enigma_pl Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 600 tys.?? mozliwe... w undergroundzie siedze juz troszke i mniej wiecej sie orientuje nt tej gierki... modow do tej gry NIE MA zadnych!! [na 99,9% bo nie wiem czy wyszedl juz programik do konwersji z Ace do BIN i na odwrot, ale raczej go nie ma...] jest jedynie mozliwosc wgrania nowych vinyli, pokolorowanych swiatel, zmienionych opon, innego neona i przerobic kilka grafik w menu - np. garaz po ktorym jedzie woz przy wyborze go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 enigma_pl, czy moglbys podac jakas stronke z kad moge sciagnac te dodatki o ktorych piszesz. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ja znam dobra www.nfs7.neostrada.pl - tam masz multum winyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 tylko ze tam sa cipy!! znaczy autorzy tych stron - vinyle sciagneli z www.nd4spdworld.com [tam jest mnostwo] i nawet sie nie spytali autorow czy moga je zamiescic!! przynajmniej MNIE SIE NIE ZAPYTALI!! patrzcie: Alien, Carlsberg, Poland... aha, dla bardziej zainteresowanych: mody [:?] sa ale tylko i wylacznie zmieniajace kolor nieba na niektorych mapach - ja tego nie nazwalbym modem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 hey mam pytanko dlaczego zamiast vinylu jest widoczny tylko jego obrys czyli nie ma kolorow tylko szkic na samochodzie i jeszcze jedno czy winyle dzialaja na necie ? bo chyba nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 hmmm - obrys?? na necie nie dzialaja... no chyba ze i ktos z kim grasz podmieni se identycznie vinylki... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 moge nagrać filmik frapsem, tylko potrzebuje zeby ktos umiescil to na jakims serwerze - jak jechalem to bylo ze 200 sekund a poza tym to nie mam pelnej wersji frapsa, jesli ktos dysponuje serwerem i umozliwi mi umieszczenie tekiego pliku to moge sprobowac nagrac filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 na razie dysponuje jedynie zrzutem ekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 w jaki sposób moge kupić sobie nitro na samym poczatku gry ?? tak pytam o jakieś kody jesli istieja i są sprawdzone chce po prostu pobrykać szybką furką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 to moze savy se sciagnij z pelna kariera??!! ps. jak nie wiez skad to szukaj z goolge... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 w jaki sposób moge kupić sobie nitro na samym poczatku gry ?? tak pytam o jakieś kody jesli istieja i są sprawdzone chce po prostu pobrykać szybką furką Hmm, co to za przyjemnosc? Nie lepiej jak przechodzisz powoli, spokojnie? Przysiadziesz w 3 wieczory i masz mega szybka fure!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 hmm co do przyjemnosci jak wracam ztitany z roboty to mam ochote po prostu pojeździc extra furą ;) na googlach jest pełno płatnych gie i innych badziew które nie działaja.... wiec moze ma ktoś coś sprawdzone .....? plizz helpmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 To wystarczy, ze ktos da ci savea z ostatnich plansz nfs:u i bedziesz mogl sobie wszystko zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 drifty przez 10 okrążeń sa jak najbardziej realne i choc nie interesuje sie driftem to od wielu osob juz slyszalem ze mmozna bez problemu tak pojechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Po którym wyścigu odblokowują się 3 poziomowe nitro, itd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Jak moge zdobyć BODY KIT? Wkleiłem jakieś savy z netu (bo mój 100% skasowałem) a tam nie ma Body Kit. Czy jakiś edytor sejwów pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 CZY KTOŚ TU JESZCZE BYWA? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 trzeba GRAĆ GRAĆ i jeszcze raz GRAĆ ale grają non stop (w mojej opinii) ciuuule :) . grasz i dostajesz punkty itd. itp. masz wszystkie okladki gazet naznaczone swoim autem ? grywales w necie ? ja mialem body kit (nawet sie chyba nie zorientowalem dokladnie kiedy) ale na pewno po kilku wyscigach w necie i wszystkich okladkach magazinsow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Gra ktoś w te gierkę korzystając z Logitech Formula™ Force GP? Wrażenia? Jak działa Force Feedback? A wrażenia z innych kierownic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Szykujcie sie na nfs:u2 :DDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Szykujcie sie na nfs:u2 :DDDDDD brawo za spostrzegawczośc :) możesz ogłosić ten komunikat TUTAJ!! pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 nie uwazacie ze ten temat juz od dawna powinien byc "przyklejony" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Gra ktoś w te gierkę korzystając z Logitech Formula™ Force GP? Wrażenia? Jak działa Force Feedback? A wrażenia z innych kierownic? do driftu sie nie nadaje, a do wyscigu wogole klapa. Cos z ustawieniami kiery jest w tej gierce bo ona tak jakos dziwnie reaguje....tzn. za wolno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 jak moge na swoim sprzecie włączyc rozmazywanie tła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 jak moge na swoim sprzecie włączyc rozmazywanie tłaniemożesz, MX tego nieobsługują ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 jak moge na swoim sprzecie włączyc rozmazywanie tłaMusisz miec karte graficzną ktora obsluguje dx9 Geforce FX lub Radeona 9xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 jak moge na swoim sprzecie włączyc rozmazywanie tłaMusisz miec karte graficzną ktora obsluguje dx9 Geforce FX lub Radeona 9xxx :lol: :lol: niemusi!!! styknie GF4ti z obsługą dx 8.1 :) a codo Radeonów to 9000 nieobsługuje dx 9.0 :) hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 racja 9000 nie obsługuje...chodzilo mi o 9500, 9600, 9700 i 9800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 muszę się przyznać ,że dopiero teraz , po zmianie karty zabrałem się do grania w underground :D. mam jednak dziwny problem: gram na gamepadzie logitech dual action i normalnie mogę grać przez jakąs godzine. mniej więcej po tym czasie kontroler zaczyna się nienormalnie zachowywać: sam skręca, nie daje możliwości skrętu w prawo itp. co jest? na klawiaturze to samo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...