Skocz do zawartości
shakur_45

pochwale sie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Dlaczego u Ciebie 183,58x10,5=1927,58 a nie 1927,59 ?

WCPUID tak podaje troche inaczej niz wychodzi z obliczen. Zapewne wynika to z tego ze w okienku mieszcza sie tylko 2 miejsca po przecinku a napewno jest ich tam wiecej 8)

Zreszta zernij na moj wynik ...

http://republika.pl/gordon_23/images/cpuoc.jpg

Tez wychodzi co innego niz z matematyki a zapewniam cie ze nie jest to fake :twisted:

152.29 * 10,5 = 1599.045 a nie 1599.07 ... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Czemu ? Przeciez nic zlego nie powiedzial.

Jak dla mnie to wyglada to na zemste.

No jak to czemu? nie pamietasz jego ostatnich wybrykow? Sam chcial zeby go wywalili, wiec tak sie stalo... polecial i raczej pod żadnym pozorem tutaj nie wroci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie NIE!!! Sam wiem jak to jest...Ale Lisek próbuje zapanować nad takimi ekhmmm...szurniętymi pościażami jak ja i Tristan ale KacpreEXpX to troszkę mnie adminowie zawiedli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

No jak to czemu? nie pamietasz jego ostatnich wybrykow? Sam chcial zeby go wywalili, wiec tak sie stalo... polecial i raczej pod żadnym pozorem tutaj nie wroci.

No ale przeciez nie powiedzial nic zlego/nie zwyzywal/nie zamiescil nieodpowiednich zdjec w swoim poscie, tylko po prostu pochwalil sie jakze znakomitm wynikiem w podkrecaniu.

Aha i jego wybryki pamietam, no ale teraz nic zlego nei zrobil, i w tych dwoch postach ktore wydal tez nei prosil o wywalenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

A dla mnie NIE!!! Sam wiem jak to jest...Ale Lisek próbuje zapanować nad takimi ekhmmm...szurniętymi pościażami jak ja i Tristan ale KacpreEXpX to troszkę mnie adminowie zawiedli

Nie jestescie zadnymi szurnietymi posciarzami tylko sie po prostu w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iliscie.

przepraszam za takie a nie inne slowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

No ale przeciez nie powiedzial nic zlego/nie zwyzywal/nie zamiescil nieodpowiednich zdjec w swoim poscie, tylko po prostu pochwalil sie jakze znakomitm wynikiem w podkrecaniu.

No tak, to nie on wrzucił pewnie też zdjęcia z rotten'a? Nie obchodzi mnie już jaki jest on teraz (chociaż pewnie nic się nie zmieniło), chłopak ma problemy chyba jakieś, nie wiem... Dostał już kilka szans przez ostatecznym wywaleniem i zapewniam Cię, że kolejnej nie dostanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

No tak, to nie on wrzucił pewnie też zdjęcia z rotten'a? Nie obchodzi mnie już jaki jest on teraz (chociaż pewnie nic się nie zmieniło), chłopak ma problemy chyba jakieś, nie wiem... Dostał już kilka szans przez ostatecznym wywaleniem i zapewniam Cię, że kolejnej nie dostanie...

Jak zamiescil zdjecia z rottena to zostaly usuniete, ale po co usuwac zdjecia i posty ktore byly jak najbardziej na temat Hardware & Podkrecanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Nie no, rozumiem że można gościa zablokować jak stwarza problemy lub nie przestrzega regulaminu, ale żeby usuwać jego posty. Powiem tak, jak pierwszy raz wszedłem na to forum to mi się podobało, pomimo dziwnych wypowiedzi niektórych osób, ale chyba trzeba będzie zmienić to forum, robi się nieprzyjemnie.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sie bedzie wysilal na odpowiadanie na nie nasze sprawy.

Koles fikal juz conajmniej pol roku (jeszcze na starych dyskusjach.pl, razem z Nyny) i dostal banana. Ja za nim nie bede tesknil i na miejscu Liska nawet bym sie nie tlumaczyl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawialem z Tristanem i prosił nie żebym w jego imieniu napisal posta:

cytuje: "Od Tristana"

Liskowi zal dupe sciska ze ja na WC za 70zl podkrecilem teoretycznie gorszego procka na 1928mhz!. On na WC z pozadna pompka + markowy blok z USA i 2xpeltier 120W nie mogl osiagnac takiego wyniku a temp mial jeszcze gorsza odemnie (ja 36C na wc za 70zl+ lod a on z peltierami 38C). No coz sa tacy jak on widac ma jakis problem a moze brak mu umiejetnosci! jak taki czlowiek moze byc naczelnym tweaka ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi