Skocz do zawartości
ZeL

Klawiatura przezroczysta ??

Rekomendowane odpowiedzi

witam..

otoz mam takie pytanko..

czy sa sprzedawane gdzies przezroczyste klawiatury.. nie musi to byc idealna przezroczystosc moze byc matowe.. kiedys widzialem cos takiego i teraz nie bardzo kojarze gdzie to bylo..

chodzi mi o wlozenie do niej diod i poswietlenie jej.. a potrzebowalbym przezroczystej by to mialo efekt taki jak nalezy..

spotkal sie ktos z was z takim typem klawy i zna jakis sklep internetowy gdzie mozna cos takiego zakupic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam..

otoz mam takie pytanko..  

czy sa sprzedawane gdzies przezroczyste klawiatury.. nie musi to byc idealna przezroczystosc moze byc matowe.. kiedys widzialem cos takiego i teraz nie bardzo kojarze gdzie to bylo..  

chodzi mi o wlozenie do niej diod i poswietlenie jej.. a potrzebowalbym przezroczystej by to mialo efekt taki jak nalezy..  

spotkal sie ktos z was z takim typem klawy i zna jakis sklep internetowy gdzie mozna cos takiego zakupic ?

Widzialem takie ale o roznych zabarwieniach na Allegro, tyle ze one byly jakby silikonowe, mozna je bylo zwinac w rolke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam przezroczysta - klawisze biale przezroczyste ,obudowa niebieska przezroczysta

przedwczoraj wlozylem 4 zarowki 2.2v 0.25A  i sie swieci :D  

na WGK zaplacilem za ta klawire 20pln

Piszac WGK masz na mysli Warszawska Gielde Komputerowa czy tak ?

jakiej firmy i jaki model to jest ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...