Kaloryfer Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Lisku, flowerman zdarzyl juz napisac 50 pare postow, ale to nic powiesz oczywiscie ze szczegol, a teraz druga rzecz ze nie gadamy o zabojstwach... marco i Ty jestescie administratorami, ale marco nie chcial wywalac namrewolfa, bo jak by chcial zrobil by to duzo wczesniej. Świetnie, mogl napisac i 150, ale to nic nie zmienia... ja go wywalilem i nie pozwolilem mu wrocic na forum, a on mimo wszystko wrocil... Ja juz koncze ta dyskusje, jest jak jest i tych dwoch ludzi na razie tutaj nie wroci. A co do zabojstw to byl przyklad na ktorym chcialem Ci prosto pokazac o czym mowie, ale widze też tego nie zrozumiales. Inaczej tlumaczyc nie potrafie, wiec przyjmij do wiadomosci ze oni NIE wroca w najblizszym czasie i nie kontynuuj tej dyskusji. Ja tez juz skoncze. Ale przyklad jaki podales byl conajmniej nieodpowiedni, i caly czas zarzucasz mi ze czegos nie rozumiem a ja wszystko doskonale rozumiem. Koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 qr** znow dyskusja o tristanie i flowermanie, nie moge :!: To juz jest przesada, qr** opuscili to forum i dobrze, zasluzyli sobie na to, jesli by chcieli tu zostac i byc uzytkownikami powaznymi nie wrzucali by tu takich postow a wogule to ze flowerman wrocil pod innym nickiem to co nas to interesuje, kiedys napisal taki post pod tytulem "Przepraszam i odchodze" czyli sam odeszedl to po co sie znow zarejestrowal? ehh skonczcie to wreszcie :!: Flowerman jesli by chcial to moze sie zarejestrowac pod innym nickiem i nikt tego nie rozpozna (chyba ze sie przyzna ze on jest flowermanem) :D i zacznie sobie "kariere" od poczatku (ato dlatego ze ma zmienne ip). Nie mowiac juz o Tristanie bo on takiego udogodnienia niema (dla mnie zmienne ip sux :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...