adeo Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Witam. Prosze uzytkownikow wspomnianego monitora o wyrazenie swoich opinii o nim w tym watku. Jestem na etapie poszukiwania monitora LCD do swojego komputera i przegladajac artykuly w sieci moj wybor to wlasnie Hyundai Q17. Moze ktos mi cos poradzi? odradzi? --------- adeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 od dluzszego czasu temat tego monitora poruszany jest na stronie in4.pl: http://www.in4.pl/komentarze.htm?kbt=N&news_id=4075 tam znajdziesz linki do innych stron - m.in. testu na tomshardware.com i jego tlumaczenia na tomshardware.pl , na forum tomshardware.com , gdzie napisalem wieksze wrazenia z ogledzin tego monitorka :) wkrotce mam nadzieje napisze test tego monitora (czekam na aparat cyfrowy) :) W ogole to polecam wszystkie testy LCD na tej stronie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adeo Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Bardzo dziekuje za odpowiedz....zaczynam poszukiwania Q17 ;) -------- adeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...