S_Works Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Czy jest gdzies na jakism normalnym ftp lub innym dobrze dostepnym zrodle patch do NFS:U ten ktory umozliwia gre sieciowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 LUSTERKO działa ale tylko gdy kamera jest na zderzakuSprawdzilem :arrow: prawda nie zwrocilem uwagi, ze tylko na bumperze bo tylko z bumpera gram :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Mam pytanie z innej beczki :D Wiec przeszedlem sporo gry odslonily mi sie nowe swiatla (chyba 4 rodzaje) ze moge zakladac na przod i tyl bryczki ok spoko ale tylko w " underground " bo gdy gram w "quick race" to mam tylko 2 switla do wyboru ? Mam pytanie do osob ktory przeszly gierke czy moza pozniej zakladac wszystkie czesci ? i itp Albo moze sie da a ja nie wiem jak , mile widziana podpwiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Po ilu ukonczonych wyscigach NOS jest dostepny? :D 50/111? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Po ilu ukonczonych wyscigach NOS jest dostepny? :D 50/111? :D W tym momencie nie pamietam za dobrze... 30-35/111 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Mam pytanie. Jak zpatchowac patchem Devianca? Jak go uruchamiam to pisze, że nie może znalesć jakichś plików do zpatchowania! :( THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Po ilu ukonczonych wyscigach NOS jest dostepny? :D 50/111? :D W tym momencie nie pamietam za dobrze... 30-35/111 ?Pierwsza wersja NOS jest na 100% dostepna przed 30/111. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 huhu za wygranie 111 ze 111 dostaje sie od tej laski poszerzenie osi i teraz moja hondka wyglada bosko!! BTW dzisiaj gralem tylko chwilke ,ale poprawilem rekordzik na 78tys jednym slajdem. A oto moja furka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 choć bym nie wiem co robił nie mogę zejść poniżej 20s RX-7 :( ale ustaliłem dzisiaj taki rekord :D natomiast S2000 wykręciłem taki wynik Krutki - musisz mieć jakiś sposób :| tylko nie wiem jaki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Krutki - musisz mieć jakiś sposób :| tylko nie wiem jaki :(Sorki, ze sie tak wtracam ;) Pewnie dla wiekszosci to jest oczywiste.......... Mysle, ze jedyny trick mozliwy to ustawienie gry na hard i jazda przez pewien odcinek trasy za kims (drafting?) i gdzies w polowie wyprzedzenie z NOSem... tylko BARDZO trzeba uwazac, zeby nie spalic silnika :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Ma ktos moze linka do patcha bo autoupdate nie działa:( w autoupdate pisze No Patch Needed co jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 marcellus - nie za bardzo - na hard komputer ma czas na poziomie 21.50 - nie osiagniesz lepszego czasu niż 20.50-21.00 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Mam pytanie z innej beczki :D Wiec przeszedlem sporo gry odslonily mi sie nowe swiatla (chyba 4 rodzaje) ze moge zakladac na przod i tyl bryczki ok spoko ale tylko w " underground " bo gdy gram w "quick race" to mam tylko 2 switla do wyboru ? Mam pytanie do osob ktory przeszly gierke czy moza pozniej zakladac wszystkie czesci ? i itp Albo moze sie da a ja nie wiem jak , mile widziana podpwiedz Możesz używać tylko tch części co wykupiłeś w trybie undergoround czyli jak wszystko kupisz poprostu puźniej nie będziesz musiał kupować tylko będziesz zadarmo zmieniać.... i gdy wykupisz wszystko będziesz miałwszystko dostępne w quick race.... mam nadzieje że jush wiesz o co chodzi pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Gra jest świetna tylko na poczatku jest reklama THX a gra chyba nieobsługuje dzwieku Sorround chyba ze ja nie moge ustawic jak u was?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 marcellus - nie za bardzo - na hard komputer ma czas na poziomie 21.50 - nie osiagniesz lepszego czasu niż 20.50-21.00 :|Dlatego z "pomocy" kompa korzystasz dajmy na to przez pierwsze 30-50% trasy a potem wyprzedzasz i NOS'a dajesz. Komputer bedzie mial to 20.5-21.0 ale Ty bedziesz szybszy bo: 1. skorzystasz z tunelu aerodynamicznego kompa :D 2. reszte trasy 'przelecisz' na NOSie Problemem przynajmniej dla mnie ciagle pozostaje spalenia silnika co zdarza sie w ~75% przypadkow kiedy tak robie. Czasami engine pada doslownie po chwili a czasem ciagnie do samego konca. Zastanawiam sie co warunkuje czas "zycia" silnika przy takim ekstremalnym zuzyciu ;) Ja tak zawsze przynajmniej wygrywam na hardzie. Komp tez stosuje ta metode. Jak jakis gosciu jedzie tuz za mna to od razu mi samochod zwalnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 marcellus i tak mi to nic nie daje bo zostaje mi jeszcze nos a już mam max prędkość - jak myślisz te 360 i czas 20.35 jak osiągnąłem - start od 2 nos i jeszcze przed metą żeby dokręcić silnik do granicy możliwości :D (przeważnie wybucha po lini mety) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Zastanawiam sie co warunkuje czas "zycia" silnika przy takim ekstremalnym zuzyciu ;) temperatura :P pod ta czescia obrotomierza gdzie masz NOS pojawiaja sie takie czerwone kreski jak przegrzewasz fure - zapnij 1, zyluj do konca i patrz tam na dol a bedziesz wiedzial o czym mowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 A później tylko ikonka ognia i BOOM. - ENGINE BLOW - :] :] I wysiadka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 dziwie się troche że nie możecie zejść poniżej 20s. Ja bez problemu jade poniżej 19.50.Czasy poniżej 20 osiągam nissanem 350z, toyotą suprą. Ale nie ma jak Mazda RX-7 (19.13s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 dziwie się troche że nie możecie zejść poniżej 20s. Ja bez problemu jade poniżej 19.50.Czasy poniżej 20 osiągam nissanem 350z, toyotą suprą. Ale nie ma jak Mazda RX-7 (19.13s) nie mow hop :P nie wszycsy jeszce maja skonczona gre i max tunning w aucie :twisted: na razie bez 3 stejdza NOS'a udaje mi sie zejsc na 22s. z duzym hakiem - zobaczymy co bedzie jak jeszcze mocy przybedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Krutki - opisz całą swoją technike i powiedz na czym grasz (klaw/kierownica) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadol Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Udalo mi sie wygenerowac najlepiszy (chyba?) rekordzik w drifcie! Kto mnie pobije?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3ath Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 to moj woozik.. mam nim rekord na dragu .. chyba jakies 23 sec.. kurde tylko screena nie zrobilem :[[[[[[ ale fura wyglada narazie tak: mozna sobie latwo nowe naklejki jak i rysunki na woz zrobic.. ja np: gralem w draga albo w drifta na hardzie i wygrywalem... (w opcji Quick race) i mi cos nowego dodawali co jakis czas :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 pomykam na klawiaturze. A jade tak: zaczynam od perfect startu jak wrzuce 2 to używam nosa pulsacyjnie aż do 6 biegu i prędkości 351km/h dalej silnik nie wyrabia. Jak mijam ostatnie skrzyżowanie to wywalam reszte nosa i na mecie mam prędkość koło 360km/h i czas 19.13-19.40 i to cała sztuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Krutki :| jeszcze jedno - jakie masz ulepszenia unique :? bo jak widzisz ja podobnie - start od 2 NOS do 351 potem od skrzyżowania lub trochę wcześniej znowu (stąd max 370-380) i najlepszy czas jaki miałem RX-7 to 19.86 już nie wiem czym to jest spowodowane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 @Sadol Prawię Cię miałem :) Miałem już 100k z malutkim haczkiem i przzypieprzyłem w bandę. Ale jeszcze trochę i napewno się uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Skoro wszyscy sie chwala swoimi wozkami, to nie wypada byc gorszym :) Juz prawie koncze grac underground. Pozniej pobawie sie w bicie waszych rekordow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 przesiadlem sie na RX-7 co zaowocowalo nowym rekordem w dragu :P niechno ja tylko skoncze ta gre i bedzie full tunning to zobaczymy co jeszcze wycisne :D Raptor, Krutki - na jakiej planszy katujecie tak po 20s. ?? moj rekord zrobiony jest na tej z demka od tylu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 To w koncu kto ile mial ,bo mi sie cos obrazki wogole nie laduja. Ja przed chwila mialem 115tys w jednym drifcie!!! Slajdowalem przez dokladnie 61sek. Sie wkurzylem na kolesia ,bo caly czas we mnie przypieprzal i punkty tracilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 A wlasnie. Jak wy ruszacie ta RX-7 w dragu. Przeciez ona mieli na jedynce obojetnie co bym robil i nawet pozniej 20.50 nie moge zejsc ,bo S2000 mialem 20.08 O8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...