac : Soltek (n-force 2 ) ... dalej Duron 1600 MHz ......zaczynam grafe a koles mówi ze Duren nie pojdzie na tej płycie ! Tzn pójdzie ale na magistrali 100 MHz i nie bedzie można przestawic na 133 MHz '8O'? Niestety ostatnio u mnie z hardware jest kiepsko :oops: wiec sie nie kłócilem tylko wyszedłem . Albo ja czegos nie wiem albo koles !!! PYTANIE : Czy miał rację ? (czy nowe durnie chodzą bezproblemowo na mobo nf2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 a czemu niby nie miały by chodzic??? gosciowi sie poje***o z tymi starymi mornagami co chodziły na fsb 200mhz a te nowe to sa na 266 fsb i do tego 0.13u czyli tak jak antki t-bird:D patrz podpis :D temp 45-50*C i mam jeszcze spory zapas:D a co do piero bedzie na nforce 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 zobacz mój podpis..mam jeszcze lipne pamięci NO NAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Tez tak myslslem ale wolalem sie upewnic . dzieki za info !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Gosćiu miał blade pojecie niestety, ja dzisiaj cały dzień męczyłem durnia 1400 na Epoxie nforce2 i na zwykłej zasiłce codegena i wiatr tytan wykręciłem go bez problemu na 2000mhz czyli mniej więcej Athlon 2400+ za darmoche..dla mnie rewelacja za grosze. Instalowałem 1400 i 1600 nawet na Kt266A i bez problemu działają,oczywiście po flashu biosa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...