pci Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Mamt taki problem mam pamieci jak w podpisie z tym że samsungi są 266mhz a Twinmos333mhz Mam ustawione synchronicznie z fsb na 333 I timingi 2.0-3-3-6 I jak zwieksze napiecie o 6% żeby zajść z timingami komp się wiesza(nnawet jak nie zmjenie timingów) Czego nie da się zwjekszyć napiecja?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Pozatym właśnie zainstalowałem Sissoftware sandrę2004 i jak chcę zrobić jaki kolwiek test to pisze N/A Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses. Pozatym właśnie zainstalowałem Sissoftware sandrę2004 i jak chcę zrobić jaki kolwiek test to pisze N/A Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Pozatym właśnie zainstalowałem Sissoftware sandrę2004 i jak chcę zrobić jaki kolwiek test to pisze N/A Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses. Pozatym właśnie zainstalowałem Sissoftware sandrę2004 i jak chcę zrobić jaki kolwiek test to pisze N/A Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses. kliknij takie strzałeczki refresh :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Wyjmij jedna kosc i sproboj na jednej TwinMosach jesli Twin mosy pojda tzn ze te samsungi juz nie wyrabiają :( ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Pamięci idą spoko na 384Mhz przy tymingach2.5-3-3-6 Ale mi chodzi o zejście z timingami ( przy standardowym napieciu reset lub zwjecha) więc chce podnieś napięcie ale jak podniose to zawicha nawet prz timingach 2.5-3-3-6 i fsb 333 co jest przyczyną niemozliwości zwjększenia napięcja?? Moze to być zasilacz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Czy nikt mi nie pomoże :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Pamięci idą spoko na 384Mhz przy tymingach2.5-3-3-6 Ale mi chodzi o zejście z timingami ( przy standardowym napieciu reset lub zwjecha) więc chce podnieś napięcie ale jak podniose to zawicha nawet prz timingach 2.5-3-3-6 i fsb 333 co jest przyczyną niemozliwości zwjększenia napięcja?? Moze to być zasilacz?? Jest spora sznasa, że to zasilacz. Przy twoim konfigu jeżeli masz jakiś NONAME 300w to by mnie to nie zdziwiło. Poza tym to może MEMTESTem stestuj pamięci? Najpierw jedną potem drugą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mam pytanie ile trwa test w memteście bo jak zaczolem robić to robiło z 30 min i nie chcjało się wyłączyć. Pozatym moge testować dwie kości na raz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Czy ktoś wie jak jest z tym memtestem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Jeżeli mówimy o memteście86, to robi pętlę nieskończoną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...