Root87 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 mam zaje..super pomysł na blok wodny. Ten blok niedługo pojawi się w mojej ofercie. Oto dzieło mojego genialnego umysłu: Blok ma wymiary 55x55x10 Widok jest z góry. To niebieskie to otwory 7mm, a to zielone 4mm. Czerwony otwór jest to doprowadzwenie i odprowadzenie wody (wym. 12). Ten blok harakteryzuje się dużą wydajnością i niską ceną (ok 55zł :))))). Powierzchnia oddawania ciepła do wody wynosi 9424mm^2. U Mate`a jest to 9325mm^2. Proszę o komentarze. :)))))))) Root87 Bez sprawdzania pisowni bo jeszcze worda nie zainstalowałem :(((((((( sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 bloczek fajny tylko martwia mnie opory zrob jakies testy jak bedzie gotowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 mam zaje..super pomysł na blok wodny. Ten blok niedługo pojawi się w mojej ofercie. Oto dzieło mojego genialnego umysłu: Blok ma wymiary 55x55x10 Widok jest z góry. To niebieskie to otwory 7mm, a to zielone 4mm. Czerwony otwór jest to doprowadzwenie i odprowadzenie wody (wym. 12). Ten blok harakteryzuje się dużą wydajnością i niską ceną (ok 55zł :))))). Powierzchnia oddawania ciepła do wody wynosi 9424mm^2. U Mate`a jest to 9325mm^2. Proszę o komentarze. :)))))))) Root87 Bez sprawdzania pisowni bo jeszcze worda nie zainstalowałem :(((((((( sorry. Mam wrażenie, że woda będzie płynąć tylko trzema środkowymi (zielonym) kanałami. Sama powieszchnia oddawania ciepła jeszcze o niczym nie świadczy. Ale kombinuj dalej. A może byś tak coś podpatrzył u DangerDena. Skombinuj coś fajnego na grafę (na wzór tego z danger denu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 nie będzie płynąć tylko środkowy kanałami!!! Policz sobie pole jakim płynie ciecz. będzie płynęła wszystkimi kanałami. Podejrzewam że blok będzie troszeczkę mniej wydajny niż matea ale za 55zł, To prawie o połowę taniej. Miałem wysłać liskowi ale jeszcze poczekam z tym blokiem aż go dopracuję i wyślę mu all :)))))))) Root87 www.wb.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 nie będzie płynąć tylko środkowy kanałami!!! Policz sobie pole jakim płynie ciecz. będzie płynęła wszystkimi kanałami. Podejrzewam że blok będzie troszeczkę mniej wydajny niż matea ale za 55zł, To prawie o połowę taniej. Miałem wysłać liskowi ale jeszcze poczekam z tym blokiem aż go dopracuję i wyślę mu all :)))))))) Root87 www.wb.prv.pl No to zobaczymy po testach. A tak przy okazji, to masz jakąś stronę z twoją ofertą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 www.wb.prv.pl Patrz wyżej Root87 www.wb.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 ale co w tym takiego zajebistego poza cena? no wytlumacz pliska, bo mi to wyglada na zwykly blok wodny wiercony i tyle, lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 a nie lepiej labiryntówkę zapodać? bo tecoś ni się wydaje że całej energii którą mogła by zabrać woda to niestety nie pobierze pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 www.wb.prv.pl Patrz wyżej Root87 www.wb.prv.pl Wsadź sobie tą stronę do profilu albo do podpisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 www.wb.prv.pl Patrz wyżej Root87 www.wb.prv.pl Chyba ci zdjęcia wcieło. No i nie masz Polskich liter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 http://wb87.w.interia.pl sproboj tak bo coś mi się pierdzieli grrrrr Root87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 i tu się coś pierdzieli. [gluteus maximus] ze mnie nie webmaster. nie jestem nawet projektantem grrrr ale szykuje nowe bloki. mam w planach mieć większą wydajność niż mate a przy tym niższą cenę (robię na tenim sprzęcie) (poniemieckie wiertarki rulezz) Root87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 sprobuj zrobic cos w stylu maze2 z Danger Den'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...