Nyny Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Witam, ostanio kupiłem na allegro kabelek do nokii 3510i. Niestety nie dostalem do tego zadnego oprogramowania. Zwracam sie wiec z prosba do was czy zna ktos moze jakis program ktory bylby kompatybilny z ta komora i mozna bylo powgrywac loga dzwonki itp. itd. Prosze o nazwy programów lub linki. Dodam ze ten kabel podlanczany jest do portu com i działa w standardach FBUS/MBUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 logomanager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 probowalem logo managera i niestety nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 probowalem logo managera i niestety nie dziala :( Nyny, looknij na http://forum.techtronic.pl , tam wszystko znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Mozesz sprobowac pobawic sie programem Oxygen Phone Manager... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mobile Media Browser .... ja dlugo i czesto siedze na tamtym forum i wiem o co chodzi :) ale pamietaj jak cos robisz mocno dociskaj kabel do tej noki bo sa one mocno niedopracowen i same sie nie trzymaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mobile Media Browser......sam uzywam tego programu, banalny w obsludze....Polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Sprobuj poprostu nokia tools - to jest prosty programik ktory ma zaledwie podstawowe funkcje. A jesli to ci nie starcza to zapraszam na kazaa i tam wpisz sobie haslo nokia czy jego pochodne i szukaj a znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Sprobuj poprostu nokia tools - to jest prosty programik ktory ma zaledwie podstawowe funkcje. A jesli to ci nie starcza to zapraszam na kazaa i tam wpisz sobie haslo nokia czy jego pochodne i szukaj a znajdziesz. nokia tools ? o czym ty gadasz ? a jak jestes taki madry to wpsz w kaze nokia ... to ci conajwyzej loga znajdzie .... ehhh a nokia tools to co to za program ? ten do zdjemowania simlockow z dct3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Poszukaj info na http://www.swiatgsm.pl/main/index.php - może tu znajdziesz odpowiedź. Nokia nie oferuje żanego programu dla twojego telefonu, więc pozostają tylko inne produkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Twój telefon obsluzy tylko Oxygen Phone Manager Mobile Media Browser sam mialem 3510i to wiem .... przyczym lepiej uzyc Mobile Media Browser jest banalny w obsludze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nippom Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Coś mi się zdaje, panowie, że ktoś się zamerdał. Są kable, które wgrywają logo, muzyczki i inne takie pier...y, a są kable do zmiany oprogramowania -> flushowania aparatu. Powinieneś powiedzieć, do czego kupiłeś ten kabelek, i wtedy dostaniesz odpowiedź, czym to robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 kupiłem go do ogolnego uzytku do wgrywania dzwonów zmiany loga itp. itd. Co do samego kabla to jakos udalo mi sie go podlaczyc dopiero z n-ta wersja oxygena i dziala calkiem sprawnie. Dziekuje za wszelkie informacje bardzo mi pomogly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaZet Opublikowano wczoraj o 17:30 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 17:30 Ostatnio zakupiłam taką Nokię w sklepie https://doktorgsm.pl/ była w idealnym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...