kavoo Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Mam w tej chwili zainstalowane stery 3.13, ale chcialbym w przypadku audio wrocic do wersji 2.45. Nie chce natomiast niepotrzebnie smiecic sobie Windy kombinowaniem na rozne sposoby, stad pytanie - da sie to jakos szybko i bezproblemowo zalatwic jednym chirurgicznym cieciem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ja zrobiłem tak, usunąłem w menedżerze urządzeń kontrolery audio, podmieniłem sterowniki audio w instalce 3.13. Skopiowałem same stery audio z instalki nforce 2.45 i wrzucilem je do katalogu z instalka 3.13 zamiast oryginalnych. Nastepnie zainstalowalem po prostu jeszcze raz caly pakiet.Jeszcze można usunąc wszystkie katalogi w instalce i zostawić tylko te od audio, wtedy nic innego sie nie zainstaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Super, dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 A jeszcze polecam zestaw sterowników Nforce 2 3.14b Remix do sciagniecia TU. Zawiera wszystkie najlepsze stery do tej pory. Ja uzywam i na razie zadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...