OLAF_SKARPA Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 jołka..Te magic , cosik mało masz w 3dmarku :) mam wiecej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Hej wszystki, mam takie pytanko, jak wy to robicie (m.in. Raptor, jak i reszta kolegów), że wykrecacie czasu typu 18 s w dragu, mając na maxa przerobione każde z możliwych aut i próbując do skutku RX-7 nie wykręce mniej niż 23 s na max obr. później silnik eksploduje, będę wdzięczny za rady :))) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Hej wszystki, mam takie pytanko, jak wy to robicie (m.in. Raptor, jak i reszta kolegów), że wykrecacie czasu typu 18 s w dragu, mając na maxa przerobione każde z możliwych aut i próbując do skutku RX-7 nie wykręce mniej niż 23 s na max obr. później silnik eksploduje, będę wdzięczny za rady :))) Pozdro 23 sek... no bez przesady.... mnie ciekawi jak schodza ponizej 20sek... Robie wszystko wg. instrukcji i rozumiem ze aby wykrecic takie czasy to nie trzeba z driftingu korzystac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja też pochwale się moim autkiem :twisted: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=526403 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=526404 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=526405 A tu zajebisty start :twisted: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=526406 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Hej wszystki, mam takie pytanko, jak wy to robicie (m.in. Raptor, jak i reszta kolegów), że wykrecacie czasu typu 18 s w dragu, mając na maxa przerobione każde z możliwych aut i próbując do skutku RX-7 nie wykręce mniej niż 23 s na max obr. później silnik eksploduje, będę wdzięczny za rady :))) Pozdro 23sek 8O tyle to sie robi na 2 upgrejdach ... poczytaj bo juz bylo mowione jak uzywac NOS-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Blantmen, wlasnie Golf fajnie wyglada w garazu ale jakis waski jest w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 20.50 to ja robie z palcem .. wiesz gdzie ... ale mniej sie nie da ... dlatego mnie też interesują tajniki super-przejazdu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 pojawił sie Soundtrack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 pojawił sie Soundtrackalbo mi się wydaje albo minimalnie inaczej brzmi niż w grze (a może to brak ryku silnika) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 yy 15s na mile ? To zdeczko chyba nie mozliwe :o Jestem na stanie single 88/111 nie za malo sekund jak na nieskonczone upgrady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 w online takie rzeczy sie zdarzają :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 bo tam wszystko jest nie mozliwe i pisalem juz o tym nie raz, jakos nikt mnie nie slucha - tyle to robia auta supersportowe ale na 400 metrow... wezcie ludzie sobie liczcie 400 km/h to jest 400.000 metrow na godzine tj 6666.666666666 metrow na minute tj 111.11111111 metrow na sekunde czyli gdyby auto nawet bez startu zatrzymanego sie poruszalo 400 km/h z punktu A do B ze stala predkoscia 400 km/h i zakladajac juz usredniajac ze mila to 1600 metrow to mile zrobi w 14.41 a wy robicie ze startu zatrzymanego 15,85, ta gra to po prostu bajka o kopciuszku i halinie co wyjechaly na mazury w dresie... :roll: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 zaakrzywienie czasoprzestrzeni - nie znasz sie :D bez kitu to dziwne bo na singlu tak srednio mam 20-22, mam upgrady 2 i 3 nie skonczony woz a tu na multi 15, zdeczko dziwne :P btw : na najpopularniejszych wyscigach na cwierc mili 14 s to zajebisty wynik a tutaj na mile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 pojawił sie Soundtrack a gdzie, bo poluje na niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 mrtnt - ale czasy rzędu 13-16s są osiągane tylko online - widocznie jakieś błedy przy transmisji :| bo grając na singlu raz udało mi się wykręcić 18.90 a tak przeważnie to ponad 19s - raz online miałem 18.05 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 z tego co sprawdzam to dla stalej predkosci 300 km/h od A do B wyszloby 19,2 wiec mozna smialo zalozyc ze dla startu zatrzymanego tez nie ma zadnych szans zrobic nawet 20-25 sekund z tym ze ta gra sobie liczy jak chce i co chce. no chyba ze w grze jest 1/4 mili, ale w to mi sie wierzyc nie chce bo 1/4 mili to baaaaaaaaaardzo krotki odcinek drogi... tu macie linki http://www.supercars.net/cars/2000@$Chevro...20Conceptg.html najszybszego obecnie na swiecie pod wzgledem przyspieszenia 370 km/h i 2,7 do 60 mph natomiast do 1/4 mili ma ups 10.4 a Wy robicie jakimis golfami czy peugeotami 20 sekund do pelnej mili, pobijacie czas 18 sekund... smieszne to jest :lol: :lol: :lol: http://www.supercars.net/cars/2000@$Dodge%...m%20800TTg.html 378 km/h 2.7 do 60 mph i 10.7 do 1/4 mili jakos nie wydaje mi sie zeby jakiekolwiek tuningowane auta mogly sie z tymi rownac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 mrtnt - ale czasy rzędu 13-16s są osiągane tylko online - widocznie jakieś błedy przy transmisji :| bo grając na singlu raz udało mi się wykręcić 18.90 a tak przeważnie to ponad 19s - raz online miałem 18.05 :| online nie online, mysle ze wyjasnilem wystarczajaco ze nie ma takich aut na swiecie (poza nfsu)... juz nie raz pisalem ze auta sa przesadziscie przesadzone, rozumiem arcade arcadem ale nawet same czasy dziwnie wychodza bo zeby zrobic 18-19 to chyba trzeba by sie do 700 rozpedzic a nie tych co widze 350, no ale tu sie skacze nad pociagami to wszystko wyjasnia :lol: :roll: :lol: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Witajcie ;) to mój końcowy tuning BESTII tycke wieksze ...niewiem czy zadziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Witajcie ;) to mój końcowy tuning BESTII ja nie mam takich vinyli z piwka.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 co z tym soundtrackiem?? jak dla mnie ten golf to przerost formy nad trescia jak polowy wozkow tu prezentowanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 tutaj macie bardzo ciekawe linki (mozna klikac i patrzec zdjecia nawet jakie auto zrobilo itd itp i ogladac nawet spis czesci stuningowanych, macie podzial na kategorie z nitro tez oraz wybor caaaaaaalej chmary wyscigow na 1/4 mili) http://www.clubgp.com/cgi-asp/qtrmile.asp?txtfunc=6 albo tu: http://www.dragtimes.com/browse.php zobaczcie ze przy 1/4 mili po 11-12 sekundach wszyscy maja 100-120 mil (nawet nie 200 na godzine!), a tu pedzotami :lol: mile w 18-19 sekund majac 350-370... litosci :lol: patrzcie dane (zdjecia brak) np kit cara ma 1190 KM z NOSem (880 bez), wazy tylko 850 kg i to z kierowca!!!, opony... 21 cali czas 1/4 mili 7.87 sekundy przy 180 mph, przygotowany specjalnie do dragu (skrzynia, biegi, opony, wszystko przystosowane do dragu), no taki moze by zrobil 19-20 sekund do mili ale TYLKO TAKI a pedzotowi, czy mazdzie co wyMIATA to jeszcze do takich duuuuuuuuuuuuuzo brakuje :lol: 1/4 mili to 400 metrow czyli okrazenie stadionu to wbrew pozorom baaaardzo malutko, a w grze nie wyglada jakby sie tyle jechalo :roll: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 shit,,,,jak chcecie obadac bestje to .jpeg]http://www.zielonymegamen.piwko.pl/bb2[1].jpeg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explod Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 mam dziwnie wrazenie ze w single przy fazie 92/111 jest nagle duzo trudniej w sprint i circut :| /co jest ogolnie najszybsze, najlepiej wchodzi w zakrety i szybko przyspiesza ? @olaf nie chozi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 hehe znowu piwko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ja widze fotki. teraz jezdze S2000 i jest bardzo przyjemna. dobrze sie drogi trzyma, jest szybka i ma niezle przyspieszenie. wczesniej mialem eclipse, celice i miate. obecnie chyba sie bede przesiadal na 350z lub rx7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 @olaf nie chozi :/ fakt :| mrtnt - moze lepiej odinstaluj gre bo widze ze zamiast grac szukasz tylko bug'ow :lol: kazdy wie i widzi sam ze walnac przy 300 w sciane i jechac dalej to nierealne a ty dalej sypiesz wywodami tylko po co ? by nas zniechecic ? nie rozumie cie zbytnio ;) - miodnosc gry jest super wiec gram a to ze nie jest realna odstawiam na bok - jak juz pisalem zadna gra nigdy nie bedzie odwzorowana perfekcyjnie - w kazdej znajdziesz bug'i wiec wyluzuj troche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explod Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 dokladnie :) giera wymiata i tyle, jak ktos ma narzekac to palec do [gluteus maximus] :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 @olaf nie chozi :/ fakt :| mrtnt - moze lepiej odinstaluj gre bo widze ze zamiast grac szukasz tylko bug'ow :lol: kazdy wie i widzi sam ze walnac przy 300 w sciane i jechac dalej to nierealne a ty dalej sypiesz wywodami tylko po co ? by nas zniechecic ? nie rozumie cie zbytnio ;) - miodnosc gry jest super wiec gram a to ze nie jest realna odstawiam na bok - jak juz pisalem zadna gra nigdy nie bedzie odwzorowana perfekcyjnie - w kazdej znajdziesz bug'i wiec wyluzuj troche :) Dokladnie,juz to mowilem komus MRTNT ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale gadasz bzdury - pozatym jak ty grasz na jakichs rivach ?:) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 nie rozumie cie zbytnio ;) - miodnosc gry jest super wiec gram a to ze nie jest realna odstawiam na bok - jak juz pisalem zadna gra nigdy nie bedzie odwzorowana perfekcyjnie - w kazdej znajdziesz bug'i wiec wyluzuj troche :) ja nie mowie o perfekcyjnym odwzorowaniu lecz elementarnym, ale masz racje, juz odinstalowalem i siedze cicho dzieki za rade :wink: Dokladnie,juz to mowilem komus MRTNT ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale gadasz bzdury - pozatym jak ty grasz na jakichs rivach ? Ti4200 nie widac? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 MOŻE KTOS MI POWIE GDZIE JEST MUZYKA W TEJ GRZE BO Z CHĘCIĄ BYM SOBIE ZGRAŁ NA PŁYTĘ.to jest dobry pomysl. Jak sie do tej muzy dobrac?? Ja osobiscie jak mi sie podoba muza w grze tak jak tutaj np Crystal method - Born too slow Oveerser's - Doom's day,FCKahuna - Glitterball :) nagrywam przez Yamahe station, wchodze do gry w chodze w muze a w tym czasie w yamaszce mi sie nagrywa , pozniej zapisuje tak jak jest w dowolnej jakosci ale na wava, obcinam poczatek i koniec w rejestratorze dzwiekow a nastepnie biore cdexa i zamieniam na empeka gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...