sector Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 powiedzmy ze do 400zl bez zasilacza :P mysle nad chiefteciem Matrix blue :P takim jak b3ton :P inne propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Ja wlasnie kupuje i zamowilem Chieftec'a. Mysle, ze to najlepszy wybor.. Jest tylko problem, bo czekaja na dostawe i ja czekam juz 2 tydzien :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Chieftec HiFi to chyba najlepszy wybor w tej cenie, nie zaluje nawet zlowtowki wydanej na ta bude... Chociaz CM Centurion Alu tez jest po 400... Gdyby mnie fundusze nie ograniczaly to bralbym LianLi PC 70 albo Wavemastera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmoss Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Mnie osobiscie nie odpowiadaja zadne obudowy dostepne na rynku gdyz sa one robione na jedno kopyto :D Roznia sie tylko przdniim panelem i czasami scianka boczna. :( Jestem zdania ze najlepsze obudowy wychodza zpod rak wlasnych i o wiele wiecej zabawy jest z taka obudowa a efekt koncowy huhuhu :) Ale to tylko moje zdanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 gdybym ja mial brac to wziolbym Antec MidiTower PlusView 1000 AMG po prostu szczyt piekna (imo :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Hej wszystkim, ja także czekam na moją bude, tyle że będzie to Dragon DA-01-BD i biore ja z zasilaczem ale nie wiem jeszcze czy bedzie to podstawowy 360 czy 420. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 chieftec antec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Sam sobie strugam, na razie wyszło mi niecałe 40 złotych i parę dni rzeźbienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 jakbym wybieral , to bym teraz wzial bude z plexi :(((( - chieftec dla mnie jest jakis ciezki - dzisiaj jestem po przejsciach z chiefteciem BX'em - robilem okno na zamowienie - meczarnia dla moich rak i wyzynarki :lol: az mi sie slabo robi jak popatrzec ze bede mial horror z moim MA-01-BLD :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ja bym sobie zrobil jakias fajna z maty szklanej http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/2/19/154/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Crystal case (akrylowa !) taką jaką mam ale w big tower teraz bym wolał ! zobacz ten topic tam jest zdjecie http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48615 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Crystal case (akrylowa !) taką jaką mam ale w big tower teraz bym wolał ! zobacz ten topic tam jest zdjeciehttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48615 nie bardzo mi sie podoba plexa :) wole chiefteca ;) a tak btw to znalazlem cos takiego :D http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetai...ductCode=173257 tylko ile to bedzie kosztowalo z dostarczeniem do polski ;) ktos sie orientuije w cenach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 btw jak ktos mowi jakas obudowe to prosze o link do niej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 jakbym wybieral , to bym teraz wzial bude z plexi :(((( - chieftec dla mnie jest jakis ciezki - dzisiaj jestem po przejsciach z chiefteciem BX'em - robilem okno na zamowienie - meczarnia dla moich rak i wyzynarki :lol: az mi sie slabo robi jak popatrzec ze bede mial horror z moim MA-01-BLD :lol: no a jak potem bys sie patrzyl na katody ? ;] troche by dawaly po oczkach hmm tez musze swojego pociac, sie tylko zastanawiam jak wyjdzie :P czy wyzynarka + blacha chiefteca == ladnie krawedzie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 jakbym wybieral , to bym teraz wzial bude z plexi :(((( - chieftec dla mnie jest jakis ciezki - dzisiaj jestem po przejsciach z chiefteciem BX'em - robilem okno na zamowienie - meczarnia dla moich rak i wyzynarki :lol: az mi sie slabo robi jak popatrzec ze bede mial horror z moim MA-01-BLD :lol: no a jak potem bys sie patrzyl na katody ? ;] troche by dawaly po oczkach hmm tez musze swojego pociac, sie tylko zastanawiam jak wyjdzie :P czy wyzynarka + blacha chiefteca == ladnie krawedzie ? :) dzissiaj cialem na zamowienie chieftec'a BX'a - rece mi odpadaja po wyzynarce - wyzynarka nigdy nie bedzie idealnych krawedzi , ale od czego mamy pilnik :) i troche pejperu sciernego... - ogolnie trzeba miec troche sily aby pociac chiefa - tymbardziej ze musialem wycinac 60mm otwory (kolka) WYZYNARKA !! - makabra i bolace rece dremmel za to tarcze ida jak cholera ... wiec wwybor nalezy do Ciebie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Ja kupiłem 2 tydnie temu big tower z plexy z www.plexicomp.com i jestem bardzo zadowolony z oświetleniem full wypas. Zamieszczę zdjęcia jak dostanę cyfraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 dzissiaj cialem na zamowienie chieftec'a BX'a - rece mi odpadaja po wyzynarce - wyzynarka nigdy nie bedzie idealnych krawedzi , ale od czego mamy pilnik :) i troche pejperu sciernego... - ogolnie trzeba miec troche sily aby pociac chiefa - tymbardziej ze musialem wycinac 60mm otwory (kolka) WYZYNARKA !! - makabra i bolace rece dremmel za to tarcze ida jak cholera ... wiec wwybor nalezy do Ciebie :lol: dzieki za info. dremelowi nawet nie przedstawie chiefteca bo sie przestraszy ;) pewnie skonczy sie na wyzynarce :) oczywiscie tym okno wytne. ale martwie sie czym wyciac mocno skomplikowany wzorek, ktory tez mam w planach. hmm pila wlosowa nadaje sie do metalu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A dobre noże macie do tych wyRZynarek? Bo w robocie rzezałem wczoraj blaszki grubsze niż cziftekowe (chtóre to mają ~1 mm jak tu czytam) i nawet się nie spociłem. Może to kwestia sprzętu (wyrzynarka Metabo) albo noży właśnie (Bosch, oryginalne tylko z 52 ząb... tfu, nie ta reklama). Albo wycinanego kształtu, ja się ograniczałem do przycinania koryt i szafek po linii z grubsza prostej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 mea culpa -> wyZynarka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 po co ciac boki budy ? jak cos nie wyjdzie to kibel , bo co nowa bude bedziecie kupowac ?(albo bok ,widzialem kiedys boki do chifa za 250 zl ) lepiej zrobic bok z pleksy , i dobrac folie ktora sie go oklei , a w niej wzorek wytnie , jak nie folie to napewno mozna dobrac ral lakieru i w lakierniczym zamowic taki sam w sprayu ,potem prysnac i po sprawie , jak sie wzorek znudzi to idzie pleksa do wymiany i juz, buda nienaruszona latwiej sprzeac jak sie znudzi(nam sie moze podobac innym juz nie) , koszt boku z pleksy + folia to jakies 50 zl , lakierowanego to 70 zl , a o ile szybciej mozna wykonac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 mea culpa -> wyZynarka ;]buahahaha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 temat był o czym innym ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 ja bym zakupil Chiefteca :D z zasilaczem :D 360W, a cialbym ja laserem :D nie bede mial raczej juz klasycznego wielgachnego okna :D ;) bedzie cos innego. Lasercut Logo :D, ale to chyba na wiosne dopiero jak na bude odloze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 a co laser sobie tez kupisz :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja mam takiego Chieftec'a jak B3T0N i jestem zadowolony. Tylko nie wiem jak go gdzies przeniose...chyba kolka mu przykrece :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 heh, B3TON sie wyzbywa wszystkiego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xo0oR Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 gdybym ja mial brac to wziolbym Antec MidiTower PlusView 1000 AMG po prostu szczyt piekna (imo :D ) Ja również tak uważam .... a nawet ją mam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ehh mi to sie juz przejadly te chieftec`ki, antec`ki i podobne wszystkie pod jedno kopyto, imo wykonanie bardzo dobre ale wygląd mało orginalny. Ja na twoim miejscu poszukał bym czegoś ciekawszego :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja dalej cwaniakuję i popiskiwam nieśmiele "sam sobie wystrugaj, jakom i ja to uczynił". Jeśli zdolności manualne są nieco ponad skill "dłubanie w nosie", to można wyprodukować "ciudo-niek-mnije-ślak-trafi", jak mawiał pewien Włoch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 LianLihttp://static.zoovy.com/img/silverpcs/-/pc71bus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...