Tomi_lee Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Moje rekordy to: Drift: całkiem-400000pt ;za jednym-60000pt drag: prędkość:178km/h czas:20:26s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Poszukiwany save z okolic 85 wyścigu... proszę o pomoc :) Moj przepadł przy formacie ktory musiałem zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ja jezdze tylko drifty i za calosc max ok. 560,000 a za pojedynczego 327,903 (screen do wgladu) !! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Ja też chcę pograć sobie trochę w tą gierke ale niemam cd-key Niewiem czy był zamieszczony na pozostałych stronach bo niechciało mi się przeglądać 40 str. :0 Może ktoś mi podać jakiegoś ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Ja też chcę pograć sobie trochę w tą gierke ale niemam cd-key Niewiem czy był zamieszczony na pozostałych stronach bo niechciało mi się przeglądać 40 str. :0 Może ktoś mi podać jakiegoś ?? :) Teraz ja juz nie bedziesz zasmiecal forum takimi pytaniami masz duzo czasu na gre(oczywiscie jesli ją kupisz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 No i będziesz pamiętał aby niepytać się NIGDY o cd-key-e na forach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Moj rekord w Drift to 124tys ,ale to w to dopiero 4 razy gralem i jezdze na razie honda. Pytanko .Czy mozna miec tylko jedno auto czy pozniej mozna miec kilka??moj rekord to 153 tys na drift hondą civic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 moj rekord to 153 tys moze wieciej honda civic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jericho666 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 na jednej z ostatnich plansz na poziomie hard trzeba było miec coś koło 200tyś i coś koło tego miałem o ile dobrze pamietam jezdziłem wtedy skylinem (czy jakoś tak) a do drifta musiałem zmieniać na coś co sie mniej slizgało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 mniej czy bardziej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ja gram od poczatku w ta gre bo gdzies savy stracilem. I powiem, ze po tych kilku miesiacach znow tak samo reaguje na ta gre. Jest po prostu zaj***** :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jericho666 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 mniej czy bardziej ?? zdecydowanie mniej skylinem to tylko wkolko sie kreciłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 bo trzeba umiec :]] Ja chyba najbardziej lubialem driftowac rc7, ale niew pamietam podobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 chyba rx7 :) mi bardziej spasowała mx5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 nie slyszalem o robieniu vinyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 wedlug mnie najlepsze jest do driftow eclipse i powinniscie pisac w tym temacie wyniki na poszczegolnych trasach i ilosc okrazen !! np. T2 10 okr. i wynik !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 mx5 moznaby przejechac cala gre gdyby w dragu jej pod koniec silnik nie wysiadal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 662tys w drift...mx5 mam skriny :) max drift za jednym razem to 92tys :) mysle ze całkiem niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 mx5 moznaby przejechac cala gre gdyby w dragu jej pod koniec silnik nie wysiadal.Ja pierwszy raz przeszedłem całą grę 206, więc tak samo można mx5. Ale przyznaję były małe problemy w dragu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 MX 5 spoko można grę przejść na hard. Mam teraz problem z grą. Kartę (R9600pro) mam podkręconą standardowo do 560/650, wgrałem najnowsze stery omegi 2.5.67 i problem. Dalej gra chodzi extra ale są momenty kiedy tak przyspiesza że się fury uprowadzić nie da. Gram na full w 1024x768. Średnio mam ok. 60kl/s i tak sobie jade spokojnie wpadam do tunelu i nagle gra dostaje speeda i mam ponad 100kl/s. Jedzie się jak na jakimś ultra hiper super nitro choć uzycie go nawet mi przez myśl nie przeszło. Co jest :?: Przeważnie walę wtedy w bande lub jakiś słup lub inne auto bo niestety czas reakcji kiepski :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Hm. Gdzie w folderze z grą są save'y? Bo cholera nie moge znaleść :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Hm. Gdzie w folderze z grą są save'y? Bo cholera nie moge znaleść :| pomecz sie troche ! przejzyj temat lub uzyj szukajki - osobiscie zamknalem chyba z 5 osobnych tematow o save'y ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 pomecz sie troche ! przejzyj temat Ha, 4x stron, gdzie co 5 strona wyskakuje przeciążenie serwera O_O lub uzyj szukajki - osobiscie zamknalem chyba z 5 osobnych tematow o save'y ... No i co mam tu odpisać..że człowiek jak głupi był tak jest :roll: Dzx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 szukajka ma mozliwosc pokazywac posty - calego tematu wiec czytac nie musisz ;] moglbym ci podac odpowiedz bo w sumie i tak juz cos pisze ale pozwole ci sie pomeczyc ;] hint: wpisz np. "nfs* AND sav*" i szukanie po postach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 C:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacjiNFS Underground GNZ, daj spokój, jesteś moderem, więc powinieneś dawać przykład - a nie bawić się tu userami :P . Wiem, że to było 100x ale jak nie chce ci się tego napisać 101x to lepiej nic nie pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 alez ja dalem przyklad ... jak poslugiwac sie szukajka ;] nie wszystko w zyciu dostaje sie na tacy ;] pozatym napisalem ze chce sie pobawic :P moglbym ci podac odpowiedz bo w sumie i tak juz cos pisze ale pozwole ci sie pomeczyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam mam nietypowy problem z NFSU [ jedynka ]. Otoz w grze mam zaduzo klatek jesli mozna to tak nazwac, gra poprostu dziala od okolo 50 do 200% zaszybko w rozdzielczosci 1280x1024 takze nieda sie grac a jak wlacze 640x480 to w 3 sek przejezdzam cala plansze ;/. Szukam jakiegos programu co by mi obnizyl ilosc klatek albo jakos spowolnil dzialanie NFSU a moze ktos juz rozwiazal ten problem inaczej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 z tego co wyczytałem to v maxy podajecie w dragach , a jakie macie v-max we free runie? ( zwyłka jazda po mieście) bo nie sądzę żeby były takie same jak w dragu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ja tam w drificie na drift track 2 cioram i rec za jednym to 123k a cały na 4 lapy to >350k Drag to 14th and vine ofkoz Mazda rx-7 i rec 20.02 także może zejde gdzieś do 19.50 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 witam wg. readme.txt gra powinna chodzic na karcie Inter 82865G. Mi niestety sie nie udało tego zrobić. Mam najnowsze sterowniki do tej karty, DX9 , WinXP SP1. Pojawia sie pierwsza plansza i pozniej obraz tobie sie czarmy i widac tylko kursor. Normalnie powinny się pojawic filmy. Próbował tą grę ktoś uruchomic na tej "biurowej" karcie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...