Nessay Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Swoją drogą, ja też nie rozumiem dlaczego Flowerman moze dalej urzytkować to forum? Skoro Tristan nie może to chyba Flowerman też nie. Niby lisek prowadzisz Tweak a sprawiedliwy nie jestes.... Nie rozumiem Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Każdy prawie ze wszystkich forumoiwiczów się wyżył nademną na O tweak.pl i forum. A tak to ja jestem ZDROWY PSYCHICZNIE!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Swoją drogą, ja też nie rozumiem dlaczego Flowerman moze dalej urzytkować to forum? Skoro Tristan nie może to chyba Flowerman też nie. Niby lisek prowadzisz Tweak a sprawiedliwy nie jestes.... Nie rozumiem Ciebie. Daj juz spokuj :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Swoją drogą, ja też nie rozumiem dlaczego Flowerman moze dalej urzytkować to forum? Skoro Tristan nie może to chyba Flowerman też nie. Niby lisek prowadzisz Tweak a sprawiedliwy nie jestes.... Nie rozumiem Ciebie. Daj juz spokuj :evil:Spoko ale jak być sprawiedliwym to do końca!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Swoją drogą, ja też nie rozumiem dlaczego Flowerman moze dalej urzytkować to forum? Skoro Tristan nie może to chyba Flowerman też nie. Niby lisek prowadzisz Tweak a sprawiedliwy nie jestes.... Nie rozumiem Ciebie. Hehe, widze że Tristan ma spore problemy... na prawde spore. Ale mniejsza o to... Ale przecież flowerman został usunięty, możesz mi objaśnić co jest? Jeżeli pojawił się znów zaraz go nie będzie... nie widzę problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 namrewolf to jest flowerman przeczytaj od tyłu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Proponuje zakonczyc już tą dyskusje, bo tylko humory nam się psują, a nikt tego chba nie chce :))) Ostatnio faktycznie atmosfera się zepsuła na forum, więc trzeba będzie ją poprawić. Co do ludzi, którzy wypadli z forum. na pewno nie będziemy wywalać osob po pierwszym podpacnięciu. Tutaj Flowerman jak i Tristan kilka razy udowodnili że brakuje im jednej klepki, więc oni jak i ich posty będą usuwane nie zważając czy były normalne czy też nie... po prostu zasłużyli sobie na to wcześniej. To w zasadzie tyle :) Teraz proponuje wszystkim udać się na piwo :) A ja zabieram się do roboty :(... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 namrewolf to jest flowerman przeczytaj od tyłu.... Hehe, faktycznie... ostatnio mam troche mało czasu na przegląanie forum i rozszyfrowywanie użytkowników... Tak więc niech sprawiedliwości stanie się za dość :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 uważam że tym razem flowerman powinien zostać, pod innym nickiem jest już jakiś czas i jeszcze nic az tak głupiego nie napisał, może facet się zmienił, ale niestety już za późno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 uważam że tym razem flowerman powinien zostać, pod innym nickiem jest już jakiś czas i jeszcze nic az tak głupiego nie napisał, może facet się zmienił, ale niestety już za późnoPopieram ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 uważam że tym razem flowerman powinien zostać, pod innym nickiem jest już jakiś czas i jeszcze nic az tak głupiego nie napisał, może facet się zmienił, ale niestety już za późno Dostał kiedyś kilka szans, któych nie wykorzystał... na razie następnej nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 to nic nie da chyba że dałeś mu bana na ip, bo jak tylko skasowałeś konto to zawsze może założyć sobie jeszcze jedno, a może flowerman to ja? kto wie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 to nic nie da chyba że dałeś mu bana na ip, bo jak tylko skasowałeś konto to zawsze może założyć sobie jeszcze jedno, a może flowerman to ja? kto wie :D :D :D Ta, na dynamyczne IP to se moge dawac bana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 to tym bardziej, jeśli się koleś uspokoił to po co go wywalać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 to tym bardziej, jeśli się koleś uspokoił to po co go wywalać Za krótko był wywalony, przynajmniej takie jest moje zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 niby krótko, ale to jest walka z wiatrakami, ja przynajmniej tak myślę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 niby krótko, ale to jest walka z wiatrakami, ja przynajmniej tak myślę Lepiej robić cokolwiek, niż patrzeć jak stado idiotów rozwala ci forum... Z reszta i tak jestem pewien ze w koncu im sie odechce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 może masz racje, mi na razie sie odechciało, ale ja chyba aż tak jednak nie przeginałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Ja za nim nie bede tesknil i na miejscu Liska nawet bym sie nie tlumaczyl.Oj dzięki Bogu kaeresku nie jestes Administratorem tego forum :P :lol: . (Już dawno bym pewnie banana dostał ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 A więc według mnie to: Flowermana mi nie szkoda bo NIC nie wnosił do dyskusji, ale skoro już nie przeszkadza to nie widze powodu zeby go banować. Co do Tristana straciliście najlepszego człowieka na tym forum. Zawsze sporo pomagał wszystkim i nie nabił tych 1500 postów jak niektorzy na głupotach i beznadziejnych topicach. Tak więc Tristan Come Beck :!: :!: :!: :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Moze mi ktos powiedziec co zbroil Tristan ze go wywalili.Chyba cos mnie ominelo :( Ominelo poniewaz posty byly bardzo szybko kasowane :) oj troche tego bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Co prawda nie widzialem jego wyczynow ale mozna zastanowic sie co sie dzieje z gosciem, ktory wali ok. 1500 postow, z ktorych wiele jest OK a tu nagle dostaje nominacje a w konsekwencji bana. Ja mysle ze jesli to nie stan :roll: pomrocznosci jasnej :roll: to coraz wiecej ludzi jest znudzonych merytoryka i poziomem tego forum. Wiele z tych lepszych coraz rzadziej pisze a inni zaczynaja traktowac to bardziej jako forum towarzyskie niz OC. Ja oczywiscie tez dokladam do tego swoje trzy grosze. Moze drastyczna zmiana co do zasad pomoze? Zapraszam do ankiety ,,Ograniczenie'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Co prawda nie widzialem jego wyczynow ale mozna zastanowic sie co sie dzieje z gosciem, ktory wali ok. 1500 postow, z ktorych wiele jest OK a tu nagle dostaje nominacje a w konsekwencji bana. Ja mysle ze jesli to nie stan :roll: pomrocznosci jasnej :roll: to coraz wiecej ludzi jest znudzonych merytoryka i poziomem tego forum. Wiele z tych lepszych coraz rzadziej pisze a inni zaczynaja traktowac to bardziej jako forum towarzyskie niz OC. Ja oczywiscie tez dokladam do tego swoje trzy grosze. Moze drastyczna zmiana co do zasad pomoze? Zapraszam do ankiety ,,Ograniczenie'' Moim zdaniem masz tu tracje i dodam, ze ludzie przestana pisac bo beda sie bac, ze dostana bana :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Co prawda nie widzialem jego wyczynow ale mozna zastanowic sie co sie dzieje z gosciem, ktory wali ok. 1500 postow, z ktorych wiele jest OK a tu nagle dostaje nominacje a w konsekwencji bana. Myślę, że Ty nie śledziłeś po prostu sprawy na bieżąco. Chłopak faktycznie pisał sensownie, jednak miał tu i tam małe jazdy na które przymykaliśmy oko. Niestety ostatnio dał nam dobitnie do zrozumienia, że chce wylecieć (chyba nawet sam się do tego przyznał) i po uprzednim upomnieniu (które nie dało rezultatów) został usunięty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Co prawda nie widzialem jego wyczynow ale mozna zastanowic sie co sie dzieje z gosciem, ktory wali ok. 1500 postow, z ktorych wiele jest OK a tu nagle dostaje nominacje a w konsekwencji bana. Myślę, że Ty nie śledziłeś po prostu sprawy na bieżąco. Chłopak faktycznie pisał sensownie, jednak miał tu i tam małe jazdy na które przymykaliśmy oko. Niestety ostatnio dał nam dobitnie do zrozumienia, że chce wylecieć (chyba nawet sam się do tego przyznał) i po uprzednim upomnieniu (które nie dało rezultatów) został usunięty... Szczarze mowiac nie mam zielonego pojecia co wywinal i jak czesto to robil ale wniosek z tego taki ze wiekszosc ludzi nie wie. Moze to i lepiej zreszta nie kazdego to przywilej. Mysle jednak ze nie ma skutku bez przyczyny i to sie moze czesciej zdarzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Szczarze mowiac nie mam zielonego pojecia co wywinal i jak czesto to robil ale wniosek z tego taki ze wiekszosc ludzi nie wie.Bo moderatorzy dzialali baaardzo szybko :) Nawstawial w ciagu 2 minut chyba z 10 topicow ze zdjeciami z pewnego serwisu zaczynajacego sie na www.rott...... Mialem to (nie)szczescie i bylem wtedy na forum i widzialem.. Nalezalo mu sie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Szczarze mowiac nie mam zielonego pojecia co wywinal i jak czesto to robil ale wniosek z tego taki ze wiekszosc ludzi nie wie. Bo moderatorzy dzialali baaardzo szybko :) Nawstawial w ciagu 2 minut chyba z 10 topicow ze zdjeciami z pewnego serwisu zaczynajacego sie na www.rott...... Mialem to (nie)szczescie i bylem wtedy na forum i widzialem.. Nalezalo mu sie :twisted:[gluteus maximus] a nie mu sie nalerzalo.....jak bys nie byl ciekawski to by cie ominelo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Szczarze mowiac nie mam zielonego pojecia co wywinal i jak czesto to robil ale wniosek z tego taki ze wiekszosc ludzi nie wie. Bo moderatorzy dzialali baaardzo szybko :) Nawstawial w ciagu 2 minut chyba z 10 topicow ze zdjeciami z pewnego serwisu zaczynajacego sie na www.rott...... Mialem to (nie)szczescie i bylem wtedy na forum i widzialem.. Nalezalo mu sie :twisted:[gluteus maximus] a nie mu sie nalerzalo.....jak bys nie byl ciekawski to by cie ominelo.hehe... bardzo inteligentna wypowiedz :lol: Moze jeszcze mnie oswiecisz o co ci chodzi z tym :arrow: "jak bys nie byl ciekawski to by cie ominelo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 szczerze mówiąc to żal mi Tristana, musi być bardzo samotny, brak znajomych , przyjaciół, brak radości życia, jeżeli zapodaje linki do tego typu "serwisów" bo jeżeli jest to tylko ciekawość to takie działanie i uczucie można zrozumieć, leży to w ludzkiej naturze ale jeżeli sie tym podnieca to przekroczył pewną granicę i powrót jest niemożliwy jestem nowy na tym forum i do dzisaj podchodziłem do tego radośnie, ale już mi się nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 [gluteus maximus] a nie mu sie nalerzalo.....jak bys nie byl ciekawski to by cie ominelo. Taaa, gratuluje wypowiedzi... Na prawdę czasem warto pomyśleć przed napisaniem jakiegoś zdania.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...