combat Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 No to w koncu sie moge pochwalic , moja pszczolka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 W taka gre to jeszcze nie gralem! SUPER. Nie pamietam racing game w ktora bym gral przez tyle godzin non-stop. Wedlog mnie najlepsza NFS w calej jej seri. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja z problemem... dlaczego przy próbie wejścia do opcji 'Customize Ride' gra wychodzi mi do windowsa... a wcześniej przez tydzień działała normalnie... zmiana ustawień grafy nic nie daje... a i wcześniej wychodziło mi do windy podczas filmików :? DirectX9.0b i Dentki 52.16 (na 30.82 nie chodzi NFS :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A mnie denerwuje wyścig przy 95/111 taki co ma 6 lapów. Już go robiłęm z 10 razy i ze 6 razy miałem 2 miejsce. A dzisiaj prowadziłęm w tym wyścigu i na ostatnim zakręcie przed metą walnąłem w auto z nad przeciwka i znowu przegrałem. Zaczyna mnie to irytować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Hehe ja wlasnie jestem przed 95 wyscigiem i mam zamiar zaraz grac, zobaczymy jak pojdzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ja wlasnie jakas godzinke temu skonczylem cala gre, mialem problem ze 100-ktoryms wyscigiem gdzie jest 7 okrazen ale wreszcie sie udalo :D ale i tak nadal nie wychodzi mi czas ponizej 20 s w dragu :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Fuck :evil: Ten 95 wyscig rzeczywiscie jest masakryczny. 4 podejscia i zawsze 2-gi za Zielona Honda S2000 :evil: Swoja droga trzeba miec nieziemskiego farta zeby ta trase przejsc bez dzwona ...ruch uliczny dobija :twisted: Sprobuje jak siorbne cos mocniejszego bo wlasnie mam na chacie mala imprezke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A ja juz czekam az sie ukaza nowe furki do sciagania. Brakuje mi tu troche NSX, Prelude, Calibry, EVO6, GT3000, Colta!! i kilku innych autek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A ja juz czekam az sie ukaza nowe furki do sciagania. Brakuje mi tu troche NSX, Prelude, Calibry, EVO6, GT3000, Colta!! i kilku innych autek i oczywiscie mustanga SVT COBRA R, no i moze vipera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Nikt nie zna przyczyny laczego gra mogłaby wracać do windowsa... dokładnie po wybraniu opcji Customize Ride ? :? :cry: help ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 CZesc:) Mam prosbe mogłby mi ktos wyslac save od ok. 95 wysciugu Mialem mała awarie dysku i poszlo sie jeb***** dZIEKS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Jak ktoś jest zainteresowany wymianą informacji (i nie tylko) na temat NFS:U to zapraszam TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Fuck :evil: Ten 95 wyscig rzeczywiscie jest masakryczny. 4 podejscia i zawsze 2-gi za Zielona Honda S2000 :evil: Swoja droga trzeba miec nieziemskiego farta zeby ta trase przejsc bez dzwona ...ruch uliczny dobija :twisted: Sprobuje jak siorbne cos mocniejszego bo wlasnie mam na chacie mala imprezke :lol: Ja jeździłem skylinem w tym wyściugu(bardzo stabilne auto na zakrętach, nie jak 350z który lata jak chce) ale wczoraj się przesiadłem na RX-7 i miałem już nawet prowadzenie o 10 sekund ale na ostatnim zakręcie się władowałem a ruch uliczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Jakie najlepiej wybrac unique upgrade z performance, skonczylem gre i byly 2, a ktos mowil o 3, ja wybralem najpierw turbo a w drugim chipa ale to chyba nie byl najlepszy wybor, ogladalem filmik Raptora i ja cos tak nie moge szybko zmieniac biegow, zeby przed polowa trasy miec juz 6 wrzucona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Powie mi ktos co robie zle ?? :| System NOS od 2 tak jak to widac u Raptora na filmie :| Jestem w 95/111 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ja narazie max pojechalem 20:11 na VINE 14 oczywiscie rx-7 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 da sie po lanie pykać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A gdzie ten filmik rapotra jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A gdzie ten filmik rapotra jest?stronę albo kilka wczesniej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ej no wysle mi ktos tego save?????/ zlitujcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Plis copy link:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Byś za przeproszeniem zada ruszył i poszukał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Szukam ale nie widze coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Szukam ale nie widze coś http://qba.homeip.net/nfs-1923.avi POTRZEBUJE SAVE!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 dam ... za 5,50 PLN :-) 113/111 Mit greate RX-7 z moim ultrawypaśnym czasem 19:32 na niej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A jakim cudem na tym filmie on miałem tyle turba?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 dam ... za 5,50 PLN :-) 113/111 Mit greate RX-7 z moim ultrawypaśnym czasem 19:32 na niej :P nIE DZIEKI :lol: :lol: Potrzebuje save z 101 wyscigu (moga byc tez wczesniejsze) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes15 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 dobre czasy idzie uzyskac tez s2000. ja po ukonczeniu gry zszedlem nia do 19.44. nizej chyba tym samochodem nie wycisne. rx 7 probowalem ale ledwo ledwo udaje sie 19.90. chyba mam zla technike jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Muwicie o drifcie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Albo o dragu bo mi się jusz knoci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...