Skocz do zawartości
Root87

mam nowy blok w ofercie Trza zobaczyć!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

mam zaje..super pomysł na blok wodny. Ten blok niedługo pojawi się w mojej ofercie. Oto dzieło mojego genialnego umysłu:

Dołączona grafika

Blok ma wymiary 55x55x10

Widok jest z góry.

To niebieskie to otwory 7mm, a to zielone 4mm. Czerwony otwór jest to doprowadzwenie i odprowadzenie wody (wym. 12). Ten blok harakteryzuje się dużą wydajnością i niską ceną (ok 55zł :))))). Powierzchnia oddawania ciepła do wody wynosi 9424mm^2. U Mate`a jest to 9325mm^2. Proszę o komentarze. :))))))))

Root87

Bez sprawdzania pisowni bo jeszcze worda nie zainstalowałem :(((((((( sorry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam zaje..super pomysł na blok wodny. Ten blok niedługo pojawi się w mojej ofercie. Oto dzieło mojego genialnego umysłu:

Dołączona grafika

Blok ma wymiary 55x55x10

Widok jest z góry.

To niebieskie to otwory 7mm, a to zielone 4mm. Czerwony otwór jest to doprowadzwenie i odprowadzenie wody (wym. 12). Ten blok harakteryzuje się dużą wydajnością i niską ceną (ok 55zł :))))). Powierzchnia oddawania ciepła do wody wynosi 9424mm^2. U Mate`a jest to 9325mm^2. Proszę o komentarze. :)))))))) 

Root87

Bez sprawdzania pisowni bo jeszcze worda nie zainstalowałem :(((((((( sorry.

Mam wrażenie, że woda będzie płynąć tylko trzema środkowymi (zielonym) kanałami. Sama powieszchnia oddawania ciepła jeszcze o niczym nie świadczy. Ale kombinuj dalej.

A może byś tak coś podpatrzył u DangerDena. Skombinuj coś fajnego na grafę (na wzór tego z danger denu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie będzie płynąć tylko środkowy kanałami!!! Policz sobie pole jakim płynie ciecz. będzie płynęła wszystkimi kanałami. Podejrzewam że blok będzie troszeczkę mniej wydajny niż matea ale za 55zł, To prawie o połowę taniej. Miałem wysłać liskowi ale jeszcze poczekam z tym blokiem aż go dopracuję i wyślę mu all :))))))))

Root87

www.wb.prv.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie będzie płynąć tylko środkowy kanałami!!! Policz sobie pole jakim płynie ciecz. będzie płynęła wszystkimi kanałami. Podejrzewam że blok będzie troszeczkę mniej wydajny niż matea ale za 55zł, To prawie o połowę taniej. Miałem wysłać liskowi ale jeszcze poczekam z tym blokiem aż go dopracuję i wyślę mu all :))))))))

Root87

www.wb.prv.pl

No to zobaczymy po testach.

A tak przy okazji, to masz jakąś stronę z twoją ofertą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tu się coś pierdzieli. [gluteus maximus] ze mnie nie webmaster. nie jestem nawet projektantem grrrr

ale szykuje nowe bloki. mam w planach mieć większą wydajność niż mate a przy tym niższą cenę (robię na tenim sprzęcie) (poniemieckie wiertarki rulezz)

Root87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi