Nuttie Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 petrumi jesli to twoje zdjecie to proponuje za pare lat zabrac sie za granie. : )))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Nuttie: jeśli to twoje zdjęcie to zamiast siedzieć na forum, lansuj na się mieście... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Szowinista! ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 dlaczego nie ma przechodniów na ulicach ??? tęsknie za Carmagedonem Ps. Jak tam lansowanie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Elo !! jest problem , skasowały mi się savy !!!!!!! i nie chce mi się tego przechodzić jeszcze raz , więc mam skromną prośbe : czy mógłby mi ktoś przesłać savy, a miałem tak pięknie i nitro i wszystko na full wypas i teraz klapa dzięki :) mail : adriansz22@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jak przejsc durny 112/111 wyscig???? the legend of street czy jakos tak... na najnizszym poziomie trudnosci gralem pare godzin i zawsze przed samym koncem albo wpierdalalem sie w jakis samochod albo ta glupia samantha zawsze cudem mnie przeganiala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 dziwne... ja jakos specjalnie nie mialem problemow z ostatnimi wyscigami. Poprostu zostaw sobie troche nitro na sam koniec i przy koncu zepchnij przeciwnika na pobocze (najlepiej w jakis slup) i uzyj nitra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 hehe no wiem jak to robic tylko ze to zawsze ja laduje na bandzie albo scianie... ponoc jest jakas opcja catch-up dzieki ktorej komputer lepiej jedzie ale gdzie to wylaczyc??? czy po przejsciu wszystkiego mamy caly sprzet unikatowy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 niee wszystko uzyskasz tylko i wylacznie trainerem... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a jak uzyskac inny kolor niz bialy na vinylach, bo nie moge togo zrobic? gra u mnie wyglada jakos dziwnie schodkowato nawet jak wlacze AA4 i AF16 tak jakby wogole nie dzialaly ;/ wyscig 112 przeszedlem kiedys bez wiekszych problemow a teraz wisze gdzies na 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Czy ktoś wie jak zrobic vinyl w nfsu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 kolor vinyli mozesz zmienic: strzalkami zmieniasz vinyl na ten ktoremu kolor chcesz zmienic [podswietli sie on tak jak na screenie] a kursorem klikasz na "vinyl color" ps. nie kazdemu vinylowi zmienisz kolo, np. specialom sie nie da... -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- a vinyl ja umiem zrobic ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 wielkie dzieki. czy mozesz mi podeslac ten PL vinyl na ni3mi3c(at)o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 to sobie sciagnij ;) http://strony.aster.pl/enigmamr/vinyls/poland.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 enigma daj jakiś samouczek lub coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 jak robic vinyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jak ktos wie jak robić vinyle niech da znac na gadu-gadu lub na maila , mój numer gg to 5425920 a maila nie musze podawac z góry dzięki :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 o sorx za zwloke: http://mamberss.w.interia.pl/nfsu/Artykuly/Vinyle.htm btw: nie lubie typa, ale swojego artykulu nie chce mi sie dokanczac... :/ mniej wiecej powinienes sie polapac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 dziei wielkie myślałm że się nie doczekam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mi cos nie chce wyjść jak wstawic tutaj obrazek?? jest vinyl ale jak chcem go pokolorowac to część się koloruje a część zostaje czarna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A tak wogole mam program TJ Cheat Detector i jak wykryje gościa to co mam zrobic odłączyć się czy są np. programy które podają nick takiego ziomka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 jak tj cheat detector wykryje to mozesz sie odlaczyc lub nie, twoj wybor. jak nacisniesz ALT + TAB to sie przelaczaja okna i w okienku TJ CD widzisz kto ile ma unikatow i wtedy poznasz tego co oszukuje... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 jaki jest najnowszy patch do nfsu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 jak tj cheat detector wykryje to mozesz sie odlaczyc lub nie, twoj wybor. jak nacisniesz ALT + TAB to sie przelaczaja okna i w okienku TJ CD widzisz kto ile ma unikatow i wtedy poznasz tego co oszukuje... :| wykrycie takiego cheatera nie idzie na marne jego nick zostaje przeslany do delta server (juz nie pamietam adresu stronki) gdzie widnieje lista wszystkich cheaterow i powiem tylk oze jest ona przeogromna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 a wie kotos może jaka wersja patcha jest najnowsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ja z innej paczki. Na moim configu 1024x768 full bez aa i anizo mam od 20fps do 50-55 fps. Czy ktos ma takie problemy? Może jakis pomysł jak zrobić zeby ta gierka chodzila ok bo np colin4 chodzi ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Najnowsza wersja to wersja 1.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 aha to dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ja z innej paczki. Na moim configu 1024x768 full bez aa i anizo mam od 20fps do 50-55 fps. Czy ktos ma takie problemy? Może jakis pomysł jak zrobić zeby ta gierka chodzila ok bo np colin4 chodzi ok Nie wiedziec dlaczego NFSU ma o wiele wieksze wymagania co do grafiki niz Collin4, a moim skromnym zdaniem grafika w Collinie jest o wiele ladniejsza. Ale do rzeczy. W celu zwiekszenia ilosci fps'w zmniejsz detale w grze. Ja osobiscie gram w rozdzialce 1280x1024 (pieknie to wyglada) na prawie minimalnych detalach i Fraps NIGDY!!! nnie schodzi ponizej 60fps. Dla porownania powiem tylko, ze jesli wlacze detale na max, to przy tej rozdzialce mam srednio ok ~50fps - min 37 max 60. Oczywiscie max jest zablokowany do 60fps. (w Collinie do 75) :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 prosze moderatorow o przyklejenie tego topicu! jest warty uwagi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...