Skocz do zawartości
Nyny

Program do kabla dla noki 3510

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostanio kupiłem na allegro kabelek do nokii 3510i. Niestety nie dostalem do tego zadnego oprogramowania. Zwracam sie wiec z prosba do was czy zna ktos moze jakis program ktory bylby kompatybilny z ta komora i mozna bylo powgrywac loga dzwonki itp. itd.

Prosze o nazwy programów lub linki. Dodam ze ten kabel podlanczany jest do portu com i działa w standardach FBUS/MBUS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj poprostu nokia tools - to jest prosty programik ktory ma zaledwie podstawowe funkcje. A jesli to ci nie starcza to zapraszam na kazaa i tam wpisz sobie haslo nokia czy jego pochodne i szukaj a znajdziesz.

nokia tools ?

o czym ty gadasz ?

a jak jestes taki madry to wpsz w kaze nokia ... to ci conajwyzej loga znajdzie ....

ehhh

a nokia tools to co to za program ?

ten do zdjemowania simlockow z dct3 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się zdaje, panowie, że ktoś się zamerdał. Są kable, które wgrywają logo, muzyczki i inne takie pier...y, a są kable do zmiany oprogramowania -> flushowania aparatu. Powinieneś powiedzieć, do czego kupiłeś ten kabelek, i wtedy dostaniesz odpowiedź, czym to robić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem go do ogolnego uzytku do wgrywania dzwonów zmiany loga itp. itd.

Co do samego kabla to jakos udalo mi sie go podlaczyc dopiero z n-ta wersja oxygena i dziala calkiem sprawnie. Dziekuje za wszelkie informacje bardzo mi pomogly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi