Uneek Eth Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Siema działa komuś online bo właśnie sobie włączyłem pograłem chwile i mnie rozłączyło , kumpla też i teraz nie chce się połączyć co się dzieje. A patche to się wgrywa specjalnym instalatorem od device dajcie emaile to wyśle. woleek@poczta.onet.pl DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 HA! wreszcie mi sie udalo zejsc ponizej 20sek w dragu ... dokladnie 19.88 Hondą S2000 ... miodzio. ps. jakby ktos chcial dowodu to wysle screena na maila bo nie mam jak go wstawic tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Siema działa komuś online bo właśnie sobie włączyłem pograłem chwile i mnie rozłączyło , kumpla też i teraz nie chce się połączyć co się dzieje. A patche to się wgrywa specjalnym instalatorem od device dajcie emaile to wyśle. no ja tez bym poprosił: grimlock@go2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Przyłączam się do prośby: lucass16@go2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ciekawe czemu macie takie problemy z online :roll: U mnie poszło gładko - zupdatowałem grę przez autoupdate (z gry) poczym zaaplikowałem "witaminke" i działa bez zadznych instalatorów i nnych dziwactw. Czasem tylko, podczas gry (przy połączniu) wywala komunikat o firewallu ale to musi mieć związek z siecią (bo tak też miałem w demku). Denerwuje mnie tylko, że po każdym wyścigu nie wraca do pokoju tylko jeszcze raz łączy się z EA, u was też tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Przyłączam się do prośby: lucass16@go2.pl Ja tez poprosze maziboss@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Przyłączam się do prośby: lucass16@go2.pl Ja tez poprosze maziboss@o2.pl I ja też jeśli można :) michal_rzeszow@o2.pl Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Pograłem teraz trochę na necie i z niektórymi można grać ok ale zdarzają się też dziwne osobniki - czemu ludzie cheatuja? :evil: Bo jak wytłumaczyć to: W tym wyścigu miałem 19,86 (przy okazji możecie podziwiać moją Mazdę RX-7 widać w tle :) ) Drugi podobny przypadek, jadę niezły start parę perfektów, końcówka mam przewagę (myślę że czas był by ok. 20s.) i nagle nie wiadomo skąd wylatuje w powietrze 8O wcześniej poczułem jakby uderzenie z tyłu i koleś znowu z 700km/h wygrywa :evil: . Było by super gdyby nie takie "kwiatki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 e tam można jexdić 700 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 A ja ponarzekam w innej kwestii. Wkurza mnie że mając wyścig np. na 7 okrążeń to pierwsze 6 lapsów nie ma żadnego znaczenia. Jak byśmy nie jechali to i tak nie uciekniemy rywalom więcej jak na 3-4s, a tak się dziwnie składa, że tuż przed samą metą jakiś traffic lubi nieoczekiwanie wyskoczyć i wszystko szlag trafia. Przed chwilką się tak wkurzyłem, że o mało płytki z grą nie wywaliłem. Wyglebiłem 20 centymetrów przed metą (traffic mnie zablokował :() i ze zwycięstwa nici :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Hmmm o jak wyjaśnić to......... nie oszukuje :wink: Albo koleś coś kombionował albo EA daje po tyłku :x A wyniki speed ponad 700km/h to norma, raz wygrałem z typem co miał 715km/h i time 15s, nieiem dlaczego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 panowie od razu sie przyznam ze tego topicu nie przeczytałem ale prosze mi pomóc: w tą gierke moge grać tylko w 640x480 mimo ze w opcjach daje 1024x768 to i tak giera leci w 640x480 - jak to rozwiązać a po drugie proszę, błagam o link do patcha najnowszego bo szukam szukam i nigdzie znaleść nie moge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 a ja mam pytanie co do gf2 bo gra ich ponoć nie obsluguje tak do końca. Czy jakby zrobić z niego SoftQuadro2 to by się uaktywniła opcja CROWD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Path - autoupdate z gry Gf2 - nie do crowd potrzebne są shadery dx8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hell'ou! Crazy_Ivan napisał: Gf2 - nie do crowd potrzebne są shadery dx8To ta gra nie wymaga dx9??? Bo ja właśnie posiadam GF2ti i też nie mam crowd-u :( a chciałbym...... oczywiście mam zainstalowanego właśnie dx9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 mój nowy rekord Vine Cons. 0:19.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Hell'ou! Crazy_Ivan napisał: Gf2 - nie do crowd potrzebne są shadery dx8To ta gra nie wymaga dx9??? Bo ja właśnie posiadam GF2ti i też nie mam crowd-u :( a chciałbym...... oczywiście mam zainstalowanego właśnie dx9.Nie chodzi o soft tylko o hardware, karta musi mieć sprzętową obsługę dx8, w praktyce gf3, r9000 wzwyż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Jak ktoś chce pograć sobie w lanie w NFS:U to polecam ten programik: http://3priedez.net/nfsu/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Przyłączam się do prośby: lucass16@go2.pl Ja tez poprosze maziboss@o2.pl I ja też jeśli można :) michal_rzeszow@o2.pl Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) I ja: mp@k-ce.one.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Przyłączam się do prośby: lucass16@go2.pl Ja tez poprosze maziboss@o2.pl I ja też jeśli można :) michal_rzeszow@o2.pl Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) I ja: mp@k-ce.one.pl Ja też proszę mmichalak@post.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Przyłączam się do prośby: lucass16@go2.pl Ja tez poprosze maziboss@o2.pl I ja też jeśli można :) michal_rzeszow@o2.pl Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) I ja: mp@k-ce.one.pl Ja też proszę mmichalak@post.pl I ja poproszę :D ati17@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Przyłączam się do prośby: lucass16@go2.pl Ja tez poprosze maziboss@o2.pl I ja też jeśli można :) michal_rzeszow@o2.pl Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) Tez bym sie przylaczyl... ale nie lepiej wrzucic to na jakies ftp i linka zapodac ??.... mniej kłopotu, mniej roboty... elburro@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Hell'ou! Crazy_Ivan napisał: Gf2 - nie do crowd potrzebne są shadery dx8To ta gra nie wymaga dx9??? Bo ja właśnie posiadam GF2ti i też nie mam crowd-u :( a chciałbym...... oczywiście mam zainstalowanego właśnie dx9.Nie chodzi o soft tylko o hardware, karta musi mieć sprzętową obsługę dx8, w praktyce gf3, r9000 wzwyż. Aaaa........ thx za uściślenie i wyjaśnienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Czy ktos wie jak w NFS:U wymusic odswiezanie > 60Hz. :?: Cokolwiek bym nie robil mam locka na 60Hz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mam pytanie: Czy istnieją jakieś kody albo programy dające możliwość odblokowania pozostałych aut i komponentów tuningu? Mogę prosić na maila: analyzer@polbox.com Chciałbym zobaczyć jak to wygląda i "działa" w akcji Cheatować po necie i tak nie będę bo nie mam jakiegoś konkretnego dostępu w domu (a po drugie to oszustwo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mam pytanie: Czy istnieją jakieś kody albo programy dające możliwość odblokowania pozostałych aut i komponentów tuningu? Mogę prosić na maila: analyzer@polbox.com Chciałbym zobaczyć jak to wygląda i "działa" w akcji Cheatować po necie i tak nie będę bo nie mam jakiegoś konkretnego dostępu w domu (a po drugie to oszustwo) Noto poco Ci, wątpie czy ktoś Ci poda plik, bo wszyscy mają juz dosyć cheaterów na online :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Poszukaj tu: http://www.ggmania.com/cheatlist.php3?cheat=N&typ= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mam pytanie: Czy istnieją jakieś kody albo programy dające możliwość odblokowania pozostałych aut i komponentów tuningu? Mogę prosić na maila: analyzer@polbox.com Chciałbym zobaczyć jak to wygląda i "działa" w akcji Cheatować po necie i tak nie będę bo nie mam jakiegoś konkretnego dostępu w domu (a po drugie to oszustwo) No to po co Ci, wątpie czy ktoś Ci poda plik, bo wszyscy mają juz dosyć cheaterów na online :evil: Hmmm, przecież napisałem, że potrzebne mi do użytku "wewnętrznego" - nie mam w domu stałego dostępu do Internetu, modem jedynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mam pytanie: Czy istnieją jakieś kody albo programy dające możliwość odblokowania pozostałych aut i komponentów tuningu? Mogę prosić na maila: analyzer@polbox.com Chciałbym zobaczyć jak to wygląda i "działa" w akcji Cheatować po necie i tak nie będę bo nie mam jakiegoś konkretnego dostępu w domu (a po drugie to oszustwo) No to po co Ci, wątpie czy ktoś Ci poda plik, bo wszyscy mają juz dosyć cheaterów na online :evil: Hmmm, przecież napisałem, że potrzebne mi do użytku "wewnętrznego" - nie mam w domu stałego dostępu do Internetu, modem jedynie Nie trać przyjemności - pograj i sam odblokuj, zajmie ci to zaledwie parę dni. Czy ktos wie jak w NFS:U wymusic odswiezanie > 60Hz. :?: Cokolwiek bym nie robil mam locka na 60Hz :(To nie kwestja gry tylko sterów ja na nV nie mam z tym problemu (nfs:u to aplikacja directx więc nawet Refreshlock nie jest potrzebny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Może też pochwalę się moją bryczką :). Nie lubię nadmiaru bajerów :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...