tomekaa Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 mam taki problem: po właczeniu IE 6 musze czekać z dobre 30 s aby zaczęła się otwierać jakaś strona? Czym jest to spowodowane i jak się tego pozbyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 format dobry na wszystko :D podaj no moze wiecej info ... od kiedy, czy cos instalnales, jaki masz konfig - dlaczego XP nie wsadzisz itd itp ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 od początku tak się dzieje a nie wsadzam xp bo nie działa mi w nim instalator windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Sprawdz pracujace w tle oprogramowanie. a nie wsadzam xp bo nie działa mi w nim instalator windowsCo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Sprawdz pracujace w tle oprogramowanie. a nie wsadzam xp bo nie działa mi w nim instalator windowsCo?Instalator windows(z angielskiego Windows Installer), takie coś na czym oparte są instalatory wiekszości nowych programów. tomekaa pisał o tym w osobnym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Tak, sgj, rozumiem. Instalator Windows, Windows Installer, obsluga instalacji opartych na plikach MSI... tylko jak mozna napisac "nie wsadzam xp bo nie działa mi w nim...". Jak to nie dziala, jak dzialac musi. Jezeli nie, to niech zalatwi sobie inna kopie WinXP... Odebralem, to jako, ze nie moze uruchomic instalatora WinXP... Ten drugi watek widzialem i napisalem aby zainstalowal InstMSIw, lecz po chwili go skasowalem bo WinXP chyba sie nie da tego zainstalowac, bo jest to skladnikiem systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...