shakur_45 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 ladnie tristan, ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Brawo.. A jesli chciales zeby nikt nie wiedzial kim jestes to powinienes umiescic ten screen na jakims koncie w adresie ktorego nie byloby twojej ksywki :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 nio ladnie :) GRATULACJE :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Dlaczego u Ciebie 183,58x10,5=1927,58 a nie 1927,59 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ladnie ale kiedy bedzie 220 Mhz fsb :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Cytat Dlaczego u Ciebie 183,58x10,5=1927,58 a nie 1927,59 ?WCPUID tak podaje troche inaczej niz wychodzi z obliczen. Zapewne wynika to z tego ze w okienku mieszcza sie tylko 2 miejsca po przecinku a napewno jest ich tam wiecej 8) Zreszta zernij na moj wynik ... http://republika.pl/gordon_23/images/cpuoc.jpg Tez wychodzi co innego niz z matematyki a zapewniam cie ze nie jest to fake :twisted: 152.29 * 10,5 = 1599.045 a nie 1599.07 ... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 No bravo ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 brawo tristanq :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Niestety byłem zmuszony usunąć posty tego człowieka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 ok ale moich nie usuwaj plizzzzzzzzzzz......... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat Niestety byłem zmuszony usunąć posty tego człowieka....Czemu ? Przeciez nic zlego nie powiedzial. Jak dla mnie to wyglada to na zemste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat Czemu ? Przeciez nic zlego nie powiedzial. Jak dla mnie to wyglada to na zemste. No jak to czemu? nie pamietasz jego ostatnich wybrykow? Sam chcial zeby go wywalili, wiec tak sie stalo... polecial i raczej pod żadnym pozorem tutaj nie wroci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 A dla mnie NIE!!! Sam wiem jak to jest...Ale Lisek próbuje zapanować nad takimi ekhmmm...szurniętymi pościażami jak ja i Tristan ale KacpreEXpX to troszkę mnie adminowie zawiedli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat Cytat Czemu ? Przeciez nic zlego nie powiedzial. Jak dla mnie to wyglada to na zemste. No jak to czemu? nie pamietasz jego ostatnich wybrykow? Sam chcial zeby go wywalili, wiec tak sie stalo... polecial i raczej pod żadnym pozorem tutaj nie wroci. No ale przeciez nie powiedzial nic zlego/nie zwyzywal/nie zamiescil nieodpowiednich zdjec w swoim poscie, tylko po prostu pochwalil sie jakze znakomitm wynikiem w podkrecaniu. Aha i jego wybryki pamietam, no ale teraz nic zlego nei zrobil, i w tych dwoch postach ktore wydal tez nei prosil o wywalenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat A dla mnie NIE!!! Sam wiem jak to jest...Ale Lisek próbuje zapanować nad takimi ekhmmm...szurniętymi pościażami jak ja i Tristan ale KacpreEXpX to troszkę mnie adminowie zawiedliNie jestescie zadnymi szurnietymi posciarzami tylko sie po prostu w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iliscie. przepraszam za takie a nie inne slowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat No ale przeciez nie powiedzial nic zlego/nie zwyzywal/nie zamiescil nieodpowiednich zdjec w swoim poscie, tylko po prostu pochwalil sie jakze znakomitm wynikiem w podkrecaniu. No tak, to nie on wrzucił pewnie też zdjęcia z rotten'a? Nie obchodzi mnie już jaki jest on teraz (chociaż pewnie nic się nie zmieniło), chłopak ma problemy chyba jakieś, nie wiem... Dostał już kilka szans przez ostatecznym wywaleniem i zapewniam Cię, że kolejnej nie dostanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 a może to ja wrzuciłem a nie on chociaż ja też i skasowano mi użytkownika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat Cytat No ale przeciez nie powiedzial nic zlego/nie zwyzywal/nie zamiescil nieodpowiednich zdjec w swoim poscie, tylko po prostu pochwalil sie jakze znakomitm wynikiem w podkrecaniu. No tak, to nie on wrzucił pewnie też zdjęcia z rotten'a? Nie obchodzi mnie już jaki jest on teraz (chociaż pewnie nic się nie zmieniło), chłopak ma problemy chyba jakieś, nie wiem... Dostał już kilka szans przez ostatecznym wywaleniem i zapewniam Cię, że kolejnej nie dostanie... Jak zamiescil zdjecia z rottena to zostaly usuniete, ale po co usuwac zdjecia i posty ktore byly jak najbardziej na temat Hardware & Podkrecanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat Cytat Czemu ? Przeciez nic zlego nie powiedzial. Jak dla mnie to wyglada to na zemste. No jak to czemu? nie pamietasz jego ostatnich wybrykow? Sam chcial zeby go wywalili, wiec tak sie stalo... polecial i raczej pod żadnym pozorem tutaj nie wroci. Nie no, rozumiem że można gościa zablokować jak stwarza problemy lub nie przestrzega regulaminu, ale żeby usuwać jego posty. Powiem tak, jak pierwszy raz wszedłem na to forum to mi się podobało, pomimo dziwnych wypowiedzi niektórych osób, ale chyba trzeba będzie zmienić to forum, robi się nieprzyjemnie. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Lisku powiedz cos ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 A co sie bedzie wysilal na odpowiadanie na nie nasze sprawy. Koles fikal juz conajmniej pol roku (jeszcze na starych dyskusjach.pl, razem z Nyny) i dostal banana. Ja za nim nie bede tesknil i na miejscu Liska nawet bym sie nie tlumaczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 ja powiem jedno: Jak ktos stwarza problemy to poprostu usunac go " w pizdu" a nie bawic sie z nim bo to prowadzi do tego ze forum ma gorszy klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Moze mi ktos powiedziec co zbroil Tristan ze go wywalili.Chyba cos mnie ominelo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat Moze mi ktos powiedziec co zbroil Tristan ze go wywalili.Chyba cos mnie ominelo :(Daj adres to ci podesle to co zrobil tristan, bo jak bym tu to walnal to bym tez dostal bana ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat Cytat Moze mi ktos powiedziec co zbroil Tristan ze go wywalili.Chyba cos mnie ominelo :(Daj adres to ci podesle to co zrobil tristan, bo jak bym tu to walnal to bym tez dostal bana ;]. ok :) vip83@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 aha zanim otworze ta poczte ,to grozi to jakims urazem psychicznym ? Bo ja to cos podobnego jak to zdjatko co wsadzil flower to wolalbym wiedziec wczesniej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat aha zanim otworze ta poczte ,to grozi to jakims urazem psychicznym ? Bo ja to cos podobnego jak to zdjatko co wsadzil flower to wolalbym wiedziec wczesniej :?no da jest tam pare takich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 to dawaj :D trzeba byc twardym ,a nie miedkim 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 No niebardzo :x Nalezalo mu sie !!! Dzieki Kaloryfer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Rozmawialem z Tristanem i prosił nie żebym w jego imieniu napisal posta: cytuje: "Od Tristana" Liskowi zal dupe sciska ze ja na WC za 70zl podkrecilem teoretycznie gorszego procka na 1928mhz!. On na WC z pozadna pompka + markowy blok z USA i 2xpeltier 120W nie mogl osiagnac takiego wyniku a temp mial jeszcze gorsza odemnie (ja 36C na wc za 70zl+ lod a on z peltierami 38C). No coz sa tacy jak on widac ma jakis problem a moze brak mu umiejetnosci! jak taki czlowiek moze byc naczelnym tweaka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...