Koziol Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Mam przejechane 95 wyscigow wiec nie ukonczylem jeszcze gry. Jak na razie najlepsze statystyki ma Skyline. Denerwoje mnie, ze wszelkie modyfikacje tylnich lamp w Skyline sa mega gorsze od fabrycznych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Mam przejechane 95 wyscigow wiec nie ukonczylem jeszcze gry. Jak na razie najlepsze statystyki ma Skyline. Denerwoje mnie, ze wszelkie modyfikacje tylnich lamp w Skyline sa mega gorsze od fabrycznych :)statystyki może - ale w dragu i tak sie to nie liczy - dla dragu skyline ma 1 wade - rzuca go przy starcie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Wczoraj po magicznych ekscesach mojego kompa poszło się j.e.b..ć kilka dni grania, po przymusowej reinstalce straciłem wsysko(stan gry 80/111) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 czemu nie zrobiles kopi profili z gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO RYWALIZACJI od dzis dziala tam sekcja NFS:U :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 kto podesle save'y musialem zrobic format i zapomnialem skopiowac nfs :-( a jazda od poczatku tymi wolnymi furakami to juz nie dla mnie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 cholera nie wiem co z tym driftem ... startuje do wysciugu drift jak wygram to zajme 4 miejsce na liscie, i cholera nie wiem o co chodzi robie poslizgi caly czas ok 10000 czasmi 15000 ponizej 3000 nie schodze i [gluteus maximus] zawsze przegrywam ja robie 50000 koles 90000 kurde to jak to trzeba zrobic niby poslizg 20000 a dostaje 3000pkt, ma ktos jakis sposob na te drifty bo ja juz wymiekam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 czemu nie zrobiles kopi profili z gry ?Bo mi system niebardzo dał szanse :cry: 8) Temat opsany TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 cholera nie wiem co z tym driftem ... startuje do wysciugu drift jak wygram to zajme 4 miejsce na liscie, i cholera nie wiem o co chodzi robie poslizgi caly czas ok 10000 czasmi 15000 ponizej 3000 nie schodze i [gluteus maximus] zawsze przegrywam ja robie 50000 koles 90000 kurde to jak to trzeba zrobic niby poslizg 20000 a dostaje 3000pkt, ma ktos jakis sposob na te drifty bo ja juz wymiekam :(ale oczywiscie nie walisz w sciane w czasie driftu - wtedy punktow nie zalicza :| no i te twoje 15k to cieniutko - ludzie tu robia po 100k jednym slizgiem ;) ogolnie gdy dobrze slajdujesz wzrasta mnoznik x2 , x3, x4 wtedy szybciej punkty sie nabijaja lecz gdy jedziesz za wolno i wyskakuje ci "TOO SLOW" mnoznik ten spada - tak samo przy kazdym uderzeniu w bande = zero punktow i mnoznik x1 :? PS. Raptor = raptor77 ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO RYWALIZACJI od dzis dziala tam sekcja NFS:U :twisted: właśnie sie zarejestrowałem :D PS. Raptor = raptor77 ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO RYWALIZACJI od dzis dziala tam sekcja NFS:U :twisted: właśnie sie zarejestrowałem :D PS. Raptor = raptor77 ? ;) gratuluje od razu wskoku na 1 miejsce :) trzeba sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do roboty - drag odpada ale circut i sprint to z toba powalcze :twisted: Ps. moze jakis wspolny team ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 juz sie zarejestrowalem i od razu kilka pierwszych miejsc nalezy do mnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 juz sie zarejestrowalem i od razu kilka pierwszych miejsc nalezy do mnie:)zabieram się za circuit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 No, dzisiaj lece na Win 2003. Daje save. I do zobaczenia na mecie :] Kurcze, dobry Raptor jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 muszę podszkolić się w circuit bo ostatnio tylko drag jeździłem, sprint jest banalny - jak masz auto z końca gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 raptor ... czym ty te 18sec. wyciagasz ? ja popylam moja wypasna RX-7 i te 20.42 to kres :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 nie przesadzajcie nie 18 tylko minimalnie poniżej 19s :D - RX-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Działa Wam Game Times Online na win 2003 serwer. Bo mi jakiegoś alerta wywala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 u mnie dziala .. i juz mam 2 miejsce w niektorych wyscigach -- zaraz po raptorze :-) (maciex to ja :-) ) Tutaj wszędzie oczywiście prowadzi raptor .. ale ja jestem 2 na tych trasach :-) Vine Cons. Vine14 Highway Main Commercial Main Cons. Reversed Commercial Reversed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 O już działa :] Teraz lepiej uciekajcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 właśnie wysyłam film na serwer - jak zrobić 19.30 ;) - niestety (a moze stety - za dużo bym pokazał), przy nagrywaniu cieżko uzyskać lepszy czas - jak sie cały zuploaduje to podam linka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ja narazie nie gralem po wyslaniu czasow ale juz biore sie za katowanie circutow :D chetnych zapraszam do przylaczenia sie do zabawy w rankingu klubow. Specjalnie wypisalem sie z teamu od cmr2 i zalozylem Tweak.pl :) dla tweakowcow wstep gratis :P pass: tweaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 http://qba.homeip.net/nfs-1930.avi - przejazd nie jest najlepszy ale przy nagrywaniu strasznie spadł FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 wyrazy szacunku :-) squadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Mam przejechane 95 wyscigow wiec nie ukonczylem jeszcze gry. Jak na razie najlepsze statystyki ma Skyline. Denerwoje mnie, ze wszelkie modyfikacje tylnich lamp w Skyline sa mega gorsze od fabrycznych :)statystyki może - ale w dragu i tak sie to nie liczy - dla dragu skyline ma 1 wade - rzuca go przy starcie :|Startując nie należy mieć wciśniętego gazu na max Perfect Start jest gdy uda Ci się wystartować chyba przy 4800obr. Inaczej rzuca tyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 NARESZCIE :twisted: chyba jestem 3 na tym forum co zlamal bariere 20sek :D :P Raptor nie wiem jak ty to robisz ale masz STRASZNIE krotka dwojke i trojke w tej mazdzie :? zamykasz na tym filmie max predkosc w 8sek 8O mi udaje sie to w 11 czasem 10 sek :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explod Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ey kuzwa tak wogole to na jakiej trasie robicie te wyniki w dragu ? bo sie doczytac nie moge :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a jakie macie max speed ?? ja w tym momencie 373.71 km/h[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 cholera nie wiem co z tym driftem ... startuje do wysciugu drift jak wygram to zajme 4 miejsce na liscie, i cholera nie wiem o co chodzi robie poslizgi caly czas ok 10000 czasmi 15000 ponizej 3000 nie schodze i [gluteus maximus] zawsze przegrywam ja robie 50000 koles 90000 kurde to jak to trzeba zrobic niby poslizg 20000 a dostaje 3000pkt, ma ktos jakis sposob na te drifty bo ja juz wymiekam :(ale oczywiscie nie walisz w sciane w czasie driftu - wtedy punktow nie zalicza :| no i te twoje 15k to cieniutko - ludzie tu robia po 100k jednym slizgiem ;) ogolnie gdy dobrze slajdujesz wzrasta mnoznik x2 , x3, x4 wtedy szybciej punkty sie nabijaja lecz gdy jedziesz za wolno i wyskakuje ci "TOO SLOW" mnoznik ten spada - tak samo przy kazdym uderzeniu w bande = zero punktow i mnoznik x1 :? PS. Raptor = raptor77 ? ;) tak jak mowi kolega...mi w drafcie udalo sie za jednym razem osiagnac 70tys. (pod koniec w sumie mialem ok 150tys.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explod Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 najlepsza do driffu jest mazda rx-7, no i nissan 240sx tez daje rade /odpowie ktos na jakies trasie w dragu te wyniki badacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...