Skocz do zawartości
gnz

Need For Speed: Underground

Rekomendowane odpowiedzi

Ja z problemem... dlaczego przy próbie wejścia do opcji 'Customize Ride' gra wychodzi mi do windowsa... a wcześniej przez tydzień działała normalnie... zmiana ustawień grafy nic nie daje... a i wcześniej wychodziło mi do windy podczas filmików :? DirectX9.0b i Dentki 52.16 (na 30.82 nie chodzi NFS :? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie denerwuje wyścig przy 95/111 taki co ma 6 lapów.

Już go robiłęm z 10 razy i ze 6 razy miałem 2 miejsce. A dzisiaj prowadziłęm w tym wyścigu i na ostatnim zakręcie przed metą walnąłem w auto z nad przeciwka i znowu przegrałem. Zaczyna mnie to irytować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fuck :evil: Ten 95 wyscig rzeczywiscie jest masakryczny. 4 podejscia i zawsze 2-gi za Zielona Honda S2000 :evil: Swoja droga trzeba miec nieziemskiego farta zeby ta trase przejsc bez dzwona ...ruch uliczny dobija :twisted:

Sprobuje jak siorbne cos mocniejszego bo wlasnie mam na chacie mala imprezke :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fuck  :evil: Ten 95 wyscig rzeczywiscie jest masakryczny. 4 podejscia i zawsze 2-gi za Zielona Honda S2000  :evil: Swoja droga trzeba miec nieziemskiego farta zeby ta trase przejsc bez dzwona ...ruch uliczny dobija  :twisted: 

Sprobuje jak siorbne cos mocniejszego bo wlasnie mam na chacie mala imprezke  :lol:

Ja jeździłem skylinem w tym wyściugu(bardzo stabilne auto na zakrętach, nie jak 350z który lata jak chce) ale wczoraj się przesiadłem na RX-7 i miałem już nawet prowadzenie o 10 sekund ale na ostatnim zakręcie się władowałem a ruch uliczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie najlepiej wybrac unique upgrade z performance, skonczylem gre i byly 2, a ktos mowil o 3, ja wybralem najpierw turbo a w drugim chipa ale to chyba nie byl najlepszy wybor, ogladalem filmik Raptora i ja cos tak nie moge szybko zmieniac biegow, zeby przed polowa trasy miec juz 6 wrzucona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dam ... za 5,50 PLN :-) 

113/111

Mit  greate RX-7 z moim ultrawypaśnym czasem 19:32 na niej :P

nIE DZIEKI :lol: :lol:

Potrzebuje save z 101 wyscigu (moga byc tez wczesniejsze) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi