grzesiu Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nalepianie nalepek i spojlerow przypomina mi dresiarskie bmw z rynna zamiast wydechu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 beda replaye !! huraa!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nalepianie nalepek i spojlerow przypomina mi dresiarskie bmw z rynna zamiast wydechu :lol: Swiete slowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ja się dorobiłem czegoś takiego. mało grałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ja najpierw wzialem peugeota 206 i doprowadzilem do takiego stanu... by pozniej zmienic na subaru impreze a poki co dopiero 37/111 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 panowie a jak to jest z NFS underground i R8500 gra jest jakby rozmyta i nie jest to pierszy NFS z ktorym mialem podobny problem.. mam high detail na wszystko, ale obraz jest jakby rozmyty, przez mgle, niewyrazny nieostry!! problem wystepuje tylko w tej grze, wszystkie inne warcraft, worms 3d, rayman, colin.. sa jak najbardziej okej! PS. skad moge sciaganc sama muzyke do NFS? moze masz wlaczony motion blur i ci rozmywa obraz :) a wiesz ze masz racje, dzieki!! chyba jednak przecenilem moc mojego komputerka, a zwlaszcza karty graficznej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Moze mi ktos powiedziec jak zmieniac kolory winyli? Za cholere nie moge zmienic :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Moze mi ktos powiedziec jak zmieniac kolory winyli? Za cholere nie moge zmienic :| o właśnie : ) mi jeszcze się to tesh nie udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 "Interloper" tylko wali krytyke niech sam zażuci jak wygląda jego fura to napewno jakaś extra wieśniacko odwalona 206 w koloże różowym :wink: _________________________ EDIT a to moja fura w koloże królewskim :wink: "gold" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadol Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Kolor winyli sie zmienia klikajac myszka na vinyl color (czy cos takiego) w glownym menu winyli (tam gdzie masz 4 miejsca do wyboru). Mozna je tez przesuwac tymi strzalkami zeby ustawic kolejnosc vinyli (ktore na wierzchu a ktore pod spodem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ja mam dopiero 31/111 Kiedy sie da zrobic maske z wlotem powietrza razem z rysunkiem na niej ? Jak daje rysuneczek to pisze, ze tylko na czystej masce (STOCK) i oczywiscie wraca automatycznie jak sie zgodze co powoduje rowniez spadek reputacji :( Jordi23 kiedy beda replaye ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ale bardzo smutny jest fakt że iż bardziej zwieśniaczony masz samochód tym większy jest mnożnik reputacji :cry: BTW Można mnie znaleźć na DRAG pod Nickiem MATIASPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 :) wlasnie nabyłem nidfospida w sklepie wysyłkowym :D ...no gierka jest wyśmienita! "Przyjaciółka moddera (tunera)" Ubolewam tylko nad dwiema rzeczami: -nie można tworzyć własnych textur (prawda?) -dlaczego nie ma Fiata 126p?!!!!!! można by se zapakować kółki od beemki... otworzyć klapę silnika (na drucie) :D i pokazać tę prężące się 23kM ....i oczywiście przykleić SZACHOWNICĘ!!! na masce!!! Potem... rekordy (5min w dragu) :) MIÓD!! I co za reputacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadol Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ej, jakies malo kolorowe te wasze wozy. Moj tez jest czarny ale dodalem pare (wiesniackich??) akcentow. Tak wyglada moj wozik po skonczeniu gry. Szkoda ze nie mozna jednoczesnie miec tunungu maski i kolorkow na niej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 sluchajcie pojawi mi sie problem przeszedlem raz gierke i nie mialem takiego problemu. zalozylem nowe konto aby grac TYLKO na hard i nie wiem co sie dzieje. sa takie odcinki na trasie (i to sa chlolera zawsze zakrety) ze gra poprostu przyspiesza jakies 2 razy. poprostu czas dostaje speeda i przy okazji wszystko. najgorsze jest to ze wtedy klawisze dzialaja jakbym trzymal caly czas klawisz skretu. banda murowana. co sie dzieje? ktos ma pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 A i póki co w giere mam 1 dzień i już znalazłem się na 30 miejscu w DRAG :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Moja furka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 sluchajcie pojawi mi sie problem przeszedlem raz gierke i nie mialem takiego problemu. zalozylem nowe konto aby grac TYLKO na hard i nie wiem co sie dzieje. sa takie odcinki na trasie (i to sa chlolera zawsze zakrety) ze gra poprostu przyspiesza jakies 2 razy. poprostu czas dostaje speeda i przy okazji wszystko. najgorsze jest to ze wtedy klawisze dzialaja jakbym trzymal caly czas klawisz skretu. banda murowana. co sie dzieje? ktos ma pomysl? Za duzo FPS... mi sie tak robilo jak milem powizej 100FPS.... zaistalowalem pacza i juz mi sie tak nie robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Luda,.,,mam takie pytanko :) Powiecie mi gdzie sie zapisują te zasrane savy ?? z gry .... jaki plik itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 A ja właśnie przed 2minutami przeszedłem gierke (111/111) rankings 1st :twisted: i dostałem na koniec takie body !!! 8O Need For Speed Underground !!! RULEZ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 za duzo fps to raczej nie realne na moim radku w 1024*768 ale sprobuje patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 WITAJCIE TO JA ....ZIELONY.... OTO MOJA.. ..........::::::::: BESTIA :::::::::.......... jest na stronce www.zielonymegamen.piwko.pl NA SAMYM DOLE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 DOBRA WIADOMOSC DLA TYCH CO PYTALI O SPOWOLNIENIA PRZY WYSKOKACH !!! opcje wizualne w czasie jazdy i tam da sie to wylaczyc suwakiem na " - " (minus) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Jordi23 kiedy beda replaye ? cyt...."Jedną z nich były „replay’e” a raczej ich brak w najnowszym NFS’ie. Otóż powodem tego był fakt, że gra była projektowana równocześnie na wszystkie platformy przez co należało zaprojektować grę tak, aby działała na najsłabszej z platform (PlayStation 2). Ponieważ PS2 nie dysponuje standardowo pamięcią masową (dysk twardy), replaye, które wymagałyby takiej pamięci nie zostały uwzględnione. Jednak z rozmowy jaką przeprowadziliśmy z człowiekiem od NFS’a, wynikło, iż jest duża szansa na patcha do NFS: Underground dla wersji PC, który doda możliwość oglądania „powtórek” byla konferencja z ludzimi od EA i gadali z nimi apropo replayow i to dostali w odpowiedzi wiec moze beda :) wszystko jest na stronie gry-online pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 To ja też walne moją"wieśniacką" fure :wink: Mało jezdziłem wiec cudów tuningowych niema :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 a to ta dziewczyna z gierki live: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 yy co zrobic zeby multi zaczal dzialac ? 1.1 dev***ce i po kliknieciu na P.ONLINE, muzyczka gra jeszcze sekunde a potem moge patrzec na menu do usranej smierci ( program nie odpowiada :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ale u was ta giera świetnie wygląda. Na moim złomie to jest tragedia, wszystko musze ieć powyłączane i najmniejsza rozdzielczość :( Ps. A ta niunia jaest śliczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ale u was ta giera świetnie wygląda. Na moim złomie to jest tragedia, wszystko musze ieć powyłączane i najmniejsza rozdzielczość :( Ps. A ta niunia jaest śliczna :D Ciekawe z której strony ona jest śliczna?! Patrze i patrze i jakoś nie widze. Chude toto jakieś i brzydkie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Bomba ale jak do h.. pana zagrac w multi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...