gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 najlepsza do driffu jest mazda rx-7, no i nissan 240sx tez daje rade /odpowie ktos na jakies trasie w dragu te wyniki badacie ? 14th and vine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explod Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 no genzo sie wysilil, thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A oto moje rekordy: Czasu: Predkosci: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ej ... tu jest jakis przekret !! .. przeanalizowalem film i widze ze jak raptor osiaga 350 ma wzkaznik na poczatku czerwonych segmentow ... ale gdy przed meta wciska nittro wskaznik leci poza 1-szy czerwony segment a silnik nic sie nie grzeje ... u mnie przy polowie 1 segmentu juz silnik w polowie wyparuje .. ja nei wiem .. i do tego te 'duze' nittro tzn. chodzi mi o to ze gdy naciska nittro ... wskaznik leci w gore bez zadnych wachan gora dol tylko w gore i to jak piorun... to jest dziwne a widac to i slychac :-| jakis shffindel ... albo mam big zjeba ... <span style="color:red;">[ciach!]</span> wie ... bo tam gdzie raptor ma 12 sec. na trasie ja tez mam tyle mniej wiecej ale od 350kmh jak predkosc rosnie chocby do 352 to silnik juz bucha :-) .. czego to wina .. jeden ciach wie No offence raptor...|szacuneczek| -- takie tam moje spotrzezenia pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A oto moje rekordy: Czasu: skad pewnosc ze ten rekord nie jest z sieci ;) ? mogles wiecej wyciac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekk Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 może by kto zarzucił mi savea gdzieś tak z 43 wyścigu bo miałem "windows crash" a kariery zapomniałem przegrać , SHIT :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ej ... tu jest jakis przekret !! .. przeanalizowalem film i widze ze jak raptor osiaga 350 ma wzkaznik na poczatku czerwonych segmentow ... ale gdy przed meta wciska nittro wskaznik leci poza 1-szy czerwony segment a silnik nic sie nie grzeje ... u mnie przy polowie 1 segmentu juz silnik w polowie wyparuje .. ja nei wiem .. i do tego te 'duze' nittro tzn. chodzi mi o to ze gdy naciska nittro ... wskaznik leci w gore bez zadnych wachan gora dol tylko w gore i to jak piorun... to jest dziwne a widac to i slychac :-| jakis shffindel ... albo mam big zjeba ... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wie ... bo tam gdzie raptor ma 12 sec. na trasie ja tez mam tyle mniej wiecej ale od 350kmh jak predkosc rosnie chocby do 352 to silnik juz bucha :-) .. czego to wina .. jeden ciach wie No offence raptor...|szacuneczek| -- takie tam moje spotrzezenia pozdro nie wiem co sie działo - przy zgrywaniu zmniejszyłem rozdzielczość do 800x600 i nie widać było temperatury silnika - żaden problem - zaraz (albo jutro) zrobie filmik tak żeby wszystko grało - może dlatego ze rozdziałke zmieniłem w trakcie trasy a potem nie byłem w menu - spoko poprawie to :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 już mam filmik - 19.23 - słychać jak silnik eksploduje po przejechaniu metu :) - tylko rekompresja i wrzucam na serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ooo udalo sie .. 19.44 YEAH !! sorry ... niewierny tomasz-maciex przekonany da sie ... jak najbardziej AAAAAAAAAA dalczego moje 19.44 nie chce zostac wykryte przez tego GTO ?? qrde qrde qrde ... powalcze z tym i bede mial 3 miejsce :-) w rankingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 No dobra ludziska poprawilem sie troszke Update: I jeszcze troszeczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ehh szkoda ze jutro egzamin bo powalczył bym z wami :| - filmik się uploaduje. Najlepsze że jak jutro go zdam (mam nadzieje) to cały dzień będe grał w N4S :twisted: update - plik na serwie http://qba.homeip.net/nfs-1923.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Raptor... starczy juz grania.. nie przebijaj mnie tyle :PPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 co z tym teamem Tweak.pl - nikt nie chce sie dolaczyc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 sory, ja juz jestem w innym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 witam,jesli ktos by mogl zapodac mi na skrzynke tego patcha to bylbym wdzieczny conix@pf.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 skoro u mnie GTO sie zwalil i 19.44 wyniku jak dla mnie extra nie zapisal na servie ... musze go usunac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Witam :) panowie potrzebuje pomocy potrezbuje jednego pliku bo jest uszkodzony TRACKB1109.lzc bardzo bym prosil o wyslanie mi go na meila :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 ok juz nieaktualne z tym plikiem juz mam :P :P posdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Mam AFAIR jakies 100-105 rajdow za soba i za nic w swiecie nie jestem w stanie pojsc dalej :? Po kilku godzinach probowania poddalem sie... wystarczy kurde jedna mala pomylka... ba! wystarczy, ze raz za mocno zwolnie na zakrecie to juz moge zapomniec o pozycji lidera :evil: Nawet na easy z trudem udaje mi sie dostac na druga pozycje... Jaki samochod polecacie bo chyba tylko to jest w stanie mnie uratowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Ja smigam RX-7 Niezla predkosc i duza zwrotnosc i zaczupista przyczepnosc do podloza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 co z tym teamem Tweak.pl - nikt nie chce sie dolaczyc ? Mozesz jescze raz napisaj jak sie dolaczyc ??? Przeszukalem pare stron wczesniej, ale nic nie znalazlem.... Chetnie byl sie dolaczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja też bym się dołączył do teamu Tweak.pl ale nie wiem jak???????????????????? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja tam na razie jeżdżę czarną Acurą :) Dziwne- z tego co widzę, to jak na razie jest to samochód o najwyższej prędkości maksymalnej ( 80 wyścig- wszystko na hard). Żadna Mazda RX7 czy Nissan Skyline nie jest szybszy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 mam problem jestem w turnament i przy wczytywaniu kolejnego rejsa giera wylazi mi do pulpitu, grafa odkrecona, ustawienia default. HELP!! UDATE: skad moge sciagnac jakiegos patha, wchodze na ta stronke z menu start, pisze mi ze path zostal zainstalowany ale dalej jest ta sama wersja i nadal wychodzi do pulpitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ej, sorki, wiem ze to pewnie bylo ale nie chce mi sie kazdej strony przeszukiwać.....gdzie są save'y na dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Documents and SettingsAll UsersDane aplikacji(folder ukryty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 proszę o konkretną odpowiedz czy ta gra chodzi w lanie ,tylko prosze nie teorytyzowac tylko odpowiedz tych co już tą opcje mają.i co trzeba zrobic mile link widziany . z góry serdecznie dziękuje .pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja tam na razie jeżdżę czarną Acurą :) Dziwne- z tego co widzę, to jak na razie jest to samochód o najwyższej prędkości maksymalnej ( 80 wyścig- wszystko na hard). Żadna Mazda RX7 czy Nissan Skyline nie jest szybszy :| Ale mazda ma wiekrze przyspieszenie i leprza przyczepnosc/ zwrotnosc, dlatego jest leprza :), nie wiem jak Ty ale ja w wyscigach typu Sprint nie osiagam przewazne max speeda, glownie jezdze na 4 biegu, a na wybiegach na 5 itd... to moja wypieszczona mazda :) 77/111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 1. jakie jest haslo klubu tweak.pl?? 2. co trzeba zainstalowac aby na necie sie scigac?? 3. jak skonfigurowac gre?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 No, przesiadłem się na czerwonego Nissana Z350- jeszcze szybszy niż Acura :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...