buszi Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 wiem że gdzieś to tu było ale gdzie??? mam problem ze zmienianiem koloru vinyli. nie moge zmienić!!! jak to zrobić??? może za wcześnie jeszcze??? chociaż raz już gre przeszedłem i też nie mogłem zmienić?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Robi się to tam gdzie wybiera się kolejność nakładania vinili (pod spodem jest "vinil color" i tam klkamy). Można też zmienić kolor decals z białego na czarny, robimy to "literką Z" :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Robi się to tam gdzie wybiera się kolejność nakładania vinili (pod spodem jest "vinil color" i tam klkamy). Można też zmienić kolor decals z białego na czarny, robimy to "literką Z" :P . gdybym tak mógł to bym tu nie pisał. klikam myszką na kolor i mam ta opcje co moge sobie auto z różnych stron poglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 dobra mam!!! spatchowałem gre i jest OK. wcześniej miałem 1.0001 a teraz mam 1.1001 czy jakoś tak. (moge się mylić co do ilości zer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 a oto mój wynik: silnik niestety nie wytrzymał.... Z tego co wyczytałem, to tylko LEON2000 był o ułamki km szybszy (scereen prosze! :) ). Ciężko jest ten wynik powtórzyć, ale bede jeszcze kiedys probowal (teraz dyplom na glowie)... Może też sprobuje kierownicy, bo na klawiaturze (tak właśnie gram) ciężko jest z tymi biegami dobrze trafić w obroty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Pavlik gdzie ty tam masz czas - nie ukończyłeś wyścigu = you lose (Vmax to nie czas) 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 moim skromnym zdaniem wazne raczej jest czas przejazdu a nie predkosc max. na dobry czas sklada sie przedewszystkim technika to tyle co mialem do powiedzenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 qrde, chodziło mi o prędkość!!! Widać w godzinach wczesno-nocnych mózg mi siada :) A screen miałbyć nawiązaniem do czyjegoś zapytania odnośnie max. prędkości.... A nad czasem popracuje :) Sorry za wprowadzenie w błąd! Poprawie się, a kto wie moze i czas :) Pozostaje mi walczyć :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiriit Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no to bedzie 1000 odpowiedz w tym temacie :P a zeby nie bylo to NFS rulezzz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja mam pytanie z innej beczki do forumowych wyjadaczy... byl na tym forum dluzszy topic od tego ?? a zeby nie bylo to NFS rulezzz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Nie wiecie jak wygląda sprawa z patchami i Catalyst 4.1 dalej sa zakłamiaina w grafice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 qrde, chodziło mi o prędkość!!! Widać w godzinach wczesno-nocnych mózg mi siada :) A screen miałbyć nawiązaniem do czyjegoś zapytania odnośnie max. prędkości.... ....to zapewne ja no wsumie to mozna tak ale silnik wybuchaprzed ukonczeniem niby jest wiecej ale wyscig nieukonczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Ja mam pytanie z innej beczki do forumowych wyjadaczy... byl na tym forum dluzszy topic od tego ?? a zeby nie bylo to NFS rulezzz :wink: jasne ze byl nawet kilka wszystko masz w statystykach!!! co do predkosci tej ze screena : wiadomo predkosc nie jest najwazniejsza ale prawie 390 mi imponuje moj rekord to 387,5 pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Panowie! Powtarzam się: walnąłem gafę i już! Być może to właśnie WIEZA pytał o największą prędkość. Więc dlatego dałem mój screen. Fakt, że wyścig nieukończony, ale prędkość prędkością :twisted: (i tak LEON2000 był ciut szybszy). A że nie ma to nic wspólnego z czasem przejazdu to też fakt (co widać choćby po wyczynie Raptora), któremu przecież nie zaprzeczałem! Tak więc moim zamiarem było tylko i wyłącznie pokazanie najwyższej uzyskanej prędkości (choćby kosztem silnika :) ) Pozdrawiam! P.S. Zamieńcie w moim poście (tym ze screenem) słowo "czas" na "wynik" i już wszystko będzie grało :) Gra słów, hehe ,"lub czasopisma" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 sam sobie zamien, przeciez mozesz LOL :lol: i przestaniesz przepraszac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 sam sobie zamien, przeciez mozesz LOL :lol: tyle to wiem... No niech będzie... Zeby tylko nie było, że kręcę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A tu coś dla tych co uważają że rx7 można tylko osiągać dobre czasy To był czas z singla a tu czas z gry online nie to zebym uwazal za jest lepsze od rx7 ale juz wiele rx pokonalem i do s2000 zawsze bede czul sentyment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Witam i prosze o wyrozumiałość Właśnie chciałem wrócic do NFS U ale stracilem savey przy resinstalu... doszedłem do 30 wyscigu ( gram na motion blur, lights trails i na wylaczonym traction control, wiec sie nie śmiać ) Nie piszcie mi zacznij od nowa bo po prostu nie mam na to czasu ( jak sie pracuje to juz nie ma tyle czasu co liceum lub studia ) Wielka prośba ... jesli ktos ma savey z okolic 30 wyscigu niech się odezwie ... PLIZZZZ PS. Szaacunek dla Raptora i pozostałych < 20s, wlasnie obejrzalem filmik 19.23 ;)) niezla technika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 jak naprawic SAV file. Zalozylem PATCH i teraz za kazdym razem jak chce uruchomic gre to mnie wyzuca do Windows. Jak stworze nowy PROFIL to nie mam tego problemu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Witam i prosze o wyrozumiałość Właśnie chciałem wrócic do NFS U ale stracilem savey przy resinstalu... doszedłem do 30 wyscigu ( gram na motion blur, lights trails i na wylaczonym traction control, wiec sie nie śmiać ) Nie piszcie mi zacznij od nowa bo po prostu nie mam na to czasu ( jak sie pracuje to juz nie ma tyle czasu co liceum lub studia ) Wielka prośba ... jesli ktos ma savey z okolic 30 wyscigu niech się odezwie ... PLIZZZZ PS. Szaacunek dla Raptora i pozostałych < 20s, wlasnie obejrzalem filmik 19.23 ;)) niezla technika Nie masz czasu grac to nie graj. 30 wyscig to nie jest jakas starata ne do odrobienia, pozatym bedziesz musial miec duzego farta zeby ktos akurat byl teraz w ok 30 wyscigu. BTW uwazam ze liceum czy studia sa bradziej czasochlonne niz praca ( w robocie odbebnisz 8h i masz luz... a szkola to nie dosc ze 8h w nij siedzisz, to jeszcze wracasz a tu zadania domowe, nauka na sprawdzian... jzu w sesji nie wspominajac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Nie masz czasu grac to nie graj. 30 wyscig to nie jest jakas starata ne do odrobienia, pozatym bedziesz musial miec duzego farta zeby ktos akurat byl teraz w ok 30 wyscigu. to jest strata nie do odrobienia jak sie nie ma czasu, jesli nie znajde kogos kto jest w 20, 30 czy nawet 40 wyscigu to nie bede gral od nowa ... na to mają casz tacy nienauczeni życia młodzi ludzie jak ty ( i dobrze niech sie bawia poki maja czas) BTW uwazam ze liceum czy studia sa bradziej czasochlonne niz praca ( w robocie odbebnisz 8h i masz luz... a szkola to nie dosc ze 8h w nij siedzisz, to jeszcze wracasz a tu zadania domowe, nauka na sprawdzian... jzu w sesji nie wspominajac ... Nie zapominaj mój ty nastolatku ( to tylko bycie nastolatkiem jest w stanie usprawiedliwić twój brak szacunku do mojego czasu) ze tez 10 lat temu byłem licealistą a jeszcze 2 lata temu studentem. Wiem i teraz jeszcze bardziej doceniam luz jaki wtedy mialem. Teraz pracuje od 8 do 18 i w soboty od 8 do 14 a wliczając w to dojazdy jestem poza domem 11 h dziennie. jak wróce do domu to trzeba zrobić objadokolację , trzeba też ją zjeść (ucieka kolejna 1 h)a na końcu ... trzeba znalesc czas na żonę, znajomych, rodzinę,[ + dodatkowo np dzis: posprzątanie garażu , załatwienie tłumacza, banku, poczty, przychodni], a jak po tym wszystkim zostanie mi trochę czasu i siły na grę na kompie TO NIE MA TO BYĆ PRZEJEZDZANIE 30 WYŚCIGÓW 2 RAZ TYLKO COS CO MI SPRAWI PRZYJEMNOŚĆ!!!!!!!!! Mam nadzieję że teraz łaskawszym okiem spojrzysz na cenę mojego wolnego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 erio - może nie zbyt popularne rozwiązanie Save editor - jak pamiętasz jakie auto miałeś to ustaw je i 30 wyścig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaYks Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 jak sie dodaje nowe vinyle do nfs'a?? na stronka widziałem vinyle do sciągnięcia ale raczej nie zauwarzyłem żeby opisali jak sie je instaluje:| mam jusz full style pointsów ale te vinyle co są to dlamnie zamało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Nie masz czasu grac to nie graj. 30 wyscig to nie jest jakas starata ne do odrobienia, pozatym bedziesz musial miec duzego farta zeby ktos akurat byl teraz w ok 30 wyscigu. to jest strata nie do odrobienia jak sie nie ma czasu, jesli nie znajde kogos kto jest w 20, 30 czy nawet 40 wyscigu to nie bede gral od nowa ... na to mają casz tacy nienauczeni życia młodzi ludzie jak ty ( i dobrze niech sie bawia poki maja czas) BTW uwazam ze liceum czy studia sa bradziej czasochlonne niz praca ( w robocie odbebnisz 8h i masz luz... a szkola to nie dosc ze 8h w nij siedzisz, to jeszcze wracasz a tu zadania domowe, nauka na sprawdzian... jzu w sesji nie wspominajac ... Nie zapominaj mój ty nastolatku ( to tylko bycie nastolatkiem jest w stanie usprawiedliwić twój brak szacunku do mojego czasu) ze tez 10 lat temu byłem licealistą a jeszcze 2 lata temu studentem. Wiem i teraz jeszcze bardziej doceniam luz jaki wtedy mialem. Teraz pracuje od 8 do 18 i w soboty od 8 do 14 a wliczając w to dojazdy jestem poza domem 11 h dziennie. jak wróce do domu to trzeba zrobić objadokolację , trzeba też ją zjeść (ucieka kolejna 1 h)a na końcu ... trzeba znalesc czas na żonę, znajomych, rodzinę,[ + dodatkowo np dzis: posprzątanie garażu , załatwienie tłumacza, banku, poczty, przychodni], a jak po tym wszystkim zostanie mi trochę czasu i siły na grę na kompie TO NIE MA TO BYĆ PRZEJEZDZANIE 30 WYŚCIGÓW 2 RAZ TYLKO COS CO MI SPRAWI PRZYJEMNOŚĆ!!!!!!!!! Mam nadzieję że teraz łaskawszym okiem spojrzysz na cenę mojego wolnego czasu. Przepraszam pana bardzo, ale to bylo tylko moje szceniackie myslenie i sie wiecej nie powturzy... :wink: A co do wiekszej ilosci czasu - wystarczy mniej spac... ale pewni zonkna ci kaze isc wczesnie spac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 TO NIE MA TO BYĆ PRZEJEZDZANIE 30 WYŚCIGÓW 2 RAZ TYLKO COS CO MI SPRAWI PRZYJEMNOŚĆ!!!!!!!!!Jak pojechanie jeszcze raz tych 30 wyścigów nie sprawi ci przyjemności to i dalsze 82 też, także daj sobie z tym spokój. Albo gra ci się podoba albo nie, takie moje zdanie i sprawa wolnego czasu nie ma tu znaczania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komin Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 przegladalem nie znalazlem... barton @3200 r9800 IceQ HISa rozdzialka 124x768 AA x4 anizo x4 textury na maxa sterowniki cata 4,1 przy starcie wyscigu ok 37 fps w czasie jazdy ok 50 jednak przy wjezdzie do tunelu jest ok 100 fps i gra przyspiesza dostalownie jak na przewijaniu na podgladzie nie trudno sie domyslic ze udezenie w filar murowane przy wyjezdzie znowu ok 50 i normalne tepo da sie cos z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Cze Wiatm wszystkich maniakuff NFSA.Pytanko szybkie - co zrobić, żeby wyswietlało ilość fps ? Experymentuje ze sterami i przydałby mi się taki wskaźnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Szybka odp. to programik Fraps. było już ale rozumiem, że przejżeć wszystkie 34 strony to prawdziwe wyzwanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 przegladalem nie znalazlem... barton @3200 r9800 IceQ HISa rozdzialka 124x768 AA x4 anizo x4 textury na maxa sterowniki cata 4,1 przy starcie wyscigu ok 37 fps w czasie jazdy ok 50 jednak przy wjezdzie do tunelu jest ok 100 fps i gra przyspiesza dostalownie jak na przewijaniu na podgladzie nie trudno sie domyslic ze udezenie w filar murowane przy wyjezdzie znowu ok 50 i normalne tepo da sie cos z tym zrobic Piwrwszy pacz juz ten blad naprawial. Pacze sciagasz autoupdaterem ktorego znajdziesz w katalogo nfsa w start menu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Slyszalem, że żeby te patche instalować , trzeba oryginała mieć.Skąd wziąćten fajowski cd2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...