LK Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Chce sobie kupic zimną katode ale zastanawiam sie nad firma i ceną ... Moje "typy": Katoda firmy "Sunbeam" 31,5 cm cena 39,00 złotych Katoda firmy "Revoltec" 31 cm cena 69,00 złotych SPECYFIKACJA Katody "Sunbeam": Kolor: niebieski Zasilanie: 12V poprzez dołączony inwerter Jasność katody: 29000 cd/m2 średnia długość życia 30 000 godzin pracy Średnica 1,5 cm SPECYFIKACJA Katody "Revoltec": Kolor: niebieski Jasność katody: 29,000 cd/m2 (kandele/m2) Długość całkowita: 31 cm Średnica: 3 cm Zasilanie: 12 V poprzez dołączony inwerter Pobór mocy: 3 W Mocowanie: dwustronna taśma klejąca Kolor katody jaki chce sobie kupić to niebieski ale zastanawiam sie jak ta różnica w cenie 30 złotych wpływa na jakość świecenia ??? Więc mam pytanko co radzicie ??? Revoltec czy Sunbeam ??? i Dlaczego ??? Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Bramka numer 1 :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariat Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Z tego co wyczytalem na forum to najlepsza jest Sunbeam A tak wogule to uzyj opcji szukaj pelno tu postow o katodach przyjdzie Reed to ci to samo powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariat Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 LK napisz gdzie mozna dostac taka tania katode chetnie ja lykne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmoss Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 tu masz link do strony z takimi katodami www.proline.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 osobisci polecam katody sunbeam, zamawialem tu --> www.sunbeam.pl , teraz katody stanialy bodajze 66zl 2 katody + inwerter i bajery. polecam je ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Te katody w Proline.pl i na Sunbeam.pl to są te same ?? W proline jedna kosztuje 40 zł a na sunbeam 66 zł za dwie. Aż takie przebicie mają na Proline czy to jakiś inny model katod ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 to te same katody. najlepiej kupic na sunbeam dwie. i jak chcesz to mozesz wybrac kolory na przyklad jedna zielona druga czerwona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Tzn np niebieską i czerwoną ( osobno, nie dwukolorowe ) w cenie dwóch tego samego koloru ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Bierz tylko Sunbeam, ma najładniejsze i najjaśniejsze światło - mam 2 zielone które bez problemu oświetlają cały pokój :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 milosz jak wybierasz kolory to nie ma tak ze katoda jest duwkolorowa mowiem o jednej katodzie czerwonej i drugiej np zielonej. zippo racja :) jak ja zdejme bok od budy to mi tez oswietla caly pokoj. katody z sunbeam ROX ! kupuj nie pytaj milosz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Dieki za wszystkie dotychczasowe rady ... Ale mam pytanie dlaczego jedna katoda od drugiej jest tansza az o 30 zlotych ??? Bo ja znalazlem tylko taka roznice ze katody "Revoltec" maja srednice 3 cm a "Sunbeam" 1,5 czy jeszcze cos gra role ??? Czy tylko placi sie za firme ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Zdecydowanie bramka nr 1 !!!! mam 4 i jestem happy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...