Skocz do zawartości
Wariat

Obciazenie zasilki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze tak mnie naszło. Ile można podłąćzyć pod 1 molexa pod te 12V, czy tam 5V? Czy to nie będzie problemowe jeśli się podłączy pod te jedne 12V - 35 LED albo np. 4 Wiatraki 80mm, oczywiście nie szeregowo, tylko każdy do tego jednego molexa do kabelka 12V.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź ile każdy wiatrak ssie prądu, dodaj te perwersje które już masz w komputrze i już wiesz (tada.wav). Wszystkie 12V i 5V z wtyczek i tak są połączone na PCB zasilatora, więc to ganc pomada, do którego i co podłączysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tu sie mylisz jonas :] . Oczywiascie ze som połonczone razem...

Fizyka fizyką.. ale przypadek z zycia wziety.. czytaj z mojego kompa ;]

baracuda 7... i na tem samym kablu cokolwiek.. np FDD. Zapalam dyskietke i co? Gasnie mi swiatło w HDD (zaczymuje siem). Na innej smiga normalnie... czemu?

Spdadek napiecia na kabelkach? :] Ale spox... takie efekty specjalne wystepują (chyba) tylko jak w komputzerze brakuje prądu... za słaby zasilacz :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tu sie mylisz jonas :] . Oczywiascie ze som połonczone razem...

A mła jak napisałem?

takie efekty specjalne wystepują (chyba) tylko jak w komputzerze brakuje prądu... za słaby zasilacz :]

Se kup pozłacane i tak dalej kabulki 6mm^2 i jakiś prawdziwy zasilator, a nie makietę z Tajwanu, a potem mnie z błyskiem w oku podchwytliwie zapytuj :>
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi