lopik_ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 jw. znacie coś chodzi mi o polifonia, tapetki kolorowe, logosy, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 yhym RZeczy i komÓrek!~pare postwo nizej jest pare rzeczy jesli chodzi o SEt 610 i tam tez znajdziesz cos dla siebie. fdarmowych raczeh nie dostaniesz...chyba ze masz irde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 yhym RZeczy i komÓrek!~pare postwo nizej jest pare rzeczy jesli chodzi o SEt 610 i tam tez znajdziesz cos dla siebie. fdarmowych raczeh nie dostaniesz...chyba ze masz irde Tak mam irda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Za freeko to nawet w twarz niedostaniesz :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 hmm....jest taka organizacja dresiarska da sie zrobic :D Rocky popraw temat :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no to bierzesz sobie rysuneczek, szukasz w necie jakie wymiary ma miec tapetka, i jak masz w kompie |IRDe to wysylasz a jak nie to masz dodatkowy wydatek, a gierki itp to z jakiegos p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 o roky masz 5 lat tak? ;) DOstac mozna jak sie chce.. nawet i za darmo! jeszcze zapłaca cos! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 1. Dwa błędy w tytule wątku - i to jakie! Litości... 2. O ile pamiętam, to kolega prowadził www z takimi rzeczami, o jakie pyta, i chyba nimi handlował. Jeśli się mylę, to przepraszam, ale jestem tego pewien na 99%, bo sam takie coś usuwałem z podpisu ze 3 razy - i wydaje mi się, że jemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Fumfel - daj adres [; musze moją "matematjyczke" zaprosić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 aleś cie mnie spieprzyli aż mi głupio :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 aleś cie mnie spieprzyli aż mi głupio :( :( Dziwisz sie ? Razacych bledow jednak nie poprawiles 8O Jezeli masz klopoty z ortografia to WORD itp Ci pomoga, po co sie osmieszac publicznie ? BTW podpisu, co Ci tak strasznie nie odpowiada ? To ze usilujemy porzadek zaprowadzac na forum ?? 8O Zamiast plakac poczytaj regulamin itp, to bardzo ulatwia "zycie" na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...