GOD Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Mam zamiar kupić sobie głośniki creative 4400 i mam pewien związany z tym problem, mianowicie: Tylne satelity w tym zestawie mają kabel o dł. 4 metry, co jet dla mnie zdecydowanie za mało. Dlatego też chciałem się zapytać czy jest możliwe kupienie jakiegoś przedłużacza do tych satelit??? i ile taka przyjemność może kosztować??? i czy nie strace w związku z tym na jakości dźwięku??? Z góry wielkie dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 sklep rtv -> przedluzacz chinch... i problem rozwiazany :roll: a na jakosci stracisz , owszem , jak go tak ze 100 metrow dasz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 możesz też poprostu kupić kabel (1metr -> 80 gr :) ) i sobie sam dorobić (kupić jeszcze końcówki...) Ja sobie tak robiłem i zrobiłem sobie 20 metrow kabla i mam looz... a przedłużacz do chinch jest drogi... :/ (u mnie 5 metrow - 10 zł...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 przedłużacz do chinch jest drogi... :/ (u mnie 5 metrow - 10 zł...) jak to dobrze ze mieszkam na zadupiu.... w wawie oprocz cen mieszkan i takie bzdety maja kosmiczne ceny :lol: a na powaznie tutejsze ceny : za 16 zyla kupujesz 15m przedluzke chinch damski/meski zrobic bedzie jeszcze taniej , bo wtyczka ok. 1,50 zeta , metr kabla 60 groszy - wtyczka dokladnie nie wiem , ale kabel na pewno 60gr -kupowalem do polaczenia PC -> tv acha.... oczywizna ekranowany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no i za 10 metrow bulisz jakies 9 zł 8) no i satysfakcja ! :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOD Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Dzięki chłopaki :) Głównie chodziło mi o to jaki przedłużacz potrzebuje, bo głośniki dopiero kupuje i jeszcze ich nie widziałem, a wolę wiedzieć wszystko wcześniej. Nie wiedziałem właśnie czy to potrzebny jest przedłużacz chinch czy może mini jack, wszystko już wiem więc lece jutro na zakupy :D Jeszcze raz wielkie dzięki A mam jeszcze jedno pytanie: Te głośniki to podłączam jako cztery kanały tak???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 z tego co pamietam to masz 2 wejscia w zestawie : front i rear Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Mam zamiar kupić sobie głośniki creative 4400 i mam pewien związany z tym problem, mianowicie: Tylne satelity w tym zestawie mają kabel o dł. 4 metry, co jet dla mnie zdecydowanie za mało. Dlatego też chciałem się zapytać czy jest możliwe kupienie jakiegoś przedłużacza do tych satelit??? i ile taka przyjemność może kosztować??? i czy nie strace w związku z tym na jakości dźwięku??? Z góry wielkie dzięki za pomoc Może najpierw zastanów się w jakim pokoju chcesz ich używać, bo te głośniki w miarę dobrze będą sobie dawać radę w pokoju 6-8m2, ale powyżej tej wartości niewiele z nich usłyszysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...