ANalfabeta Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 panowie..a bedzie to u mnie chodzic???? sprzet jak w podpisie Nie bedzie chodzic ;) Bedzie popierniczac jak marzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 :idea: :?: czy jest jakaś różnica co się odblokuje jak wezmę przy wejściu do wyścigu /Easy/ /Medium/ /Hard/ :?: czy tylko będe miał mniej kasy za wyścig ??? a wszystko to co miało być będzie odblokowane ??? No chyba logiczne, ze wiecej odblokujesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 chyba raczej nie, easy/mediu/hard to tylko kasa, i tak odblokujesz to co masz odblokowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 chyba raczej nie, easy/mediu/hard to tylko kasa, i tak odblokujesz to co masz odblokowac.mess ma racje, ale mniej kasy mniej kupisz :) No ja juz jestem 9 we wszystkich rankingach , hehe powoli powoli do przodu na sam szczyt - over the top :) fura rozwija juz predkosc ponad 300km/s - giera wciaga nieziemsko i te felgi 18" ahh i te spojlerki ahh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieOclocker Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Ja tam jeżdże cały czas 206 juz mam 48 /111 i oczywiście wszyściuteńkie na hard. Dobrze się mam i skończę całą grę na hard tą 206 już mam 4 gwiazdki reputacji 8) ps. felgi 19 unique wyglądają w niej za...e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Dobra, to ja z innej mańki: Czy istnieje jakiś sposób na pozyskanie OFICJALNEGO patcha, bez korzystania z updatera. Chodzi o to, że do kompa, na którym gram nie mam podłączenia do netu. Może ktoś ma jakieś namiary na plik instalacyjny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Dobra, to ja z innej mańki: Czy istnieje jakiś sposób na pozyskanie OFICJALNEGO patcha, bez korzystania z updatera. Chodzi o to, że do kompa, na którym gram nie mam podłączenia do netu. Może ktoś ma jakieś namiary na plik instalacyjny? Patch ktory poprawia prawie wszystkie bledy gry jest na suprnovej od 3 dni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Napewno bede w mniejszosci jak powiem, ze dla mnie to kompletny niewypał. Porownujac Ta gre i jej poprzedniczke NFS HP2 nawet chwili nie zawachalem sie co do tego ktora jest lepsza. Co prawda mialem tylko demo ale juz go nie mam - zrobilem 2 okrazenia a potem do smieci gdzie jej miejsce :) Kazdy ma prawo do wlasnego zdania,ale jakbym Cie spotkal to za takie slowa dostal bys w dziub :evil: Gra by dostala u mnei 10/10 gdyby nie te rypleye i 1 motyw dzieki ktoremu musialem przeinstalowac gre a mianowicie - chodzi o to ze mialem error log a jak szukalem savow to ich nie bylo tak gdzie zawsze,nie moglem nawet skasowac profilu i zalozyc go na nowo,co do reszty - moja najlepsza gra (choc wiadomo ze NFS2SE to NFS2SE) i zadna sie do niej nie umowy a wasz piekny street legal ma grafe z przed 2 lat a wymagania sprzetowe to tragedia,jak tnie na takim konfigu jak moj i to nawet z gf 4 ti 4400 to ja pasuje,pozdrawiam i poraz ktorys sie spytam: Kto wstepuje do klubu NFS 7 : U ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 porawiłem swój rekord (single) - 21.02 :D Proponuje na spotkania kanał NA Central 2 lub NA East Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 chyba raczej nie, easy/mediu/hard to tylko kasa, i tak odblokujesz to co masz odblokowac.mess ma racje, ale mniej kasy mniej kupisz :) chocby przechodzil na easy to kasy i tak mu na wszystko starczy... przez chwile mialem nadzieje ze ta gra przebije GT1, ale jednak nie da rady... brakuje kilku(nastu) bardzo waznych szczegolow :< btw. narodzil sie juz taki co mi powie jaka jest roznica miedzy paczkami oprocz tego ze rozne firmy wchodza w zestawy? :E przeszedlem juz prawie cala, i stwierdzam ze gra jest troche pusta(ale o tak imho najlepsza samochodowka na pc). - brak replayow - brak mozliwosci kupna dwoch samochodow - znaczacych czesc jest malo(a nawet bardzo malo) - statystyki czesc sa biedne - caly czas mam wrazenie jakbym slyszal jeden glos silnika(niezaleznie od samochodu) - SP na jeden raz - przejrzystosc menu tez jest biedna - zawsze starcza na wszystko kasy(odblokujesz i masz) mam nadzieje ze nastepna bedzie rowniez wchodzila w swiat tuningu, tym razem dokladnie... tak czy siak gierka ma cos w sobie co przyciaga ;] (brak konkurencji? :D) przypomina mi ona troche quake3, gra tylko na MP, SP to tylko dodatek... nieudany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 eh..nikt nie bawi sie GOLFEM GTI ??? smutki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A TU FAJNY REKORDZIK W DRIFTING`u I OCZYWIŚCNIE MOJA FURA (silnik, skrzynia, opony 3 poziom) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Hehe ja wczoraj zrobilem 245tys tylko kurna screena nie mam :( Nawiekszy drift mialem za 32tys i to Civiciem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 No a ja utknołem mam już 30/111 wyścigów :D No i teraz potrzbuje mieć samochód z 2 gwiazdkami reputacji, moja 206 ma tylko 1 :cry: No a tam gdzie można kupić samochody to są też tylko z 1 gwiazdką :? Co robić :?: Mam ten sam problem tylko ze jestem w momencie gdzie potrzebuje reputacje z jedna gwiazdka na turniej i kotek. :cry: Napewno jedynym wyjsciem nie jest gra od nowa wiec co trzeba robic w takiej sytuacji? Prosze o szybka odpowiedz. Update - OKI poradzilem z tym sobie.ClareS, ja np zakupilem na szybe logo NFSU i odrazu sie pokazala gwiazdka,jesli jeszcze do tego nie doszedles to wystarczy ze zvizualizujesz troszq swoja maszynke i po problemie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 prośba do was. Szukam zapisu z gry gdy dostajecie unique upgrade albo najlepiej zapisu z dwoma unique upgradami (na silnik i ECU) jak ktoś może to niech wyśle raptor@ocmaster.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Na Gry-online napisali Jedną z nich były „replay’e” a raczej ich brak w najnowszym NFS’ie. Otóż powodem tego był fakt, że gra była projektowana równocześnie na wszystkie platformy przez co należało zaprojektować grę tak, aby działała na najsłabszej z platform (PlayStation 2). Ponieważ PS2 nie dysponuje standardowo pamięcią masową (dysk twardy), replaye, które wymagałyby takiej pamięci nie zostały uwzględnione. Jednak z rozmowy jaką przeprowadziliśmy z człowiekiem od NFS’a, wynikło, iż jest duża szansa na patcha do NFS: Underground dla wersji PC, który doda możliwość oglądania „powtórek”. To nastepny + dla PC version :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ja jeżdże Golfem IV Gti :) no chłopaki dawać dawać http://nfschallenge.ea.com/ - niemoge zejść poniżej 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 No, no. Nie mogę nic napisać. Właśnie skończyłem grać. Giera super, muza i ten Static X . No po prostu cudo. Na razie mam za kiepski samochodu (kto mi umieści fotke na serwie ? :) ) . Ale no gra super. Drift - hmm, fajne tryb gdybym tylko miał więcej zręczności ;) Drag - aż mi się chciało śmiać jak ścigałem sie w pierwszym dragu, wszyscy ledwo co do 130 km/h nie mogli wycisnąć, hehehe No wkurza mnie brak replay'ów. No błąd nie do wybaczenia. Ale giera spox. Filmik też są fajne. No dla mnie to 9,5/10 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Poprawiłem swój czas (grając w singlu) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 MAM BIG PROBLEM DOSZEDŁEM DO TURNIEJU GDZIE POTRZEBNA MI JEST JEDNA GWIAZDKA I NIE WIEM CO JESZCZE MOGĘ STUNINNGOWAĆ... pOMOCY CO WPŁYWA NA REPUTACJĘ AAA I GRAM GOLFEM MAM 13 LAT ALE JAK BĘDZIE 18 JEDNO JEST PEWNE KUPUJE GOLFA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 MAM BIG PROBLEM DOSZEDŁEM DO TURNIEJU GDZIE POTRZEBNA MI JEST JEDNA GWIAZDKA I NIE WIEM CO JESZCZE MOGĘ STUNINNGOWAĆ... pOMOCY CO WPŁYWA NA REPUTACJĘ AAA I GRAM GOLFEM MAM 13 LAT ALE JAK BĘDZIE 18 JEDNO JEST PEWNE KUPUJE GOLFA :) VW sucks kup Opla :) Najlepiej Omege Lotus :) To tak żartem a na poważnie to jestem dopiero na etapie ujeżdżadnia 206 :)) a daje nieźle czadu :) Nie chce mi sie kupować jakiś innych aut bo i tak spokojnie objeżdżam Subaryny czy Hundaye:) Pozdrawiam Mój nick w grze sieciowej to c36get (jak ktos rozszyfruje moj nick to dostaje piwo :)))) ) Specjalność Drift :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 No może i ja zaprezentuje autko może nie cud techniki ale jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Tak wogule to na czym gracie? Klawie czy kierownicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 No a ja utknołem mam już 30/111 wyścigów :D No i teraz potrzbuje mieć samochód z 2 gwiazdkami reputacji, moja 206 ma tylko 1 :cry: No a tam gdzie można kupić samochody to są też tylko z 1 gwiazdką :? Co robić :?: Mam ten sam problem tylko ze jestem w momencie gdzie potrzebuje reputacje z jedna gwiazdka na turniej i kotek. :cry: Napewno jedynym wyjsciem nie jest gra od nowa wiec co trzeba robic w takiej sytuacji? Prosze o szybka odpowiedz. Update - OKI poradzilem z tym sobie.ClareS, ja np zakupilem na szybe logo NFSU i odrazu sie pokazala gwiazdka,jesli jeszcze do tego nie doszedles to wystarczy ze zvizualizujesz troszq swoja maszynke i po problemie :) Pozdrawiam No już se z tym też poradziłem :D A tak przy okazji o to moje auto: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 zaczolem grac dupiatą Civic :D zmienie sobie chyba na 206 i pytam kto shostuje moj obrazek i kiedy dostane FOKUSA ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@feN Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Pomocy :( Mam juz 64 wysicgi za soba i do przejechania Draga ale nie moge zmienic ostatniego biegu , nawet bez uzywania nosa blow engin i lipa :/ pomozcie :( jezdze Acura type R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 zaczolem grac <font color="#FF0000">[ciach!]</font> Civic :D zmienie sobie chyba na 206 i pytam kto shostuje moj obrazek i kiedy dostane FOKUSA ? :P Ja mogę - tylko wyślij JPG 800x600 bo nie mam czasu na zabawe w przerabianie zdięcia. Raptor@ocmaster.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jak wy robicie tyle pkt w Drifting 8O :?: Jaki jest najlepszy sposob :?: Ja uzywam tylko redukcji, bez recznego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Jak wy robicie tyle pkt w Drifting 8O :?: Jaki jest najlepszy sposob :?: Ja uzywam tylko redukcji, bez recznego Rozbujaj auto (lewo, prawo) a ręczny przy szerszych zakrętach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Kurde giera spoksik , dopiero gdzieś w połowie ją przeczłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...