Skocz do zawartości
gnz

Need For Speed: Underground

Rekomendowane odpowiedzi

co z tym teamem Tweak.pl - nikt nie chce sie dolaczyc ?

ja sie doloncze narazie gram na rivie ;D mwaha nie widze textu tylko samochody ! :D mwahhah qrwa nie moge ! :D i nie moge nawet auta zmodowac :D jak przyjdzie gf3 to pomoge ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie mam problem taki że gram w przechodzenie gry i mam teras turniej ok grma na medium i jak daje po 1 wyścigu next race to albo laduje się i staje ale słysze grafe albo wlazi do gry ale sie wiesza jak jusz widze swoje auto,robiłem ghosta jusz zmieniałem stery,ściągałem rużne pathe i nic gre mam na full zainstlowanomm,p windowsa xp mam,plis o pomoc.Thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie doloncze narazie gram na rivie ;D mwaha nie widze textu tylko samochody ! :D mwahhah <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie moge ! :D i nie moge nawet auta zmodowac :D jak przyjdzie gf3 to pomoge ;)

A moze chcesz kupic gf3 ti 200 ?? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam powazny problem , prosze szybko o pomoc!!! Czy ktos kto posiada radeona 9700 lub wyzej ma ten sam problem co ja w tej grze , chodzi o to ze nie wyswietla poprawnie grafiki obcina jkaby tekstury, a probolalem juz najnowszysch sterow ATI i omegi .???? jak z tym sobie poradzic !!! blagam o pomoc , gra chodzi plynnie ale nie ma wszystkich tekstour na budynkach wogole, tylko samochod jest ok. prosze pilnie o odpowiedz !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie doloncze narazie gram na rivie ;D mwaha nie widze textu tylko samochody ! :D mwahhah <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie moge ! :D i nie moge nawet auta zmodowac :D jak przyjdzie gf3 to pomoge ;)

A moze chcesz kupic gf3 ti 200 ?? :lol:

nie bardzo :) jutro bede mial kurier przywiezie :) wiec za pozno ;)

btw. uzytkownicy gf3ti na jakiej rozdzielczosci graja ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz jescze raz napisaj jak sie dolaczyc ???

Przeszukalem pare stron wczesniej, ale nic nie znalazlem....

Chetnie byl sie dolaczyl.

wchodzisz do profilu i tam wybierasz klub ...

HASLO: tweaker

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam powazny problem , prosze szybko o pomoc!!! Czy ktos kto posiada radeona 9700 lub wyzej ma ten sam problem co ja w tej grze , chodzi o to ze nie wyswietla poprawnie grafiki obcina jkaby tekstury, a probolalem juz najnowszysch sterow ATI i omegi .???? jak z tym sobie poradzic !!! blagam o pomoc , gra chodzi plynnie ale nie ma wszystkich tekstour na budynkach wogole, tylko samochod jest ok. prosze pilnie o odpowiedz !!!!

Zainstaluj ten hot fix ktory ati wydalo zaraz po premierze catalistow 3.9 i problem zniknie!u mnie tez tekstury byly rozmyte i grafa slabej jakosci po tych sterach dobrze zaczela dzialac :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK.... zapisalem sie juz do rankingu i do tweak.pl . Cos tam narazie malo osob. Ale ogolnie pi pierwszym updacie czsów bylem tylko 25, a teraz 18 ( w ogolniej), ale potrenuje i przegonie nawet Raptora ;)

A..... i moj nick na neci i na czasach to Antek.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może ma ktoś adresik jakiejś stronki z opisem które zestawy paczek i do jakich autek się sprawiają najlepiej ? Bo na pewno są jakieś magiczne kombinacje modyfikacji które dają większego kopa niż inne 8) btw. Gra jest BoSKa !!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jołka...Ostatnio bawiłem sie cheeterem w nfssie i napisze tak...

Jesli chodzi o czasy to już nie wierze w 19 sekund i takie tam a z tego powodu ze cheetem mozna miec nieskończone nitro ! wiec ułamki sekund łatwo szlifnąć itp...Jak electronic arts nie wypuści nic na serwery to bedzie straszna bryndza...wiec nawet screeny z gry nic mi nie mówią :) ale wiem jedno RAPTOR77 , SESIL , CRISIS , QETUP to sa naprawde wymiatacze :) a wiem to z samego doświadczenia :) BO ZIELONY to ja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OLAF_SKARPA - czyli uwazasz ze procz :RAPTOR77 , SESIL , CRISIS , QETUP inni z takimi czasami sa cheaterami? Jesli nie to sorry ale tak to zrozumialem, a ja cheaterem nie jestem wiec moj czas nie jest oszukany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem na myśli twierdząc ze wszyscy cheetują , ale wymieniłem te osoby bo na demku i po dłuższych rozgrywkach nie widziałem lepszych...

A co do twojego wyniku to niewiem jaki masz czas w dragu ale jesli nie cheetujesz to good ;D oby tak dalej..

A tak na marginesie przed chwilą uzyskałem czas 19:13 w dragu ale oszukiwałem :D

...pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problema pomoże???, ktoś Ludzie mam problem taki że gram w przechodzenie gry i mam teras turniej ok grma na medium i jak daje po 1 wyścigu next race to albo laduje się i staje ale słysze grafe albo wlazi do gry ale sie wiesza jak jusz widze swoje auto,robiłem ghosta jusz zmieniałem stery,ściągałem rużne pathe i nic gre mam na full zainstlowanomm,p windowsa xp mam,plis o pomoc.Thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam taki problem ... wlaczam sobie niedawno gre i wszystkie czcionki, textury w grze jakies szyldy rejestracje ip. sa w tak niskiej rozdzielczosc ze hu** widac ... wszystko zamazane... ale np. samochody i ulice widac ok... nie wiem co sie dzieje... nic nie ruszalem, zrobilem reinstal nfsu i dalej to samo. POMOCY !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi