marcin77 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 włączam listwe i czeka do 2-3minut zanim załączy się pompka, pompka to aqual (nie pisać że badziew bo badziew :lol: ) , wcześniej po włączeniu listwy moment pompka chodziła :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 a jak podlaczysz normalnie do kontaktu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 a wirnik sie tam czasem nie blokuje. za czasów akwarystycznych miałem taką przygode z aquaszutem 300 l/h - wirnik sie blokował i pompka nic nie pompowała. dopiero po trząchaniu zaczynała chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Rozbierales ja? Z tego co wiem to aquael'e nie lubia byc brudne. Wystarczy maly opor na wirniku i juz pompka ma problemy z wystartowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Rozbierales ja? Z tego co wiem to aquael'e nie lubia byc brudne. Wystarczy maly opor na wirniku i juz pompka ma problemy z wystartowaniem. Moze sie przegrzala i cewka jej spuchla? Zobacz jak chodzi wirnik?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 a jak podlaczysz normalnie do kontaktu? pod listwe, ale reszta sprzętu też pod listwe i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Rozbierales ja? Z tego co wiem to aquael'e nie lubia byc brudne. Wystarczy maly opor na wirniku i juz pompka ma problemy z wystartowaniem. czyste jak na dzień dobry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Rozbierales ja? Z tego co wiem to aquael'e nie lubia byc brudne. Wystarczy maly opor na wirniku i juz pompka ma problemy z wystartowaniem. Moze sie przegrzala i cewka jej spuchla? Zobacz jak chodzi wirnik?! nic takiego nie zauważyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 a moze trzymasz ja w metalowym pojemniku lub postawiles obok niej cos metalowego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...