Skocz do zawartości
pci

Pamieci

Rekomendowane odpowiedzi

Mamt taki problem mam pamieci jak w podpisie z tym że samsungi są 266mhz a Twinmos333mhz

Mam ustawione synchronicznie z fsb na 333

I timingi 2.0-3-3-6

I jak zwieksze napiecie o 6% żeby zajść z timingami komp się wiesza(nnawet jak nie zmjenie timingów) Czego nie da się zwjekszyć napiecja??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozatym właśnie zainstalowałem Sissoftware sandrę2004 i jak chcę zrobić jaki kolwiek test to pisze N/A Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses.

Pozatym właśnie zainstalowałem Sissoftware sandrę2004 i jak chcę zrobić jaki kolwiek test to pisze N/A Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozatym właśnie zainstalowałem Sissoftware sandrę2004 i jak chcę zrobić jaki kolwiek test to pisze N/A  Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses.

Pozatym właśnie zainstalowałem Sissoftware sandrę2004 i jak chcę zrobić jaki kolwiek test to pisze N/A  Benchmarking stresses components. Some components may fail if they have any weaknesses.

kliknij takie strzałeczki refresh :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięci idą spoko na 384Mhz przy tymingach2.5-3-3-6

Ale mi chodzi o zejście z timingami ( przy standardowym napieciu reset lub zwjecha) więc chce podnieś napięcie ale jak podniose to zawicha nawet prz timingach 2.5-3-3-6 i fsb 333 co jest przyczyną niemozliwości zwjększenia napięcja??

Moze to być zasilacz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięci idą spoko na 384Mhz przy tymingach2.5-3-3-6 

Ale mi chodzi o zejście z timingami ( przy standardowym napieciu reset lub zwjecha) więc chce podnieś napięcie ale jak podniose to zawicha nawet prz timingach 2.5-3-3-6 i fsb 333 co jest przyczyną niemozliwości zwjększenia napięcja?? 

Moze to być zasilacz??

Jest spora sznasa, że to zasilacz. Przy twoim konfigu jeżeli masz jakiś NONAME 300w to by mnie to nie zdziwiło.

Poza tym to może MEMTESTem stestuj pamięci? Najpierw jedną potem drugą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...