noob999 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ja giere zaczalem i skonczylem MIATĄ =] jak bede drugi raz gral to bedzie golf or civic (moze sie uda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 co z tym teamem Tweak.pl - nikt nie chce sie dolaczyc ?ja sie doloncze narazie gram na rivie ;D mwaha nie widze textu tylko samochody ! :D mwahhah qrwa nie moge ! :D i nie moge nawet auta zmodowac :D jak przyjdzie gf3 to pomoge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 1. jakie jest haslo klubu tweak.pl?? 2. co trzeba zainstalowac aby na necie sie scigac?? 3. jak skonfigurowac gre?? Byłu jush podawane tweaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ludzie mam problem taki że gram w przechodzenie gry i mam teras turniej ok grma na medium i jak daje po 1 wyścigu next race to albo laduje się i staje ale słysze grafe albo wlazi do gry ale sie wiesza jak jusz widze swoje auto,robiłem ghosta jusz zmieniałem stery,ściągałem rużne pathe i nic gre mam na full zainstlowanomm,p windowsa xp mam,plis o pomoc.Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rorciu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 co z tym teamem Tweak.pl - nikt nie chce sie dolaczyc ?ja sie doloncze narazie gram na rivie ;D mwaha nie widze textu tylko samochody ! :D mwahhah <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie moge ! :D i nie moge nawet auta zmodowac :D jak przyjdzie gf3 to pomoge ;) A moze chcesz kupic gf3 ti 200 ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Udało się! Właśnie przyłączyłem się do klubu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Pomoże mi ktośś???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Witam mam powazny problem , prosze szybko o pomoc!!! Czy ktos kto posiada radeona 9700 lub wyzej ma ten sam problem co ja w tej grze , chodzi o to ze nie wyswietla poprawnie grafiki obcina jkaby tekstury, a probolalem juz najnowszysch sterow ATI i omegi .???? jak z tym sobie poradzic !!! blagam o pomoc , gra chodzi plynnie ale nie ma wszystkich tekstour na budynkach wogole, tylko samochod jest ok. prosze pilnie o odpowiedz !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 co z tym teamem Tweak.pl - nikt nie chce sie dolaczyc ?ja sie doloncze narazie gram na rivie ;D mwaha nie widze textu tylko samochody ! :D mwahhah <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie moge ! :D i nie moge nawet auta zmodowac :D jak przyjdzie gf3 to pomoge ;) A moze chcesz kupic gf3 ti 200 ?? :lol: nie bardzo :) jutro bede mial kurier przywiezie :) wiec za pozno ;) btw. uzytkownicy gf3ti na jakiej rozdzielczosci graja ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 co z tym teamem Tweak.pl - nikt nie chce sie dolaczyc ? Mozesz jescze raz napisaj jak sie dolaczyc ??? Przeszukalem pare stron wczesniej, ale nic nie znalazlem.... Chetnie byl sie dolaczyl. wchodzisz do profilu i tam wybierasz klub ... HASLO: tweaker :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rorciu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja gram na maxa wszystko, a ostatnio wylaczylem motion blur bo mnie oczka zaczely bolec :D I nie widzialem gdzie jade :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helmotron Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Moj rekord na dragu Nissanem Skyline (zlom, niestety:-(, ale nie moglem juz zmienic bo przeszedlem gre, Lancer Rulezzz.....) to 20.21 :D Screena zrobie pozniej, bo tero nie moge znales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Witam mam powazny problem , prosze szybko o pomoc!!! Czy ktos kto posiada radeona 9700 lub wyzej ma ten sam problem co ja w tej grze , chodzi o to ze nie wyswietla poprawnie grafiki obcina jkaby tekstury, a probolalem juz najnowszysch sterow ATI i omegi .???? jak z tym sobie poradzic !!! blagam o pomoc , gra chodzi plynnie ale nie ma wszystkich tekstour na budynkach wogole, tylko samochod jest ok. prosze pilnie o odpowiedz !!!! Zainstaluj ten hot fix ktory ati wydalo zaraz po premierze catalistow 3.9 i problem zniknie!u mnie tez tekstury byly rozmyte i grafa slabej jakosci po tych sterach dobrze zaczela dzialac :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 OK.... zapisalem sie juz do rankingu i do tweak.pl . Cos tam narazie malo osob. Ale ogolnie pi pierwszym updacie czsów bylem tylko 25, a teraz 18 ( w ogolniej), ale potrenuje i przegonie nawet Raptora ;) A..... i moj nick na neci i na czasach to Antek..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 A może ma ktoś adresik jakiejś stronki z opisem które zestawy paczek i do jakich autek się sprawiają najlepiej ? Bo na pewno są jakieś magiczne kombinacje modyfikacji które dają większego kopa niż inne 8) btw. Gra jest BoSKa !!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Jołka...Ostatnio bawiłem sie cheeterem w nfssie i napisze tak... Jesli chodzi o czasy to już nie wierze w 19 sekund i takie tam a z tego powodu ze cheetem mozna miec nieskończone nitro ! wiec ułamki sekund łatwo szlifnąć itp...Jak electronic arts nie wypuści nic na serwery to bedzie straszna bryndza...wiec nawet screeny z gry nic mi nie mówią :) ale wiem jedno RAPTOR77 , SESIL , CRISIS , QETUP to sa naprawde wymiatacze :) a wiem to z samego doświadczenia :) BO ZIELONY to ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 OLAF_SKARPA - czyli uwazasz ze procz :RAPTOR77 , SESIL , CRISIS , QETUP inni z takimi czasami sa cheaterami? Jesli nie to sorry ale tak to zrozumialem, a ja cheaterem nie jestem wiec moj czas nie jest oszukany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Nie miałem na myśli twierdząc ze wszyscy cheetują , ale wymieniłem te osoby bo na demku i po dłuższych rozgrywkach nie widziałem lepszych... A co do twojego wyniku to niewiem jaki masz czas w dragu ale jesli nie cheetujesz to good ;D oby tak dalej.. A tak na marginesie przed chwilą uzyskałem czas 19:13 w dragu ale oszukiwałem :D ...pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 No to wpozo :) A moj czas to 19:20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 czy nikt mi nie odpowie czy w tej grze mozna zagrac po lanie bo pytam sie od dłuższego czasu i wszyscy nabierają wody w usta więc jak to jest jest lan czy go niema.pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 czy nikt mi nie odpowie czy w tej grze mozna zagrac po lanie bo pytam sie od dłuższego czasu i wszyscy nabierają wody w usta więc jak to jest jest lan czy go niema.pozd nie ma - tylko online na serwerach EA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 A ja odblokowałem "celica coś tam" i daje na "TRADE ", a jej tam nie ma ??????? tak samo jakiś tam vinyl!!!! O so chosi???? Dodam że robiłem formata i może dlatego!! Przepraszam jeśłi juz było, ale mam mało czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam problema pomoże???, ktoś Ludzie mam problem taki że gram w przechodzenie gry i mam teras turniej ok grma na medium i jak daje po 1 wyścigu next race to albo laduje się i staje ale słysze grafe albo wlazi do gry ale sie wiesza jak jusz widze swoje auto,robiłem ghosta jusz zmieniałem stery,ściągałem rużne pathe i nic gre mam na full zainstlowanomm,p windowsa xp mam,plis o pomoc.Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 A ja mam taki problem ... wlaczam sobie niedawno gre i wszystkie czcionki, textury w grze jakies szyldy rejestracje ip. sa w tak niskiej rozdzielczosc ze hu** widac ... wszystko zamazane... ale np. samochody i ulice widac ok... nie wiem co sie dzieje... nic nie ruszalem, zrobilem reinstal nfsu i dalej to samo. POMOCY !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 W ustawieniach sterow daj na "jakosc" ....bylo juz setki razy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam pytanko panowie jak zrobic SCREEN z gry, bo probuje za pomoca magicznego przycisku na klawiaturze PrtScn i nic sie nie dzieje nie moge nic wkleic do notatnika? Czy to napewno ten przycisk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Mam pytanko panowie jak zrobic SCREEN z gry, bo probuje za pomoca magicznego przycisku na klawiaturze PrtScn i nic sie nie dzieje nie moge nic wkleic do notatnika? Czy to napewno ten przycisk? Sproboj wkleic do Painta :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Mam pytanko panowie jak zrobic SCREEN z gry, bo probuje za pomoca magicznego przycisku na klawiaturze PrtScn i nic sie nie dzieje nie moge nic wkleic do notatnika? Czy to napewno ten przycisk? FRAPS http://www.3dcht4u.de/3dc/kfd53t5fes8z/fraps.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 siema wyszedł już nowy patch do naszej giery jest na http://gamershell.com/news_BNeedbbforbbSpe...edbbUnder.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 W ustawieniach sterow daj na "jakosc" ....bylo juz setki razy :evil: Qrde wiedzialem ze mi tato cos przestawil w sterownikach :/ ... tak to jest jak mu sie daje samemu wlaczac N-view :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...